Sunnuntai huomenta!


Mitä ihmettä, meikä herää kahdeksan aikaa aamulla siihen, ettei väsytä yhtään. Lähden koirien kanssa vesisateeseen lenkille ja keittelen kahvit :o Nyt on jotain vialla :D

Pidän tänään varmaan pakkolomapäivän salilta. Eilen oli niin omituisia tuntemuksia koko kropassa, että ehkä on parempi nyt levätä, ainakin tämän päivän ;) jos maltan…pakko! Eilen illalla muun muossa sen lisäksi, että olin ihan surkean väsynyt (voi johtua noista kolmio lääkkeistäkin ja varmaan johtuukin osittain!), niin oikeassa jalassa ilmeni kipu iholla :o Joo, eli kun ihoon koski, varsinkin polven kohalta sattui ihoon. Niin älkääpä kuulkaa kysykö enempää. Vastaavanlainen ”ihosärky” mulla on ollut viimeksi silloin kun olin vuosia sitten pitkään sairaalassa keuhkokuumeen vuoksi ja jouduin makaamaan tasan tarkkaan selälläni vaikka kuinka pitkään ja silloin sain aivan järkyttävän hermosäryn oikeaan jalkaan eikä se toiminut kunnolla pitkään aikaan. Vieläkään ei esimerkiksi oikean jalan varpaat ojennu suoraksi :o No tästä olen kertonut joskus aikaisemminkin. Mutta tosiaan silloin tuo särky ihossa oli sitä luokkaa, etten voinut koskea jalalla juuri minnekään, se oli karseeta. Kuulostaa oudolta mutta näin vain oli. Siihen ei auttanut mitkään särkylääkkeetkään :( Luojan kiitos se on mennyt ohitse, mutta johonkin hermoon tuokin liittynee. Silloin mulle puhuttiin issiaksesta (kirjotetaanko edes noin?). Mullahan oli jalka takaosasta pakarasta reiteen asti melkein tunnoton, lukuunottamatta sitä ihosärkyä. Se oli oikeesti aika erikoinen oire ja kesti ihan hiton pitkään että palautui, tai eihän se ole vieläkään täysin palautunut. Mulle tiedettiin kertoa, että kyseessä on pitkä hermo ja se palautuu tyyliin millimetrin vuorokaudessa, että siitä voi sitten laskea kuinka monta päivää tai vuotta kestää… jos koskaan korjaantuu täysin. No joo, mut et silleen. En kuitenkaan ole tästä niin huolissani kuin tuosta olkapäästä tai lavasta, mikä lie. Kait se on taivuttava ja mentävä lääkäriin. Ei ole kuitenkaan tarkoitus hajoittaa itseään, vaikka tykkäänkin rautaa kolistella. Eilen tosiaan treenasin vain jalkoja ja jätin koko yläkropan lepoon… vaan ei ainakaan yksi päivä riittänyt, puuuh. Siis karsee ajatus, että mut määrättäis pidemmälle pakkolomalle :o Oi oi oi, siitä ei tulisi helppoa.

Tänään saatan sitten keskittyä jouluaskareisiin. Ideoita ois, toteutus on vaan vähän vaiheessa. Jos sitten tänään vaikka ryhdistäytyisi :) Voisin myös keskittyä etsimään jälleen netistä lisää tietoa treenaamiseen. Jos vaikka järkeistäis noita treenipäiviä :o Mä varmaan oikeesti ruoskin itseäni liikaa. Jos niinkuin nyrkkisääntö on sen kaltainen, että viikossa käytäisiin kaikki lihasryhmät KERRAN läpi kunnolla ja muuten levättäis (lihas kasvaa levossa, miten mä voisin tuon nyt niinkuin painaa takaraivooni ja vielä uskoa sen!!!!) Jos mä käyn kuusikin kertaa viikossa salilla, niin silloin teen tän mun ns. kolmijakoisen treenin kahteen kertaan :o No te viisaammat korjatkaa jos olen ymmärtänyt jotain väärin. No oppia ikä kaikki. Kyllä musta vielä joskus kehkeytyy ihan oikea bodari ;) Ohan tässä räpiköity varmaan joku kolmisen-nelisen vuotta.

No mutta nyt aamupalaa nassuun ja sitten hommiin. Palaillaan. Mukavaa sunnuntaita kaikille!