Täällä ollaan :)

Erittäin hyvää ja lumista lauantaihuomenta kaikille lukijoille :) Aamu lähti käyntiin, hyvin perinteisesti. Koirien kanssa aamulenkille, mutta ekstrana vähän lumitöitä :) Sen verran oli lunta yön aikana pyryttänyt, että jo rapun ovelta joutui kahlaamaan. No, ajattelin ihan naapureidenkin iloksi, luoda sitten lunta tuosta pihalta :) Kivastihan siinä sykkeet saa koholleen ;) Aamuaerobista, sitäpä hyvinkin :D

Sitten aamupalalle, kahvia koneeseen ja avot, tässähän aletaan olemaan valmiina päivän rientoihin!

Torstaina oli RINTA-OJENTA- OLKAPÄÄTREENI. Jonka vetäsin Let´s Go Centerissä. Let´s Go n uusi smith on muuten huippuhyvä. Tuli sitä testattua kolmessakin eri liikkeessä: vinopenkki, kapee penkki ja pystysoutu. Toimii! 

KESKIVIIKKONAHAN mulla oli tapaaminen VALMENTAJAN kanssa ja voin kertoa, että jäi kyllä niin hyvä mieli siitä tapaamisesta ja yhteisestä treenistä. Sain todella hyvää palautetta tämänhetkisestä kunnostani :) Siitä sitten lisää boostia treeneihin. Mä pystyn tähän, mä todellakin teen tämän. Joitakin vuosia sitten en olisi varmasti uskonut, että joku päivä olen matkalla kohti fitness lavoja, ihan oikeesti! Nyt tämä haave on käymässä toteen. Olen vasta raakile, mutta tämä on toivottavasti hyvä alku mun bodausurallani :) Hope so!

Salla vetäsi mulle kunnon etureisitreenin. Vieläkin on koivet kipeet ja hanurikin :D Sain myös tankkauspäivän! Eilen sitten tankattiin ja levättiin ja voin kertoa, että kyllä tuo tankkaaminenkin koville ottaa. Illalla epäuskoisena tsiigasin ruokalistaa ja mietin, että miten ihmeellä mä tungen vielä tuon iltapalan itseeni? No sinne se upposi, mutta kyllähän oli olokin sellainen, että syöty on. Hieman jännityksellä nousin tänään aamulla vaa´alle. Olin aivan vakuuttunut, että nyt heilahtaa huippulukemat tauluun, vaan eipähän heilahtanutkaan: 68,3kg :o Okkei, mun kroppa on varmaan imenyt jokaisen hiilarin itseensä ;) Katsotaan miten tämänpäivän treeni kulkee. Odotettavaa on, että hyvin, mutta palataan siihen sitten myöhemmin. Muutenkin teen ihan erikseen postauksen tankkauspäivästäni ;) kun jaksan ja kerkiän. Näiltä näkymin tankkauspäivä tulee toistaiseksi olemaan kerran viikossa. Riippuu nyt siitä, miten kroppa reagoi :)

Ojentaja ojennukseen jälleen :) Kyllä kuritettiin VOLYYMIN voimalla. Nythän mulla tosiaan menossa volyymi kierto. Kun saan tämän kierron päätökseen, pääsenkin käsiksi uuteen ohjelmaan. Jei!
Reidet pumppiin. Loppusilauksen Solanassa sain reisiojennuksessa, jossa Salla pisti mut pumppaamaan jättimäisen sarjan 50 toistoo. Kyllä voin sanoa, että siinä kaverit katso vieressä, että lähteeköhän tuolta eukolta taju vai mitä tapahtuu. Kyllä se vaan toimii kun toinen boostaa vieressä ”Ojenna, vielä, suoraksi, suoraksi, menee vielä!” Huh!
Ja kun vielä kiristellään, niin lähtee nuo reidetkin sieltä lohkeamaan ihan kivasti :)
Nämä trikoot oli jossain vaiheessa mulle varsin tiukat. Nyt nämäkään ei purista enää mistään :D

Kisakondis alkaa pikku hiljaa hahmottumaan. Meillä on maaliskuun puolessa välissä tiimin kuvauspäivä. Olisi huippua jos saisin kuvauksiin jo kisabiksut päälle ;) Sitä paitsi Salla haluaa ehdottomasti tsekkaa mun fysiikkaa vielä biksut päällä hyvissä ajoin. Myös bikinien mallilla voidaan pelata fysiikkaa suotuisammaksi. On tää tarkkaa kuulkaa ;) ja ennen kaikkea mielenkiintoista puuhaa. Juh, en vaistaisi päivääkään tästä dieetistä pois!

Eli hyvällä sykkeellä jatketaan kohti unelmaa. Tänään kävin vetäsemässä SELKÄ- HAUISTREENIN. Ja kyllä kuulkaa eilinen tankkaus purasi mukavasti ;) Mutta siitäpä lisää tuonnenpana. Ollaan kuulolla. Loppuilta menee chillatessa, ainakin täälläpäin. Ohjelmassa on muun muossa leffailua ja tällä hetkellä olemme täällä ”maalla” hoitamassa kolmen koiran koplaa :) Hih! Huippumeno :D

HEI NY!