Thriatlonisti esittäytyy

Kyllä vaan, tänään oli niin kutsuttu lepopäivä, eli ei punttia. Mutta mitä tekee ihminen, joka on hulluna liikuntaan :D No menee salille siitä huolimatta, tietty.

Mulla oli kyllä kirkkaana mielessä se, että puntteja en tänään heiluta. Lähdin siis tekemään aerobista. Ja olihan tänään Foreverilla liikuntapäivät, joten pakkohan se oli mennä mukaan fiilistelemään :)

Vielä salillekaan saapuessani en ollut varma, miten aijon aerobisen vetoni toteuttaa. Aloitin crossaamalla. Crossasin 15 minuuttia hyvillä sykkeillä. Siitä siirryin juoksumatolle ja kävelin reipasta ylämäkeä 15 minuuttia ja sen jälkeen, mun lemppariosuus, fillarointi 30 minuuttia. Uh!

Hikilätäkkö puhukoot puolestaan! Juu kyllä, tuli pikkasen hiki pintaan ja juu kyllä, mä siivosin jälkeni, todellakin :D

Tämä oli siis mun thriatlonini tänään :D Uintikin olisi voinut onnistua tuossa lätäkössä minkä jätin jälkeeni, mutta ehkä en olisi ollut enää tervetullut tuolle salille jos olisin alkanut vetämään sammakkoa pitkin lattiaa :D

Kylläpä on freesi emäntä taas :D Olin oikeesti kuin suihkun alta juossut :D
Kun pahin hiki laskeutui, vetäsin villasukat jalkaan ja PIPON päähän :D ja rupesin venyttelemään. Olihan muuten mukavaa.

Tällä kertaa todellakin soin ihan ajatusta mun venyttelylle :) ja kyllä teki hyvää. Tuon setin jälkeen oli kyllä kertakaikkisen hyvä fiilis, rento, hieman jopa väsynyt :) No ihmekkös tuo.

Olo mitä mahtavin, näkeehän sen ilmeestäkin :)

Tuolla Forever Varistossa on yksi ihan nerokas juttu, nimittäin tämä Vinkki Piste!

Vinkki Pisteestä, kuten kuva kertoo, löytyy neuvoja vähän joka lähtöön. Ei haittaa vaikka ei juuri aikaisempaa kokemusta olisikaan, tuosta pisteestä löytyy kansio johon on koottu ohjeita muun muossa kuntosalin käytöstä. Löytyy ihan kuvallisia ohjeita laitteiden käyttöön, jopa saliohjelmia. Voiko kuntosaliharjoittelua enää helpommaksi tehdä. Tuonne salille tullessa ei voi vedota siihen, etten mä osaa, enkä mä tiiä mitä mä voin tehdä, neuvot löytyy kyllä. Eikä ole edes sitä kynnystä, että pitäs mennä kysymään henkilökunnalta, vaikka hekin kyllä neuvovat mielellään tarvittaessa :)

Eikä Vinkki Piste palvele vain aloittelijoita. Minäpä otin itselleni tänään vinkin vastaan ja aijonpa kuulkaas kokeilla tätä joku päivä :)
Aina on kiva päästä kokeilemaan jotain uutta :)
Liikuntapäivän kunniaksi Forever tarjosi asiakkailleen kahvit ja pullat :) Njam njam. Kyllähän oli kiva istahtaa soffatuolille treenin päälle nauttimaan kahvista. Meinasi saunaan lähtö vähän venähtää, sen verran mukavaa oli chillailla siinä aulassa :D

Kuinka ollakaan, sain jälleen tänään juttuseuraa saunan lauteilla :D Musta on tulossa todellakin kunnon saunapsykologi. Mun pitänee perustaa ihan oma osionsa tähän blogiin tuon aiheen alle :D Haha. No mutta juh, juttusille ryhtyi jälleen kerran hieman vanhempi rouvas ihminen. Hän oli ensimmäistä kertaa tuolla salilla. Puhuimme siitä, kuinka hyvä sijoitus oma terveys on. Jos miettii kuntosalien kuukausimaksuja, juu kyllä niissä on eroja, mutta noin pääsääntöisesti, kuka viitsii kauheesti itkeä niiden rahojen perään, kun kuitenkin satsaa omaa hyvinvointiinsa. Mielestäni tällä salilla on hyvinkin kohtuulliset maksut ottaen huomioon salin taso ja tarjonta! Tästäkin juttelimme. Vielä lähtiessäni huikkasin rouvalle, että toivottavasti näemme pian uudestaan ja hän totesi ” Voi toivottavasti näemme ” … arvatkaa vaan kenelle tuli hyvä mieli? No mulle tietty :) 

Tämä päivä on ollut hyvä päivä :) ja huominenkin on sitä mitä todennäköisimmin. Huomenna menemme kimppatreenaamaan Tiina Kasvin johdolla Forever Myllypuroon :) Jei, sitä odotellessa. Mennään Helin kanssa kimppakyydillä :) Siistii.

Ja loppuilta menee jo totuttuun tapaan, kuinkas muutenkaan, sohvalla. Kaverina jälleen kerran mun pitkänokka Rosina :) Palaillaan jälleen! HEI NY!