Sunnuntai morjensta!

Se on sunnuntai luonamme jälleen taas… ikävä kyllä. Lomaviikot vilahtelee siivillä :( sehän tässä ehkä snadisti kenkuttaa, eipä juuri muu. No ehkä vähän muukin, kuten erään ihmisen hieman ajattelematon toiminta ja sen sellaiset pikku jutut. Mutta eipä niistä sitten sen enempää.

Tänään pikku emäntä palasi landelta. Mummi tuli mukana :) nimittäin, tänään on se suuri päivä kun pikku emännän huone laitetaan uuteen uskoon = siivotaan perusteellisesti. Nooooh, hommahan meni sit kuitenkin niin, että emännän paras kaveri tuli kilkuttaa ovikelloa ja kysyi, voisiko meidän neiti lähteä heidän perheensä kanssa Suomenlinnaan. Voitte vain arvata mimmoinen ilme levisi neidin naamalle, kun hän tajusi :” Siivous, ulkona paistaa aurinko, Suomenlinna ja jäätelö… siivous… jäätelö… siivous… aurinko…siivous… Suomenlinna…mummiiiiiiiiiiiiiiiii!” No niin emäntä lähti Suokkiin, minä salille ja mummi jäi siivoamaan. MUTTA NYT HUOMIO ennenkuin tuomitsette minut ja tyttäreni maailman ajattelemattomimmiksi ihmisiksi, mummi itse halusi jäädä siivoamaan ihan itekseen ja totesipa vielä, että ehkä parempi niin, koska silloin homma sujuu nopeammin ja tulee tehtyä viimeisen päälle. Eli loppuviimein, kaikki olivat tyytyväisiä :D Mikäs sen mukavampaa.

Salilla mulla oli tänään vuorossaan TAKAREIDET. Ja VOIMAVIIKKOAhan tässä edelleen mennään. Oli aivan super ihanaa ja siistiä ja kaikkee siltä väliltä tehdä pitkästä aikaa suorin jaloin maastavetoa. Ja kyllähän sieltä vedettiinkin. Kumpaankin käteen 30 kilon puntit ja ei kun vetooooo, vetooooo, vetooooo! Uh, siinä kuule ihan himpun verran alkoi otsasuoni meikäläisellä pullottaa ja kaulan jättisuonet sykkimään :D En nyt taas tiedä oliko jonkun silmään vähän turhankin hevin näköstä hommaa, mutta itelleni ainakin tuli aivan sairaan hyvä fiilis ja kyllä, sain kunnon kiksit siitä hommasta. Niin sitä pitää!

TAKAREIDET-VATSAT-OLKA JA HAUISPUMPPIA 

-takareidet istuen 4×8
-takareidet maaten 4×8
-SJMV 4×8-10

-vatsat jalkojen lähennys ja loitonnus 3×25
-vatsat vastuksella 3×16

-olkapää, hauis ja vähän ojentajapumppia huomista silmällä pitäen

Eli päivän major treenin päälle innostuin vielä pumppaamaan pitkillä sarjoilla olkapäitä, hauista ja ojentajiakin hieman. Voin sanoa, että sain niin jäätävän pumpin tänään aikaiseksi olkapäihin, että sarjojen loppuun oli melkein ihan pakko hyppiä tasajalkaa… mutta päädyin kuitenkin hillitsemään itseäni ja hippastelin vain hieman paikoillani olkapäitä pidellen. Kyllähän pumpatut olkapäät, jos niitä yhtään on, näyttää aivan sairaan hyvältä !!! Ja HUOM, olkapäitä ei voi koskaan olla liikaa… no voiko mitään muutakaan… mutta niitä nyt ei ainakaan ;) Mitä tykimmät, sen paremmat!

Pumpattua olkapäätä ja hauista. Kyllä voin sanoa, että hiukka meinasi räpylät tärrää, joten joutu oikein keskittyä, että sai kuvan joka ei ollut tärähtänyt :D On se vaikeeta :D
Ja pitkästä aikaa oikein perinteikäs pukuhuonepose :D En olekaan ihan hetkeen tätä harrastanut… jos oikein muistan. Mutta no, ohan tuolla aika hyvä valaistus ja iso peili, joten mikä jottei. Näkyy ne mun selleritkin kuvassa (eli reidet, jos joku ei ole aiempaa postaustani jostain syystä lukenut ;) )
Joo ei voi mitään, kun käsi tärisee se tärisee!

Onnistunut treeni tuo aina myös voittajan hymyn kasvoille. Kyllä oli mukava viimeistellä takareisijumppa hyvällä olkapääpumpilla. Aivan fiiliksissä painelin siitä sitten kauppaan ja latasin kärryn täyteen tarpeita kasvissosekeittoa varten ja hedelmiä… no okei rahkaa ja maitoa kans :) Joskos sitä sitten tarjoilisi ahkeralle mummillekin vähän ravintoa niin jaksaa porskuttaa. Hei ny!

VIIKON HIGHLIGHT: Ehdottomasti mieleenpainuvimpia juttuja lienee laivalla saamani huomio. Siellä kun pienessä maistissa olleet suomalaismiehet lähestyivät kysellen mistä moinen hauiksen koko on tullut :D No mitäs siihen sanomaan, salilta tietty… automaattisesti myös mut ja ystäväni yhdistettiin näin ollen pariksi, sillä MUNHAN ON VAAN PAKKO olla lesbo kun on tommoset käsivarret :D … joo no minä en moisesta nokkiini tietenkään ota, vaan lähinnä muo huvitti koko homma ;) Että näin Tallinan risteilyllä :D

2 vastausta artikkeliin ”Sunnuntai morjensta!”

  • Jännä homma, että mun kuvitelma lesboista on, ettei ne kovin yleisesti harrasta punttista. Lieneekö kuvitelmalla mitään totuuspohjaa…? Naisethan usein lähtee puntille miehensä innoittamana tai sitten punttimiehiä katselemaan. Eli miksi lesbo lähtis salille? Karrikoidusti tietenkin :)

    • Niin eiköhän salillakin käy kaiken karvaiset kaverit :) mutta tuossa on kyllä myös pointtia, että harvemmin vähemmistön edustajia siellä tapaa, mutta toisinaan kyllä. Mun tapauksessa tietysi lyhyehköt hiukset, tatuoitu, pitkä ja no ainakin tämän kyseisen hemmon mielestä jäätävä hauis :D :D antoi hänelle mielikuvan lepakosta ;) ja koska mähän en ole siis tyyliltänikään kovin naisellinen, eli muo ei juuri tapaa hipsuttamasta korkokengissä tai hameessa, vaan enemmän look on kuitenkin joko hieman ”äijämäinen” tai sportti, niin ehkä sekin sitten tuo tämän mielikuvan helposti ihmisille ja okei, herra oli ainakin yhden promillen kännissäkin :D

Kommentointi on suljettu.