Selekään

Yep. Selkäsaunaa ja tehokasta sellaista. Samaan settiin sitten myös takaolkapäitä, haukkaa ja vatsoja. Semmosta listalla. Restpause kierto lähti rullaan!

Heli oli kyllä niin oikeassa, että ylämäkitreenissä eli meidän rappustreenissä saa pohkeet kipeeksi. Juh, kyllä sai! Voin kertoa että todellakin tuntuu… vieläkin :D haha. Mutta tietääpähän taas tehneensä. Ei muuta kuin uudestaan mäkeen vaan.

SELKÄJUMPPA:

-sjmv
-ylätalja
-t-kulmasoutu
-alatalja kapee
-takaolkasoutu (tangolla i dag)
-hk taljassa
-yhden käden hk taljassa
-vatsarutistukset vastuksella
-vatsarutistukset penkin päällä

Pientä hikeä taas pukkasi pintaan. Ulkonakin on KESÄ! Jumppamatkat taittuu siis fillarilla. Mitä sitä nyt autoon menisi istumaan, kun ulkona on ehkä paras sää taas aikoihin!
Hauikset pumppiin, jei! Parit restpause sarjat alle ja sitten vielä kunnon pumpit päälle, niin kyllähän jysähti taas kohteeseensa. Hyvä niin ;)
Hyvä pössishän sitä taasen oli. Ei voi valittaa. Iltasella vietimme tytön kanssa laatuaikaa mummilassa. Sain taas suoraa palautetta mummin siskolta :D Ei olla nähty ihan hetkeen ja kun hän istui mun viereen kahvipöytään, katsoi  hän hetken muo pitkään ja totesi ”Kauhee kun sä oot kasvanut! Siis tolleen, sun kädet ja siis… harrastatko sä jotain kehonrakennusta?” ”Joo oonhan mä jonkin verran salilla käynyt :)” ”Ai jonkin verran!!!!” Joo, niin no siis mitäs tähän sitten muuta kuin että kivahan se on että joku sen huomaa :) Jei! Nyt alan kahtelee elokuvia, joten ollaan kuulolla. Hyvää alkanutta viikkoa vaan kaikille!

6 vastausta artikkeliin ”Selekään”

 • Jesjes Päivi, kehitystä kehitystä!! :) Ulkopuolisen, joka ei oo nähny hetkeen, sanomana se on taatusti kasvua Sinun lihoissa!! :) Takaolkasoutu i dag? :) Mie ite tein kans viime su takaolat tabgolla vaateriasento veto ylärintaan kyynärp.ulos.

  • Juu kyllähän se mukavasti mieltä lämmittää jos joku kiinnittää huomiota, että muutosta on tapahtunut. Ja joo, toi i dag oli vaan heitto, että tänään tein tangolla takaolkasoudun ;) ei sen kummempaa. Teen takaolkasoutua muillakin tyylein, mutta tosiaan just tuossa treenissä sitten tangolla, jota en olekaan tehnyt itse asiassa aikaisemmin :/ mutta hyvä liike, ehdottomasti! Ja samanlaiselta liike kuulostaa kuin sullakin :)

 • Hienoo Päivi! :) Eikö ookin mahtavaa kuulla ulkopuolisilta tuollaisia kasvukommentteja?! Itselleni ne ois ollut vielä joku reilu vuosi sellaisia apuapuapua-juttuja, mutta nykyisin vain nyökkäilen hymyillen jos joku mainitsee että ”oot kasvanut” viitaten lihasmassaan :) Ja auta armias jos joku sanoo jotain laihuudesta…sitä ei oo enää nykyisin kiva kuulla! Tää on niin hassua, miten tilanteet muuttuu, kun tuo samainen reilu vuosi sitten olin vain otettu, jos ja kun tuollaista kuulin. (Tulipa taas sekava selitys, mutta tajusit varmasti pointin :))

  Mahtava kuulla siun hyvistä treeneistä, kyllä ois ihan mahtia päästä joskus yhdessä salille :) Miullakin on mennyt tämän viikon treenit niin putkeen, että jokaista treenattua lihasta on kolottanut seuraavana ja sitä seuraavana päivänä. Tää on niin huippuhyvä tunne!

  • Joo kyllähän mäkin vähän säpsähdin aluksi siitä kommentista, kasvanut, mitä, millä tavalla :o mutta sitten kun hän selitti tarkemmin mitä tarkoitti, niin asia muuttui kummasti positiiviseksi huomautukseksi :D hih.

   Eihän sitä kuule tiedä, jos vaikka joskus yhdessä salille päästäiskin. Ja hienoa että sielläkin treeni kulkee ja perille menee. Terve lihaskipu on oikeastaan aika hyvä tunne :)

  • Joo aika yllättävää tavallaan. Tämä henkilö kun itse ei varmasti tiedä / ymmärrä bodaamisesta juuri tuon taivaallista, niin hieno fiilis, että tällainen ihminen kiinnitti huomiota ja alkoi kyselemään kiinnostuneena aiheesta lisää :)

Kommentointi on suljettu.