Sunnuntai ilta!

Takana jälleen niin ah aurinkoinen ja mukava päivä. Kuumaa kyllä on. Tyttö kun tuli kotiin, lähdimme lammen rantaan vähän eväsretkelle. No, pienelle semmoinen oleilu on aika tylsää, mutta onneksi lammen tuntumassa on tutkittavaa ja tyttö kävi välillä kävelyttämässä meidän pikkukoiraa. Eväiksi tarttui nektariineja, viinirypäleitä, juotavaa, pähkinöitä ja tyttö halusi Tuc keksejä :) Minä en niitä syönyt. Tällä säällä muutenkaan tee mieli syödä mitään. Ja jos tekeekin, niin jotain freshiä, salaattia, rahkaa, jäätelöä. Mitään muuta ei ole tullut syötyä nyt muutaman viimeisen päivän aikana. Ei mitään lämmintä…yöh! Ei kykene, ei vaan kykene!

Eilen muuten eväsreissullani lammen rannassa lähtiessäni nyrjäytin oikein mojovasti nilkkani. Hemmetti että säikähdin, et nyt meni jalka! Mutta onneksi ei. Itse asiassa olin unohtanut jo koko homman, se tuli vasta tänään mieleen juostessani. Onneksi ei käynyt kuinkaan, muuten olisi treenit vähän kärsinyt. Tosin puntilta muo tuskin ois kukaan pitänyt poissa siitäkään huolimatta :)

Lapaluun takaa jokin lihas, joku viisas kertokoot, että mikä lihas, on niin hemmetin kipee. Yh, luulisin, että se on voinut tulla taljasta?!?!?!? Tai sitten vaakasoudusta. Hmmm… sama se, kuhan nyt menis nopeesti ohi. Joku jumi…tiedä häntä, tuskin mitään vakavaa. Eilen imuroidessa se juili niin, että oli vaikea hengittää :O tänään ollut parempi päivä, tosin se taisi tykätä kyttyrää siitä, että makoilin tuolla kovalla nurmikentällä :( sen jälkeen se on taas ilmotellut itsestään aika kovasti :( No ei se ainakaan juostessa vaivannut mitenkään! Onneksi.

Tämmöstä. Päivä on siis kulunut auringosta nauttien. Huomenna voi taas hyvillä mielin palata töihin. Ikävä jo duunikavereita, ne on niin ihania :) Kohta vois kömpiä koirien kanssa pihalle, jotta sen jälkeen voi piakkoin kömpiä peiton alle, tai näillä helteillä kyllä peiton päälle!