Se mikään lepopäivä oo!

Nonnih, tänään piti olla lepopäivä, mut hei, come on, mikä sää, mikä fiilis!!!! :D No juh, ei siinä, siirrän sen sitten huomiselle ;) eiks sunnuntait näin muutenkin kiihkouskovaisella pidä olla lepopäiviä? ”Muista pyhittää lepopäiväsi” no en oo hetkeen muistanut, joten kokeillaan nyt ees kerran ;) hih.

No mutta, tänään oli siis pakko, aivan pakko, ottaa fillari alle ja suunnata salille :) Niin ja mainittakoot nyt vielä, että se eilinen leffa Shernobyl Diaries oli aivan sairaan hyvä! Suosittelen kaikille, jotka haluavat edes vähän pelätä. Oli nimittäin toinen dogeista aika kovassa syleilyssä lähes alusta loppuun asti :D ja sormi pause näppäimellä vähän väliä… ihan vaan varuilta, jos ei vaan kestä :D Tänään katotaankin sitten Kidutettu ;) Ootte vissii pistäneet merkille, että mä diggaan tällaisista romanttisista komedioista aika tavalla :D (oikeesti, romanttinen komedia = oksennus)

Jasso, tässä sitten tämän päivän kuntoa. Yep, mitähän tästä nyt sit sanois. Ei se nyt ihan persiistä ole, mutta aina voi olla parempi. Eli ei kun treenii treenii ja vielä kerran treenii. Huomasin muuten, että olen kasvattamassa hermeettistä ghetto bebaa. Pakarapalat alkaa nousee kohta kohti kattoa :D vai onkohan se vaan läskiä ;) no ei se kyl kokonaan ole!
Ja koska mä olen viisas, mun täytyy näyttää  myös viisaalta luonnollisesti. Pieni tauko vinopenassa jossa tänään rykästiin restpausella 40kgx12x3. Yep, mutta näitä sarjoja kaksi putkeen, niin tais vikassa sarjassa sit jäädä toistot seittemään… kun hyytyy niin hyytyy, mutta ah sitä poltetta. Restpausen jälkeen sit vielä kevyt 50kg pumppi kymppisarjalla! Siitä sitten suoraan vinopenaan käsipainoilla ;) Kyllä varmasti huomenna rinta ja olkapäät kiittää :D
Pieni tauko vinopenasta käsipainoilla. Tein myös käsipainoilla restpausena.
Ja sitten vielä loppupose ;) Kyllä eilen rääkätyt reidet antavat ilmoittaa tänään olemassa olostaan. Samaten mun hanu on aika hellä. Katotaan kuis huomenissa :D Mutta fillarointi varmaan teki ihan hyvää mun klabeille, mutta kyllä jokaisen polkasun yhteydessä tuli muistutus reiskatreenistä :) Mutta tätähän mä hain, sitä saa mitä tilaa, eikö se niin mene?

Tänään en noin muutenkaan voi olla kuin tyytyväinen tähän eloon. Ei niin just mitään valittamista tällä hetkellä ;) Se ei kuitenkaan sano sitä, etteikö koskaan olisi, voi kuulkaa, ei tää elo aina tällaista ole. Mutta onneksi edes joskus voi vaan heittää jalat kohti kattoa ja todeta, mä oon hoitanut asiani aika helvetin hyvin :) Näillä fiiliksin illan viettoon…kotona ;) P.S Jätin tänään palautelapun meidän salille siitä kuinka ylibuukattu mesta se tällä hetkellä on :o Hieman myös reklamoin niistä Fustran harrastajista / vetäjistä ja ihan omalla nimellä kehtasin panna. Muo ei hävetä ollenkaan myöntää että muo ketuttaa se väentungos siellä toisinaan ja se että Fustraajat kokevat oikeudekseen tulla tunkemaan itsensä joka paikkaan häiriten toisten treenaamista, grah! Mutta tänään, voi kuulkaa mä niin nautin, kun siellä oli vaan kourallinen porukkaa :)