Tiistai

No niin on tiistai jo sitten niin. Näin se viikko on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Miksipä tässä skrivailen, no olen menossa iltavuoroon, joten on hetki aikaa taas. Olen tämän aamun ottanut todellakin rennosti :) Kerrankin. Kun sain tytön saateltua koulumatkalle ja koirat lenkitettyä, vetäydyin filtin alle lukemaan kirjaa… kunnes nukahdin… ja heräsin vasta nyt :o ohhohhoijaa. Kello on kuitenkin jo yksitoista. Okei, olen tässä jo vähän pyristellyt… eli keittänyt jopa kahvia. Tiukat aamupalat… menee ruokailut nyt vähän persiilleen tässä vaiheessa, mut so what. Kyllä se on varmaan tämä vuodenaika, tämä pimeys, mikä aiheuttaa tällaista suht kroonista väsymystä itse kullakin. Meillä duunissa yksi tiineenä oleva tohtori pohti sitä, että johtuuko tämä tästä tiineydestä että hän voisi nukkua 24/7? No juh, varmaan johtuu siitäkin, mutta siihen päälle vielä tämä vuodenaika, kun aurinko näyttäytyy vain muutaman tunnin ajan… niin ei ihme että väsyttää. Joo, olen jo pidempään kelannut, et pitäs hankkia varmaan sellain kirkasvalolamppu. Ei siitä kaiketi haittaakaan olisi…hmmm… pitää harkita vielä vähän vakavammin tätä asiaa… hih, eli tuskin kuitenkaan hankin sellaista, kuhan aina suunnittelen.

Viime yönä näin järkkyä painajaista taas yhdestä ihmisestä. Ei terve. No onneksi se oli _vain_ uni… mutta siis kertakaikkisen ihmeellinen juttu, että joku ihminen voi porautua jonnekin niin syvälle tuonne antipatiakeskukseen, että siitä näkee uniakin, siis ikäviä unia… murh. Olen miettinyt tätä asiaa, että mistä moinen voi johtua … ehkä se kiukku ja ärsyynnys mitkä hänen sanansa aikoinaan synnytti mussa elää vain edelleen ja kasvaa ehkä vähän niinkuin lumipallon lailla. Tiedä häntä. Toisaalta tuskin asia olisi näin ”vakava” jos en tietäisi hänen olevan niin itsekeskeinen. On siis sellainen fiilis, että mikä hän on sanomaan kenestäkään mitään kun itse on itse ilkimys. Joo… että sellaista, mutta olkoot…

Nyt kaffetta nassuun jottahan tästä vielä heräilisi tähän päivään :DDDD Toivottavasti edessä on mielenkiintoinen ilta duunissa. Sitä odotellessa. Ai juh, ja kuun viimeinen päivä, talo tarjoaa mätöt, kiinalaista… uuuuuu jeeeeee, mun Malaysia odottelee siellä kun menen töihin, nams.