Takareidet terve!

Sunnuntai on täällä taas. Niin, se ois sit huomenna maanantai jälleen. Aika loogista :D Huoh, ei kyllä haittais ollenkaan jos ei ois ;) Voisin hyvin nautiskella muutamasta lisävapaasta vielä tähän päälle. Miten ois omaloma? No ei vaan, kiltisti mä raahaudun työmaalle, niinkuin aina :D

Hyvä että tuli eilen mentyä ihmisten aikan nukkumaan. Taisin olla jo hyvissä ajoin kymmenen jälkeen peiton alla. Helposti sain itseni ylös tuossa yhdeksän aikaan. Jei. Hyvä mä! Puurot ja kahvit tulille, lisäravinteet nassuun, koirat  ulos ja treenikassin pakkaus :)

Tänään oli sitten vuorossaan TAKAREIDET – POHKEET JA VATSA!

SALILLE MARS!

Aika lailla iloinen ja positiivinen yllätys oli se, ettei jaloissa tuntunut lainkaan eilinen sisäpyöräilytunti. En mä ookkaan niin klesa kuin kuvittelin. Ajattelin, et mun aerobinen kunto on romahtanut ja saan sellaiset hapot jalkoihin, etten kävele seuraavana päivänä, mutta niinpä ei kuulkaas käynytkään :) Hyvä mä! (saahan sitä nyt itseäänkin joskus taputtaa ;) )

TAKAREIDET – POHKEET JA VATSA

-takareidet istuen
-takareidet maaten jalka kerrallaan
-sjmv
-yhden jalan prässi
-balettikyykky

-pohkeet istuen

-jalkojen nostot tangossa roikkuen (aika hevii hommaa hei!)
-vatsat vastuksella
-peffan nostot

Tosi hyvä setti tuli vedettyä. Olen tosi tyytyväinen tohon balettikyykkyyn, jossa olen parantanut ensinäkin a) tekniikkaa mielestäni ja b) lisäpainot senkuin nousee kohisten :) Tää on just sitä siisteintä tässä hommassa, kun saa ohjelmaan jonkun ihan uuden liikkeen, niin siinä kehittyy ihan silmissä… aluksi ainakin :) Tuo sitä loistavaa tekemisen meininkiä ja fiilistä treeniin. Ei pidä jymähtää niihin tavanomaisiin ja tuttuihin ja turvallisiin liikkeisiin ja sarjatoistoihin. Välilä pitää sotkea sitä pakkaa hieman.

Mä ainakin harrastan aika useinkin sitä, että jos joku päivä jokin liike ei nyt vaan kiinnosta / huvita, niin teen jotain muuta siihen sijalle. Miksi pitäs naama irvessä vääntää jotain tiettyä vaan sen takia, että tässä paperissa nyt sattuu lukemaan niin :D Kuitenkin tällä tasolla treenatessa, on noi salihommat tullut jo jokseenkin tutuksi ja osaan hieman soveltaa itsekin. Liikaan sooloiluun kuitenkin sortumatta ;)

Balettikyykky korokkeilta, suosittelen lämpimästi !!! (video ei ehkä ole parhain mahdollinen, mutta ajatuksesta saatte kiinni!) Itselläni on vielä leveämpi haara-asento kun teen tuota liikettä :)

Tänään taas siellä salin nurkassa sarjojen välissä istuessani katselin näitä ihmisiä. Mä niin rakastan tätä hommaa. Ette ehkä voi kuvitella miten hyvä mieli mulle tulee, kun ensinäkin a) pystyn haastamaan itseäni ja b) näen miten muutkin haastavat itseään :) Tänään oli taas aika monta pariskuntaakin liikenteessä. Ikähaarukalla 20-60 vee. Suloista :) Vaikka välillä nuorisolla se saattaa mennä vähän toistensa sylissä istumiseksi, niin mitä sitten, he diggaavat siitä mitä ovat tulleet salille tekemään. Yhteistä laatuaikaa :)

Nyt mä toivottelen taas kaikille oikein mukavaa sunnuntai iltaa. Nauttikaa. Chillatkaa… Mä chillaan vasta huomenna isommin, kun vietän ansaittua lepopäivää treeneistä. Ollaan kuulolla :) HEI NY!

P.S Tervetuloa uudet lukijat! Arvostan teitä kaikkia isosti!!!