Tankkauspäivästä ja vähän muustakin :)

Oikein loistavaa sunnuntaita ihan jokaiselle :) Ja hei, tervetuloa te uudet seuraajat :) Hienoa että olette kiinnostuneita !

Takana on touhukas ja mukava viikonloppu :) Muun muossa tällaista on tehty :

Olemme olleet hoitamassa vähän pienempää…
… ja hieman isompaakin rotikkaa :) 
Perjantaina oli tosiaan tankkauspäivä ja tämä oli ehdottomasti päivän parhainta antia. Fitness täysjyvämuroja, rasvatonta maitoa ja mansikoita! Siis meinasi niin viedä kielenkin mennessään. Olisin voinut nuolla kupinkin, ja ehkäpä niin teinkin ;) 
Neljän viljan puuroa, isosti. Sekaan omenaa :) Nam! Pakki täyteen, kyllä haba kiittää :)
Perunarieskaa! Kyllä, niin hyvää. Hieman lämmitystä mikrossa, päälle hieman kanelia ja makeutusainetta, siis aivan kuin (melkein ainakin) ois korvapuustia vedellyt ;) 
Kasvisten ja reippaan määrän perunoita päälle sain lisätä kastiketta. Tämä oli mun valinta, eikä se kuulkaa hassumalta maistunutkaan.

Illalla sain syödä vielä rasvatonta jogurttia kera muiden tankkausantimien ja juu, tulin täyteen. Kiitos ja kumarrus. Tankkauspäivänä en huomannut mitään ikäviä sivuvaikutuksia, kuten väsymystä tms. Töissä oli rento päivä ja muutenkin tankkaus asetetaan mielellään lepopäivälle. Ainut mikä on nyt ollut riesanani, on rehelliset ilmavaivat. Kyllä, näin on! Mutta en syyttäisi siitä tankkauspäivää, sillä tätä on jatkunut muutaman päivän :( mjääääh. Jauhan ehkä hitokseen liikaa purkkaa???? Ehkä…

Tankkauspäivän jälkeisenä päivänä (lauantaina) nousin hieman jännittynein mielin puntarille. Ajattelin tosiaan, että nyt heilahtaa kunnon lukemat mittariin, vaan eipähän niin käynytkään. Jo eilisessä postauksessa taisin mainita, että paino oli 68,3kg :o 

Sitten salille tekemään VOLYYMILLÄ SELKÄ JA HAUISTREENIÄ. Corea tietenkään unohtamatta. 
Kuten kuvista voi huomata, niin tumput otti ihan hyvin treenin vastaan ja haba oli pulleena :)
Raipati rai :)

Jumpan jälkeen jälleen ”maalle” hoitelemaan rotikoita :)

Pikku ukko :) Oisko mulle mitään suuhun pantavaa ?
Kyllähän nää housunlahkeetkin kelpaa paremman puutteessa :D

Illalla katsoimme elokuvan The Colony. Nyt täytyy sanoa, että ihan ok pätkä, mutta en lähtis hehkuttamaan. Verta ja suolenpätkiä riitti ihan kivasti alusta loppuun asti. Jos tietysti sellainen uppoaa, niin sitten elokuva voi ollakin oiva valinta :D

Nyt tässä henkisesti ja fyysisesti lataudun päivän treeniin. Vielä on auki minkä salin tänään valitsen. Elämän suuria kysymyksiä :D Ei oo helppoo kun on vaikeeta ;)

Joten treenistä lisää tuonnempana! Ollaan kuulolla :)

HEI NY!