Raipatirai!

Jälleen kerran hyvää iltaa :) Täällä se dieettiläinen taas huutelee. Tänään on ollut aika kiva pössis. Mieliala on ollut korkeella :) Johtuneeko siitä, että päivä alkoi aikaisin aikaisin aamulla Helin kanssa lenkkeillen. Oli kerrassaan miellyttävän kirpakka sää. Musta jää vähän hirvitti paikoitellen, mutta ei haitannut menoa. Saimme vaihdettua, mitäpä muutakaan, kuin bodykuulumiset. Helikin on nyt dieetillä ja tähtäimessä niin ikään kevän kisat Kultsalla :) Wuhuuuuu! Ihan huippua kyllä, kun on kaveri, joka asuukin vielä melkein naapurissa ja tähtää samoihin kisoihin. No nämä ei todella ole Helille ensimmäiset, mutta yhtä jännää tää on silti :)

Koska rekisteröin Helin lenkkikutsun vasta niin myöhään illalla, että pikku emäntä oli jo ehtinyt unille, jäi vaihtoehdoksi jättää oveen lappu, jossa kerroin minne olen kadonnut. Muuten olisi voinut tulla pikku ihmisellä hätä housuun aamulla kun olisi todennut äidin kadonneen tuhkana tuuleen :/

Lenkin päälle maistuikin oikein hyvin aamupala, runsas sellainen jälleen kerran. Puuroa, marjoja, raejuustoa, mehukeittoa, kananmunaa ja kahvia. Aamut on ihania ;) haha.

Aamupalan jälkeen köllähdin soffalle lukasemaan alan lehtiä läpi. Mummi kuskasi näitä mulle ison kasan kun sai tietää millä mallin duunikuviot ovat. Ihanaa että ihmiset pyrkivät piristämään :) Olenkin tehnyt tässä päivän parin sisällä mielestäni ihan hyviä oivalluksia liittyen työhöni. Olen myös saanut ulkopuolista rohkaisua ajatuksieni tueksi :) Eihän tässä taloudellisesti juhlita jos / kun en palaa työelämään ihan heti, ainakaan täysipäiväisesti. Mutta kysymys kuuluukin, kumpi on tärkeämpää, raha vai terveys? Tietysti kiukuttaa, että oma terveys on vaakalaudalla sen vuoksi, että raataa jonkun toisen eteen / hyödyksi saadakseen osakseen vain ikävyyksiä :( Reilua se ei ole, ei todellakaan! Sen vuoksi pisteytän nyt oman hyvinvointini korkeammalle kuin sen että sairastutan itseni vielä pahemmin työyhteisössä, mikä on hyvin väärälleen kääntynyt :/ Ikävä tosiasia ja kehtaanpa sanoa sen ihan ääneenkin, meidän työilmapiiri on enemmän kuin sairas :( Mutta TAAS kerran voin todeta: ONNEKSI MULLA ON TÄMÄ HARRASTUS! Se on pitänyt mut liikkeellä, järjissäni :) ainakin hyvin pitkälti ;), fyysisesti voin hyvin ja salettiin psyykekin on paremmalla tolalla kuin mitä se olisi jos mulla ei olisi tätä harrastusta! Näin se vain on!

TÄNÄÄN oli ohjelmassa aamuaerobisen lisäksi iltapäivällä punttia. ETUREISITREENI ja siihen päälle VATSOJA. Uh me like ;)

– reiden ojennukset istuen (restpause sarjoja myös)
– levee kyykky
– bulgarialainen kyykky
– prässi (restpause sarjaa myös)
– hack (restpause sarjaa myös)

– vatsat vastuksella
– vinot vatsat ilman vastusta pallon päällä
– staattisia vatsoja (ne SYVÄT vatsalihakset ;) )

Nonnih, siellä jo joku tarkkasilmäinen äkkäsi, että RESTPAUSE on tämän kierron teema ;) Kyllä vaan. Ja huhhuh ja hahhah, kyllä teki taas gutaa. Voi morjens :D Siinä vissiin muutamalta sain hieman pidempiä katseita kun rutistin hackissa viimeisiä toistoja. Jumankekka sitä poltetta, ai terve :) ja viimeset lähti tietysti pienen miehekkään ähinän voimin :D Kuuluu asiaan!

