Tankkausta ja vähän muutakin

Erittäin hyvää sunnuntai huomenta vaan kaikkiin koteihin, tai missä nyt sitten ikinä viiletättekään :) Mulla on ollut varsin mieluinen viikonvaihde, tosin aika on mennyt taas siivillä. Mutta ei hätää mitään, sillä ENSI VIIKKO ON LOMAA :) Ihanaa. Viime viikkoisin rutistuksen jäljiltä olen kyllä ihan sillä fiilarilla, että loma tulee tarpeeseen :)

Tänään on TANKKAUSPÄIVÄ. Yes. Arvoin aika pitkään, pidänkö tankkauksen tänään, vai jääkö se peräti huomiselle, mutta jotenkin kroppa viestitti mulle, että tämä on se päivä :) Joten tänään syödään hyvin ja levätään, niin huomenna on taas isosti paukkuja jalkatreeniin :) Aamu alkoi siis isolla annoksella 4-viljanpuuroa, mansikoita, mehukeittoa ja yllättävää kyllä, kahvia… pannullinen :o Oho. Joo mä tiedän! Juon kahvia ja teetä aika lailla paljon ja joo, mä myös tiedän, että olisi hyvä valita luomu tuotteita kahvista! Jaa miksikö? No huhujen mukaan kahvinviljelyssä käytetään paljon torjunta-aineita ja runsaasti kahvia nauttivana ihmisenä saan niitä myös omaan kroppaani :( Juu että näin. Suo siellä, vetelä täällä, niinhän se menee!
Eilinen välipala ennen treeniä :)
Ja salilla, vakavana :)

Nimi tuli lisättyä Onnistujien tauluun :) Kyllä, meille on salille Forever Varistoon ilmestynyt tälläinen taulu, johon kaikki jotka kokevat onnistuneensa liikunnan parissa, voivat lisätä nimensä :) Kiva idea! Nimiä olikin jo rutkasti, ja minä pitkänä ihmisenä sain laitettua tagini taulun yläkulmaan :) 

EILEN tuli sitten runtattua SELKÄÄ – TAKAOLKIA JA HAUISTA ihan urakalla. RESTPAUSE kierto jatkuu ja käytin kyllä facepullissa ja yhden käden alataljassa myös huippusupistusta, jotta tuntuma olisi ollut mitä parhain. Ja kyllähän se oli :) Pieniä juttuja, mutta niin isoja kuitenkin treenin perille viemiseksi :)

Nykyisin muuten aika usein teen lämmittelyksi esimerkiksi kyykkyä ihan omalla painolla, yläkroppaa lämmittelen kevyillä painoilla. Liikkeet määräytyy sen mukaan mitä päivän aikana tulee treenattua. Samoin myös keppijumppa alkulämpöjen yhteydessä saa mukavasti paikat auki. Aina ei vaan jaksa vatkata crossarilla tai soutulaitteella. Kannattaa siis käyttää omaa mielikuvitusta tässäkin asiassa, niin välttyy tylsistymiseltä ;) Eilen muun muossa tein kahvakuulalla kulmasoutua aktivoidakseni selkää :) Yleensä myös ensimmäiset sarjat kohde lihasryhmille tulee tehtyä huomattavasti kevyemmillä painoilla ennen varsinaisia sarjapainoja :)

– ylätalja levee RP
– ylätalja kapee köydellä RP
– pullover köydellä taljassa RP
– 1 käden alatalja HS
– facepull HS

– pilarihauiskääntö SS 
– 1 käden hauiskääntö taljassa HS
– hammerhauiskääntö taljassa köydellä RP

ja lopuksi corea ja rullausta :)

Siinäpä taisi olla eilinen setti.

Eilen oli myös oiva fillarointikeli, joten meitsi nappas tsygän alle ja polkasin mennen tullen salille :) Tänään on näemmä tullut jälleen hieman lunta lisää, mutta pito tuntuisi olevan ihan ok tuolla kävelyteillä. Toivottavasti jatkuu samanlaisena ensi viikonkin, niin pääsen fillaroimaan oikein urakalla. Yes!

Voisiko tästä ilmeestä päätellä, että meitsi on tankkauksen tarpeessa. Vähän on väsyneen näkönen mimmi kuvissa, vaikka olo ei ollutkaan väsynyt :o Itse asiassa  oli erittäin nautinnollista olla taas ajan kanssa jumpalla :) Treenin jälkeen sai juoda rauhassa kahvit ja syödä ne lukuisat pähkinät :D jotka mulle on dieettiin asetettu.

Ilahduttavaa oli myös kun yksi salin henkilökunnasta tuli niin kohteliaasti kysymään: ”Anteeksi, saanko mä kysyä sulta yhtä asiaa?” ”No tottakai saat :)” ”Ootko sä osallistumassa johonkin kisoihin?” ” Juu kyllä olen, kevään Fitness Classiciin, jotka pidetään tuossa huhtikuussa Helsingin Kulttuuritalolla :)” ”Juu no niin mä vähän ajattelinkin. Mä olen hieman lukenut sun blogia ja nyt vasta uskalsin kysyä. Tosi hyvässä kunnossa oot kyllä :)” ” Voi kiitos :)”

Arvaatte varmaan, että tsemppihenki kasvaa entisestään tällaisten dialogien jälkeen.

Eikä mun tsemppihenkeä latista sekään, että olen saanut itselleni myös niin kutsutun stalkkerin, jonka viestit eivät taasen ole kovin mairittelevia. Niissä viitataan usein siihen, miten omituisia ja ikäviä ihmisiä fitness tyypit ovat ja kuinka täydellisiä he kuvittelevat olevansa :o No näinhän asia ei tokikaan ole, ainakaan omalla kohdallani, enkä usko että kovin monen muunkaan fitness ihmisen kohdalla, joten jätän moiset kommentit ja huomautukset ihan omaan arvoonsa, sinne minne ne kuuluu, eli paikkaan jonne aurinko ei paista :D Jotkut ihmiset tuntuvat saavan jonkinsortin mielihyvää siitä, että yrittävät aiheuttaa muille mielipahaa. Tämä on asia mitä mä en oikein voi ymmärtää, enkä sitä myöden myöskään hyväksyä. Mutta totuushan on se, että tällaisilla ihmisillä on varmasti ongelmia omassa elämässään ja myös paha olo itsensä kanssa :( Se on tavallaan surullista, mutta heidän olisi hyvä opetella kanavoimaan omaa pahaaoloaan jotain muuta kautta :) Kyllä se vain niin on, että ei tässä elämässä kukaan helpolla pääse! Mutta jokainen voi itse vaikuttaa elämänsä laatuun. Kun ottaa optimistisen asenteen osaksi elämäänsä, olokin on huomattavasti parempi. Pettymyksiä ja vastoinkäymisiä mahtuu ihan jokaisen ihmisen elämään. Ei niistä kiukuttelu muille helpota asian käsittelyä. Itsekin toisinaan ihan turhaan kiukutteluun sortuvana ihmisenä tiedän tämän. 

Päivän treeni pulkassa, mutta missä on hymy :D  On se siellä sisällä jossain, vaikka ei huulille asti ole yltänytkään tässä kuvassa :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämänpäiväisen postaukseni. Toivottelen kaikille oikein rattoisaa ja ihanaa sunnuntaipäivää ja alkavaa viikkoa. Mä jatkan patojen äärellä häärimistä ja kotona puuhastelua :)

HEI NY!