TAKAREISKAAAAAAAH

Ihanan chilli päivä tänään duunissa. No samaa ei voi sanoa eilisestä. Mä en tajua, mulla oli eilen semmonen suunnaton tatti otsassa duunissa, että ei hyvää päivää. No tiedän mistä se johtuu ja se nyt ei kuulu tähän blogiin, mutta siis hei wow, tänään oli noin miljoona kertaa parempi fiilis ja työ sujui jälleen kuin tanssi. Ehkä tai no joo, nää keväät on yleensäkin mulle vähän vaikeeta aikaa :o omituista sinänsä, sillä sitähän luulis, että nimenomaan keväällä ihminen alkaa piristymään ja innostumaan ja iloitsemaan… ja mitä mitä mitä, tässäkin asiassa mun pitää olla vähän erilainen… mä oon vaan down :D Jei… tai ainakin mielialat menee lattiasta kattoon ja takas aika tahtiin :D Koittakee kestää hei kanssaihmiset ;)

Nonnih, Pumppi Pamppi Päivi lähdössä salille. Vuorossaan niin ihanaa jalkatreeniä ja tänään siis vuorossaan takareidet. Jei. Valmis, minäkö AINA jos salille lähdöstä on kyse ;)

JA TÄNÄÄN tehtiin tähän tyyliin:
-takareidet istuen pudotussarjoja
-takareidet maaten
-SJMV ja hei, mä sain taas vikaan 15 toiston sarjaan nostettua painoja jopa viidellä kilolla, että ei huonosti!
-taaksepotkut taljassa, ja ah, mä voin sanoa, että hiki lensi ja berberi oli kovilla ;)

-vatsat jalan nostot eteen 15krt kolme settiä
-voimapyörä (tässä on tapahtunut niin huima kehitys, että en melkein usko sitä itsekään. Vielä muistan ne ajat kun räpiköin tuon pyörän kanssa ja ei puhettakaan että oisin saanut laskettua itseni niin matalalle että nenä koskee maata… vaan nyt se onnistuu ja jopa 15 toistoilla, happy happy!)
-keskivartalokierrot
-”linkkuveitsi”

Siinähän sitä taas kerrakseen. Odotellaan taas mukavia lihaskiputiloja takareiskoihin ja vatsan seutuville :) Tuli taas otettua alkulämmöt fillarilla. 

Siinä se kapistus on :) Siitä on tullut mun ystävä tässä viime aikoina! Jei!
Ja ripsarit poskilla, kuinkas muutenkaan. Oishan semmoset tekoripsenräpsyttimet varmasti ihan kivat ja nätit, mut ei varmasti pysyis mun kyydissä mukana. Mulla ois varmaan jo viikon sisällä ripset poskilla, sen verran kovaa tulee hikoiltua tuolla salilla, menis rahat kyllä ihan hukkaan siinä suhteessa. Mä oon muuten ymmärtänyt, että sellaisten asennuksen jälkeen ei saa hetkeen (päivään?) kastella naamaa ja/tai käydä saunassa? Ehän mä kykenis sellaiseen :D Sit mulla on vielä semmonen ”hyvä” tapa suorastaan hieroa hikipyyhkeellä naamaani kun siltä tuntuu, niin viimeistään siinä vaiheessa kävis sulkasato. Joo ei taida olla meikäläisen tyyppiselle treenaajalle tekoräpsyt kovin toimivat :D Mutta ohan ne hienot… omat ripset vaan kärsii kuulema ihan sikana, näin olen kuullut enemmän kuin yhdeltä pitkään käyttäneeltä, mutta sama kait pätee rakennekynsiin yms. hiuslisäkkeissiin :o No joo, poikkesinko aiheesta, ehkä :D haha.

Ja koska lähti taas ajatus harhailee, lopettelen tänään tähän. Mukavaa viikon viimeistä arkipäivää (tai kyllähän lauantaikin kuulema sellaiseksi lasketaan :D)joka on siis huomenna (mun mielestä perjantai on vika arkipäivä ;) ja minähän en jousta!). Ei kun treenaillaan silloinkin ;)

3 vastausta artikkeliin ”TAKAREISKAAAAAAAH”

Kommentointi on suljettu.