POLTTARIT!

Uu mama. Tänä kesänä vietetään mun hyvän ystävän, tyttöni parhaan kaverin äidin, häitä :) Voi jee, ihanaa! Nyt olemme kaason kanssa alkaneet suunnittelemaan polttareita. Tiedossa on hyvin hillityt, pienellä porukalla vietettävät kekkerit. Tänään mä sitten innostuin oikein visioimaan tätä kuviota. Otin yhteyttä kaasoon ja alettiin suunnittelee. Niin ja nyt just en muista onko itse juhlakalu tietoinen tästä mun blogista, joskus ollut puhetta, mutta jos ja kun haluat että tämä säilyy yllätyksenä, niin äläpä sitten lue enempää!!!!! Hus pois! ELI VAROITUS JUHLAKALULLE, ET HALUA TIETÄÄ TÄSTÄ ETEENPÄIN!

Meillä ei ole minkään valtakunnan aikomusta laittaa kaveria missään eläinkostyymissä myymään jotain kortsuja kauppatorin laitaan :D Ei ole ollenkaan hänen tyylistään…eikä kyllä mun/meidänkään. Kuitenkin kelasin, että täytyyhän polttareiden jollain muotoo olla polttarit, että täytyyhän tiettyä kaavaa kuitenkin siinä toistaa.

Lähdetään siitä, että polttareiden tulee olla yllätysjuhlat. Juhlakalun pitää erottua joukosta. Päivään pitää mahtua kivaa tekemistä, eikä pelkkää ryyppäämistä. Tästä lähti kumpuamaan mun ajatus siitä, että juhlakalu puettaisiin liioitellun näyttävästi, eli lähdettiin hakemaan suuntaa johonkin burleskiin ja sinnepäin. Juhlakalu laitetaan päästä varpaisiin hienoksi, käytetään vähän yliampuvaa pukeutumista, hiukset laitetaan isosti ja hänen tulee näyttää seksikkäältä, hyvällä maulla höystettynä, ei hutsahtava eikä yli tyrkky. Kaaso osaa hoitaa hiukset ja laittaa kynnet. Meikki onnistuu varmasti meiltä kaikilta kimpassa. Vähän tekoripsiä ja sellaista. Me muut porukan jäsenet mukailemme teemaa, kuitenkin niin, ettei kukaan meistä ole enemmän laitettu kuin juhlakalu. Pukukoodina pidämme mustaa väriä ja juhlakalu puetaan sitten värikkäämmin :)

Ajattelimme, että aamupäivästä (emme tod aijo herättää juhlakalua kukonlaulun aikaan, sillä tiedämme että hän tykkää nukkua :D) teemme jonkin moisen piknik tyyppisen retken jonnekin lätäkön rantaan. Aluksi mielessä pyörähti joku kylpylä tms. mutta sitten kelasin, että miksi hitossa lähtis kylpylään näillä kesäsäillä. Ei mitään järkeä. Lähdetään Suomen luontoon, eväät messiin ja jotain kivaa tekemistä. Olkoot vaikka mölkyn pelaamista tai ihan mitä vain ruutuhyppelyä, ihan sama :D Kuhan on hauskaa… jee jee! Kun sitten palaamme piknikiltä linnottaudumme tod näk juhlakalun kotiin. Päivän teemaan kuuluu että siemailemme kuohuvaa samppislaseista, ja itse asiassa kaikki muukin juoma, olkoot vaikka olutta, pitää juoda kuohuviinilasista, jotta glamour säilyy :D Ilta koostuu siis laittautumisesta. Vapaata ohjelmaa, täytyy vielä kehitellä. Sen tiedämme, että juhlakalu diggaa karaokesta ihan kybällä, joten jotain sellaista kuulunee meidän etkoihin!

Täytyyhän polttareiden päivänsankarin tietysti jotain myös myydä ;) Sehän kuuluu vähän niinkuin asiaan. Tunnemme frendimme kuitenkin sen verran hyvin, että hän ei nauttisi sellaisesta asetelmasta, että hänet tyrkättäisiin jonnekin ihmisvilinään myymään jotain?!?!?!? Siksi kehittelin idean siitä, että minä virkkaan tuollaisia (kuvassa näkyy) kukkia, joista tehdään rintaneuloja, ja niitä sitten laitetaan joku X-määrä koriin ja meidän burleski kuningatar saa sitten myydä niitä illan aikana sen minkä myy, tai sitten ei myy. Siitä ei tehdä numeroa kuitenkaan.

Tällaisia suunnitelmia. Olen niin fiiliksissä tästä, että jösses sentään. Tästä tulee niin hauskaa. Tiedän, mä otin vähän niinkuin ohjat omiin käsiin tässä suunnittelussa, mutta sanoin kaasolle, että sanoo vain heti jos on eri mieltä, mutta hän innostui kanssa tästä ajatuksesta ja nyt tää homma lähtee rullaa. Aikaa ei ole kovin paljon. Emme aijo pitää mitään koko porukan kokouksia, vaan ilmoitamme muille osallistuville mikä on teema ja päivän ohjelma. He sitten tulee niinkuin mukana valmiiseen pöytään. Saavat mun puolesta osallistua vaikka ruokapuoleen.

Että näin :) Kiwwaa, me like!