Selkää-haukkaa ja silleen

Hola hola jälleen kaikki arvoisat lukijani. Täällä sitä ollaan, missäs muuallakaan, kellohan käy jo niin paljon, että kohta joutaa menee nukkumaan. Kyllä nää arkipäivät vaan vilahtaa siivillä, ei sille mitään mahda. On oma harrastu, tyttären harrastu ja kaikelle muullekin arkisälälle pitää löytää aikansa ja paikkansa. Huhhuh, on se sellaista oravanpyörää hela tiden, että heikkopäisempää hirvittäisi. Itse asiassa muokin hirvittää välillä :D

No mut what ever, salille kuitenkin suuntasin. Niin, eilisen olkajumpan takia olen ilmeisesti onnistunut saamaan pienen jumin niska / hartia seudulle ja se on vähän varjostanut päivääni tänään. Okei, tänään YRITIN selkätreenissä ottaa tämän huomioon ja hieman valikoiden tein selkäliikkeitä. Esim. puolikkaan maastavedon korvasin selän ojennuksilla laitteessa (ihan vaan, ettei tulis yhtään liikaa mitään rasitusta tonne hartiaseudulle.) Menin sit kuitenkin tekee kulmasoudun tangolla ja ihan 70 kilolla, että näkee nyt sitten oliko järkee vai ei taas :o juups. Taljan tein laitteessa, ihan salettiin helpottaa liikerataa. Itse asiassa otti kuulkaas aika makiasti siipiin, joten ei huono valinta tänään ollenkaan. En tehnyt takaolkasoutua käsipainoilla vaan päädyin tekemään hammersoutua laitteessa. Että näin. Mitähän muuta, vähän varioiden siis mentiin, mutta hyvää settiä, kiitos kysymästä ;) haha. Tänään alkoi muutenkin VOIMAVIIKKO toistot pudotellaan sieltä totutusta 10-12 toistoista 6-8. Että silleen. Vähän oli hakemista sitten painoissa. Meinas väkisinkin mennä toistot sinne kymmeneen, vaikka aika jäätävästi lisäsin painojakin. Tosin liike oli sitten huomattavasti brutaalimpi, ei niin nättiä pumppia mitä kevyemmillä painoilla. No kaippa tässä kuitenkin on ideana antaa sille lihakselle vähän erilaista ärsykettä jotta se toimii ;) Hope so. Ainakin hauikset oli niin turvoksissa jumpan jälkeen, että hyvä kun pesuaineet sain suihkussa päähän levitettyä. Että kyllä siinä jotain perillekin meni ;) yep!

Simmotteista tänään! Ihan ok päivä, mitä nyt hiukka ehkä duunissa tökki. Se on kait se maanantai ja hemmetin niskajumi, joka tuntui olevan just aamusta ehkä pahimmillaan. Nöyrryin sitten ottamaan vähän buranaa :p joo. No mutta katotaan, kyllä tämä tästä taas. Ja ainahan voin varata ajan mun luotto hierojalle ;) Ei muuta kuin kaikille oikein kovaa raudan vääntöä ja mukavaa alkanutta viikkoa!

Ai miten niin meillä poseerataan? Alkaa tulee jo tytöltäkin aika uskottavia poseja :D Vähänkö muo huvitti kun hän alkoi imitoimaan muo matkalla kuviskerhoon :D Joo mä myönnän, kulutan peiliä aika paljon, mut minkäs teet, se tulee jo niinkuin selkäytimestä. Aina kun on peilin edessä, niin vaan tulee tehtyä jonkin sortin poseeraus tai pullistelu :D Narsistista? En mä nyt niinkään väittäis, ehkä kuitenkin harrastukseen liittyvää hömpötystä ;) heh. Mites muilla, tuleeko ihan vähän vahingossakin kotosalla poseerattua peilin edessä?

3 vastausta artikkeliin ”Selkää-haukkaa ja silleen”

  • Voi SULONEN Pikku-Pimu! <3 Nyt koitat olla jännittämättä niskaa missään liikkeissä, ja varo ettet saa vetoa ulkona, huppu päähän! :) TREENITEHOJA kuitenki, niskaa huomioiden!! :)

Kommentointi on suljettu.