Sunnuntain kotijumppaa

Hyvää sunnuntai päivää itse kullekin säädylle. Täällä sitä jälleen ollaan. Nyt varmaan pysyy blogikin kuumana :D kun olen lomalla. Aikaa siis ainakin olisi :) ihan mukavasti.

Lomallahan on mukava aloittaa aamu hissuksiin. Tänäänkin kello oli soimassa… ööö… 10.30? niin vissiin se taisi olla. Sitten ylös, koirien kanssa ulos, puuroa tulemaan, kahvia kuppiin, lisäravinteet naamaan ja blogeja selaamaan. Hyvää tekstiä oli tarjolla mm. Jeritalla. Hyvinkin ajatuksia herättävää kirjoitusta. Aika laillla samoilla linjoilla ja aatoksilla ollaan myös täällä :) eli komppaan!

Tänään sitten suunnittelin itselleni aamupuuron päälle kotijumpan. Tarkoitus oli laittaa paino ojentajille ja hauiksille ja niin myös tein. Okei, edelleen, mulla on kohtalaisen kevyet painot täällä himassa, joten sarjoista tuli auttamatta piiiiiiiitkiä, mutta kyllä hyvään pumppiin johtavia :) Me like. Ainut jumppaani hieman varjostava, tai ehkä sittenkin myös pientä potkua antava ärsyke oli kaverin kommentti! Se pisti myös miettimään, olenko pikkumainen, kuinka (liian) tosissani tämän asian otan, vai olenko epävarma omasta kunnostani … vai vaan liian täydellisyyteen pyrkivä???? Sanotaanko nyt näin, että sen verran pikkumainen kuitenkin olin, että kyynel tuli silmäkulmaan ja nyt varmasti joku siellä hieroo karvaisia käsiään yhteen, että haha, siitähän sai itseään täynnä oleva eukko :D Vaan kuulkaas, ei se nyt ihan niin mene!!!! En allekirjoita sitä, että olisin itseäni täynnä oleva! No mutta se juttu mistä tämä itkunraivonpuusko lähti. Eli kaverini oli ottamassa musta kuvaa kun huomautin, että katsoo nyt sitten että kuvassa näkyy meikäläinenkin ettei vaan pelkkää taustaa, ettei kuva ole ihan ala-arvoinen. Sain siihen vastapalloksi kommentin:” No minkäs minä sille mahdan jos kuvattava on ala-arvoinen!”. Voi kuulkaa otti johonkin hermoon ja pahasti. Kyllähän mä tiesin, ymmärsin, että kyseessä oli ihan läppä, mutta musta se nyt vaan oli niin vitun huono suoraan sanottuna, että ihan tosissaan pisti kiukkuitkuksi! Vaan taisin saada siitä agresta lisää potkua päivän treeniin ;) Mutta kyllähän se nyt kolahtaa, kun toinen yrittää tehdä ihan sairaan kovasti duunia sen eteen että tässä vielä kisalavoille astutaan ja sitten toinen ihan ”läpällä” heittää tuommoista :o Vaikka hänen tarkoitus ei ollut tietenkään enää pahentaa tilannetta, onnistui hän siinäkin lisäämällä ”Hei ihan oikeesti, se oli ihan vitsi, kyllähän sä nyt tiiät, että oot timmimmässä kunnossa kuin esim. ykskään mun kaveri!” Aijaa, oonko, hei kiva kiitti, että sä vertaat mun kuntoa niihin kaljaa tissutteleviin pullukoihin. Hei kauheen kiva, että koet mun olevan timmimmässä kunnossa kuin ne bubiruusut, sehän lohduttaakin sitten paljon. (tiedän, rumasti sanottu, mutta just sillä hetkellä oli niin toi fiilis päällä!) Okei, hän valitsi sanansa ehkä vähän väärin ja tilanne on korjattu ja sovittu, mutta hei, tässä nyt sitten nähtiin taas, että MINÄ en ota tätä asiaa leikillä, vaan (liiankin) tosissani :o

Että semmonen pieni sunnuntai episodi :D Mutta siis ITSE JUMPPAAN.

OJENTAJA-HAUIS-JALAT

-bulgarialainen kyykky 4×15
-sumokyykky 4×15

-ojentajapunnerrukset 15,11,10 (uhhuh)
-ranskalainen kahvakuulalla, istuen 3×15
-ojentajaviparit taakse 15/käsi x3

-hk kahvakuulalla 3×20
-hk kp. 3×20
-keskitetty hk istuen 20/käsi x3

-vatsajumppana siksakit maaten x40
-linkkarit maaten x40
-crunchit x20

Ihan jees setti ja hiki tuli, arvata saattaa. Ja hyvä mieli etenkin. 

Jumppakärpänen :D
Kotonakin on oltava pipo, sillä eihän tuo hiuslaite ole kovin edustavassa kuosissa suoraan sängystä noustessa ja jälleen kerran, teitä rakkaat lukijat ajatellen, päätin peittää pehkoni :D
Hauis pumppiin, jei!
Ja pakollinen :D

Kotijumpan päälle sitten palkkaria ja parit tortillat. Nyt on taas energiaa vaikka muille jakaa. Ulkonakaan ei näyttäis olevan se sadepäivä, millä meitä uhkailtiin, vaan aurinko tuntuu paistavan täydeltä terältä. En valita :) Mutta edelleenkin olen erittäin iloinen ja tyytyväinen itseeni, että ostin tuon ilmastointilaitteen tänne kotiin. Voi hittolainen, en ehkä jaksa lopettaa tätä hehkutusta kuinka kannattava ja hyvä hankinta se oli. Jos joskus tuntuu, että tulee tehtyä turhake hankintoja, niin myös joskus tulee se fiilis, että on tehnyt hyvän sijoituksen ja tämän vehkeen kohdalla todellakin tunnen, että rahat meni hyvään tarkoitukseen :) nimittäin meidän seniori pappa Penttikin on tyytyväinen kotosalla kun ei tarvitse kuumissaan olla :) enkä toki minäkään ole pahoillani siitä, ettei hiki valu pelkästään maatessa :D heh. Jumpatessa toki saa ja pitääkin valua kunnolla ;)

Nyt päivän muihin rientoihin. Minä kiitän ja kumarran jälleen mielenkiinnostanne. Palailkaamme asiaan! Hei ny!

4 vastausta artikkeliin ”Sunnuntain kotijumppaa”

    • Hih, no mä voin vähän avata, että esim. hk on lyhennys hauiskäännöstä, kp on käsipaino. Ranskalainen on ojentajaliike, bulgarialainen on vähän kuin askelkyykky :)Sumokyykky on leveässä jalka-asennossa tehtävä kyykky liike, nimensä mukaan tulee varmaan sieltä sumopainija asennosta :D Aukesko edes vähän :)

  • Mahtava haukka sulla :) ei voi muuta sanoa… Toi kommenttien vastaanotto vaikka se olisikin läpällä heitetty niin välillä osuu ja uppoaa, tiedän tunteen. Mutta ei kai se ole häpee että tunteensa näyttää, mielummin niin kuin että jäisi sitä märehtimään sisällään.

  • Hei kiitti tytöt taas tsempeistä :) ja joo, meitsillä on kyllä yleensä tapana näyttää suhteellisen avoimesti mielialani, ehkä vähän turhankin selvästi tosinaan :D Joskus voisi vaikka harrastaa rakentavaa keskustelua :D no osaan mä sitäkin, ainakin vähän :)

Kommentointi on suljettu.