Selekkää :)

Nonnih, iltaa vaan kaikille :) Tässä sitä taas aloitellaan uutta viikkoa. Siis mitä? joko se edellinen meni ja loppu :/ Voi voi voi, taas on maanantai, ihan just on semmonen olo, et miten voi olla TAAS maanantai :D No niin se nyt vain on. Minkäs sille mahtaa, näillä mennään :D

Duunissa aika rento päivä, ei haittaa ollenkaan ;) Kodin kautta salille, sillä aikaa kun pikku emäntä oli taas kuvaamataidonkerhossa :) Mulla on aina siinä välissä kaksi tuntia tehokasta aikaa ja todella tehokkaasti käytin sen tänäänkin. Alkoi nimittäin jälleen RESTPAUSE kierto ;) huhhuh. Ihan vähän pukkas hikee otsaluusta ja puuskututti, mutta asenteella vedettiin tänäänkin. Salille sattui tulemaan jokin nuorehkojen likkojen jumpparyhmä, saattoipa siinä jokunen hieman pitkään meitsiä kattella :D Toivon, että toimin ennemminkin innoittavana ilmiönä, kuin päin vastoin ;) kumpikin mahdollista :D No jah, kauneus on katsojan silmässä ja jokaisella on tietysti oma mielikuva siitä ihannevartalosta, joten annettakoot jokaiselle se oikeus olla joko bodauksen puolesta tai sitä vastaan :D Jännä sinänsä, kun olen muutamia kertoja seurannut noita Fitfarmin onnistumistarinoita, joissa ihan random tyypit alkaa kovin sanankääntein arvostelemaan fitness ihmisten aikaansaannoksia. Näkemys siellä tuntuu olevan joillakin se, että kyseessä on aivan epänormaali ja epäterveellinen kauneusihanne :o Whaaaat, mikä kauneusihanne, älkää nyt ihmeessä tuoko tota jo mallimaailmaan liitettyä horinaa näihin piireihin. Tässä lajissa kuitenkin SUURIN osa elää terveellisesti, välttäen erinäisiä nautintoaineita ja käyttäen lukuisia tunteja viikosta harrastaen liikuntaa. Ruokakin maistuu isolla kädellä, koska kulutuskin on kohtuu kovaa. Fitness voi toki olla elämäntapa ilman mitään haaveita kisaamisesta. Eikä fitness elämäntapana ole varmastikaan epäterveellistä. Mikä sitten on normaali elämäntapa, kertokaas se mulle :D varsinkin ne voisivat avata sanaisen arkkunsa jotka pitävät tätä epänormaalina elämäntapana ;) hih.

No mutta josko sitä menis ihan asiaankin. Eli SELKÄPÄIVÄ! Siihen lisäksi hauikset ja vatsaa. No kyllä siinä mukavasti aika kului :) Jei. Tuli tehtyä mavea, ylätaljaa, kulmasoutua tangolla ja t-kulmasoutua (pitkästä aikaa oikein perus t-kulmasoutu niin että fiksoin tangon salin nurkkaan, toiseen päähän painoja ja ei kun soutelemaan. Tolla tyylillä saa kyllä erittäin makoisan puristuksen selkään ;) ), alatalja, hammer soutu, hauikset taljassa seisten ja maaten. En oo aikaisemmin tehnyt maaten ja herranen aika sentään, sehän toimii mitä mainioimmin :) Oi kun kiva taas löytää uusia ulottuvuuksia tähänkin hommaan ;) Sitten vielä vatsarutistukset ja no, sitten alkoi tulemaan jo kiire hakemaan emäntää, joten äkäsee suihkun kautta ja menox. Hyvä treeni ja oikein hyvällä fiilarilla vedetty, joten ei voi valittaa ;) Jei!

No nyt ei tule yhden ainutta kuvaa tähän postaukseen, mutta koittakaa kestää. Ehkä sitten huomenna ehdin jopa kaivaa kameran taskusta ;) let´s see. Nyt on aika vetäytyä lihaskasvatusunille kohti ihanaista tirsamaatani :) Ollaan kuulolla ja jaksakaa treenaa!

5 vastausta artikkeliin ”Selekkää :)”

    • Juh kyllä tuntui, varsinkin hauiskäännöt ja kulmasoudut sekä alatalja meni todellakin perille :) Ylätalja jäi vähän laimeeksi jotenkin tänään, kun alkoi jostain syystä kämmeniin, siis sisäpuolelle sattuu ikävästi, ihan kuin ois mennyt kramppiin tai jotain :p vaikka siis käytin ihan vetoremmejä. Mene ja tiedä, joskus tulee näitäkin :D

  • Ikinä ei lakkaa ihmistä ihmetyttämästä, miten voi olla ihan OK kommentoida/kauhistella laihojen ja lihaksikkaiden ulkonäköä, mutta lihavuuden kommentointi ei ole sallittua.
    Multakin joku joskus on kysynyt, enkö mä pelkää, että lihakset kasvaa liikaa. Ja laihduttaessani äiti oli huolissaan mun laihuudesta jo ennen kuin olin edes normaalipainoa saavuttanut. Mutta kukaan ei kysele tai huolehdi mun lihomisesta!

    • Niin se on kyllä totta, että ylipainosta huomauttaminen koetaan todella asiattomaksi ja siitä on syytä olla huomauttelematta. Ihan kuin se tuntuisi yhtään sen mukavammalta laihasta / lihaksikkaasta ja / tai normaali vartaloisesta kuulla kuinka rumalta hän näyttää kun ei ole yhtään ”lihaa luiden päällä” tai näyttää enemmän mieheltä kuin naiselta jne. Mutta näin se vissiin sitten vaan menee :/ ikävä kyllä.

Kommentointi on suljettu.