”Hyvä” kuva mun bulgarialaisesta kyykystä :D No mutta siitä nyt näkee, että teen sen nilkka suorana! Jaa miksi, no siksi koska mun vasemman jalan isovarpaan tyvinivel on todella ärhäkkäällä tuulella. Mä en edelleenkään jaksa uskoa, että siinä olisi joku tyyliin kihti, mutta kaippa sitä pitäs käydä tohtorille näyttämässä. Ei se elämää tai treenaamista noin muuten haittaa, mutta kaikki liikkeet jossa pitää nousta päkiälle ei oo kivasta :/ Eipä nuo korkokengätkään pidemmän päälle tee hyvää. Kaikkea sitä pitääkin olla :D Yep, mutta siis BULGARIALAINEN syvään kyykäten. Tuohon ei paljon lisäpainoja tarttenut, kun alle oli runtannut reiden ojennusta ja kyykkyä ;)

Ennenkuin kurvasin salille, kävin täydentämässä vähän mun lisäravinnevarastoja. Joo, piti saada lisää kromia ja alfalipoliinihappoa. No ostin sitten myös jauhemmaista BCAAta. Näkyy tuolla ylähyllyllä, musta pönikkä. SportLife Nutritionin vesimeloni – vadelma maku. Tänään testissä ja kiitos, kyllä maistui. Nam nam. Tällaisen dieettiläisen makuun tuohan oli vallan makeaakin. Mitallinen tulee sekoittaa noin 3 desiin vettä, mutta tuolla suhteella juomasta tuli todella tymäkkää, joten lisäsin hiukka vettä :)

Missä vaiheessa pitää olla huolissaan lisäravinnekaappinsa lisäravinteiden määrästä ;) :D Kyllähän sitä toisinaan miettii, onko nämä kaikki todellakin tarpeen? Mutta kyllä mä olen tutustunut jokaisen ”aineen” taustaan, miksi ja mihin sitä tarvitaan. Hyvin perusteltuna voin kyllä syödä. Mutta edelleen listaltani puuttuu tyrosiini. Sanokaahan MIELIPITEENNE TYROSIINISTA ja sen käytöstä. Jotenkin ajatuksena hirvittää että kilpirauhasta alkaisi ruoskimaan ”keinotekoisesti”, mutta jos joku pystyy näyttämään toteen, että siitä ei ole mitään terveydellistä haittaa, niin sitten kaikki hyvin.

Treenin päälle ruokaa. Aaaah ja kahvia. Neitikin oli tullut juuri sopivasti kotiin kaveriltaan, kuten sovimme, samaan aikaan kun minä tulin salilta. Päästiin molemmat siis syömään :)

Sitten yhdessä läksyjen tekoa ja illanviettoa. Ei pöllömpää :)

Hahaa, alkaa ala-astematikkakin olee äidille haasteellista. Tuossa taannoin emäntä tuli kotiin ja tarvitsi jakolaskuihin jeesiä jakokulmassa :o Whaaaaat, hyvänen aika sentään, miten mä nyt enää muistaisin miten lasketaan jakokulmalla :D No pieni kertaus oli opintojen äiti ja kyllähän mä sitten osasin neitiä neuvoa. Mutta silti :D haha, kyllä hiukka nolostuttaa kun menee sormi suuhun kun toinen kysyy neuvoa kotiläksyissä. Olinko mä käynyt lukion ja ammatikorkeekoulua? Olin ;) ehkä siitä on vaan liian kauan aikaa :D

Mukavaa tiistai illan jatkoa vaan kaikille. Ollaan kuulolla :) Ja hei niille jotka dieettaa parasta aikaa, tsemppiä! HEI NY!