Shopping

Tänään oli pikkuneidin Sirkus Finlandia päivä, niin sillä välin me suuntasimme, yllätys yllätys, Myyrmanniin. Okei, ennen sitä siivosimme. Mä imuroin, pesin vessaa ja keittiötä. M tiskasi makkarin ikkunan. Projekti on alkanut, ikkunat tulevat vielä puhtaaksi, hope so! Mä oon itse henk koht ihan hemmetin laiska ikkunan pesun suhteen, niin hyvä että joku on innostunut aiheesta :D ;)

Palkitsimme itsemme uurastuksesta käymällä jälleen kerran kiinalaisessa. Kyllä se vaan maistuu aina yhtä hyvälle ;) ollaan jo kanta-asiakkaita, ha! Sitten shoppailu kierros … mitään ei ollut varsinaisesti tarkoitus ostaa, mutta Stadium… se on paha paha paha paikka… tai itse asiassa hemmetin hyvä paikka. Sieltä löytää yleensä vähän kaikkee kivaa ja hyvillä alennuksilla. Kuten tämä Everestin rotsi, ovh sata euroo, nyt 49,90€ :o Untuvatakki, takuu varmasti lämmin talvirotsi. Eikä pöllömmän näkönenkään, eihän? Jos yhtään innostuitte, niin Stadiumiin vaan bongailee. Tosin toi rotsi joka on meitsin päällä (181cm 79kg) on S koon takki, että niin… pienemmät mimmit varmaan hukkuu kyseiseen takkiin :D … ehkä siellä oli XS koko … mutta pienempää ei tainnut löytyä. Ja huomatkaa mun eilen ostamat yli seksikkäät shortsit, kotikäyttöön tosin… H&M:stä ;) Ehkä vielä joku päivä ilahdutan kanssatreenajia laittamalla noi shortsit salille :D haha.

Everestin rotsi 49,90€ (ovh 99,90€) Stadiumista!

Jännitystäkään ei puuttunut meidän shopping reissulta. Me nimittäin nillitettiin siellä kuuteen asti, jonka jälkeen MINÄ keksin, että pitää käydä vielä apteekissa. Apteekki sijaitsee siinä ulkopuolella, eikä mulle tullut pieneen mieleenkään, että ostoskeskuksen ovet lävästään kiinni tasan klo 18. Sisään menemistä ei siis ollut enää sen jälkeen. Hienoa. Ei siinä mitään… mutta auto oli parkkihallissa :o Yes, hyvä me. No minä päätin, että ilman autoa me emme lähde sieltä … ja koska päätän jotain, niin sitten niin tapahtuu. Mä olin ihan varma, että jonkun ON PAKKO tulla vielä ulos sieltä hallista, joten nysväsimme siellä nosto-oven kupeessa. Ja niihän siinä kävi, sieltä tuli vielä auto ulos, jolloin me ammuimme ohjuksen lailla Stadiumin kassit heiluen parkkihalliin ja saimme kuin saimmekin auton sieltä :D Olimme kyl ihan sata varmoja, että saamme kohta vartiat peräämme kun hipsimme siellä hallissa :o Mut ei… vartiat vaan katsoivat vähän pitkään kun me huristimme vielä hallista pihalle… tshihi. Loppu hyvin kaikki hyvin ja kotiin päästiin ehjin nahoin, ilman sakkoja ja niin pois päin. Hieno homma… ja kilpikonnat saivat apteekista kalkkia :D oli se sen arvoistakin.