Sunnuntai

Huomenia. Olisi nukuttanut aika mukavasti, mutta, no on herättävä, sillä Core tunti kutsuu :) Rakastan Core tunteja. Ne on niin mulle tehty. Ei mitään liian monimutkaista askelkuviota tai muutenkaan mitään kovin rytmistä liikehdintää (riippuu hieman vetäjästä). Keskitytään keskivartalon lihaksiin ja harjoitteet ovat tehokkaita :) Core on ”jumppamuoto” mitä mä tykkään harrastaa, passaa siis hyvin :)

Aamupala:
– 45g ruishiutaleita
– sokeroimaton omenasose
– sokeroimaton mustikkakeitto
– pari kuppia kahvia
– aamupillerit: rasvahapot, C- ja D-vitamiini

Ja kyllä lähtee :)

Tänä kesänä mulla ei ole lomaa juuri ollenkaan. Kaksi viikkoa on, mutta pidän ne siihen rakoon, kun tytöllä alkaa koulu, joten oikeastaan lomaa ei ole ollenkaan. Ei ainakaan sellaista lomaa, että voisi lähteä jonnekin pois hetkeksi, mikä voisi tehdä ihan hyvääkin :) Huoh, mutta oma koti kullan kallis. Pidän tämän tällaisena omana turvasatamana tästäkin eteenpäin, joten täällä voin olla ja rentoutua rauhassa. Mulle se vain on tärkeetä, että saan olla itsekseni. Säälittävää ehkä siinä mielessä, että tällä tyylillä jään ns. peräkammarinpojaksi :DDDD heh. No vitsi vitsinä, mutta… no ihminen ei kait voi elää tavalla joka sotii omia periaatteita vastaan :/ tai siis kaiketi voi ja moni varmaan elääkin, mutta siinä on mielenterveys kovilla. Itse haluan hallita omaa elämääni täydellisesti, enkä tulla riippuvaiseksi kenestäkään. Tämmönen keittiöpsykologi mikä minäkin mielelläni aina tilaisuuden vaatiessa olen, sanoisi, että se johtunee siitä, että olen ollut riippuvainen (niinkuin meistä kaikki joskus) omista vanhemmistani, mutta en ole kokenut sitä turvallisuutta lapsuudessani, mikä kuuluisi jokaisen lapsen elämään. Tätä olen ennenkin täällä pohtinut. Olen miettinyt, missä vaiheessa ja miksi minusta on tullut sellainen ns. oman tieni kulkija. Onko se vika? Vai onko se rikkaus? Hmmm… sama kait se, pääasia on että on edes onnellinen. :) ja itse asiassa, tällä hetkellä olen ainakin tyytyväinen, en voi sanoa, että onnellinen, se olisi ehkä liian voimakas kuvaus tästä elämäntilanteesta, mutta olen siis tyytyväinen ja mielestäni voin hyvin. Jos en henkisesti voikaan ihan totaalisen hyvin, niin fyysisesti olen ainakin paremmassa kunnossa kuin koskaan elämäni aikana ;) jotain hyvää siis tässäkin :D

Mutta tänään on sunnuntai ja aijon / aijomme nauttia siitä tytön kanssa täysin siemauksin. Yhdessä jumppaan ja sitten lähdemme metsästämään niitä prinsessakenkiä :) Ai niin, olen huippu ylpeä tytöstä, hän vei niin hienosti pikkukoiramme aamulenkille :) Selvisi tosi hienosti siitä reissusta. Iso tyttö!