Tiistaikin on toivoa täynnä :)

Mistähän sitä oikein aloittaisi. Tämä on taas niitä päiviä kun voin sanoa olevani kerrassaan onnellinen ollessani minä :) Se on hyvä tunne ja sen tunteen soisin ihan jokaiselle!

Ensinäkin tänään tapasin meidän aivan mahtavaa työterveyslääkäriä jälleen. Meillä oli oikein rakentava keskustelu ja musta on ihanaa päästä kertomaan hänelle miten asiat ovat edistyneet kerrassaan mallikkaasti. Voin vaan kuvitella, että se on myös lääkärin näkökulmasta hieno asia, että hän saa tekemälleen työlleen kiitosta ja kokee onnistuneensa työssään.

Olinkin hyvissä ajoin stadissa, joten mulla oli hyvin aikaa käydä Kampin Anttilassa asioilla. Kyllä niinkin neitimäistä asiaa menin toimittamaan kuin ostamaan uutta meikkivoidetta. Ihan hetken koin hieman nolostuttavan tunteen, kun näytin meikkivoidetuubiani ja kysyin, että mahtaako teillä olla tällaista valikoimissanne. Siihen myyjä totesi, että ei kuule ole, että tuo on niin vanha voide, ettei niitä enää ole :D Aijaaha… pääseekö mulla meikit vanhenemaan, ei kait vaan, mähän olen varsinainen tälläytyjä :D Joopa joo … joskus ehkä ;) No mutta ei se mitään, Rimmelillä oli vastaava tuote tullut markkinoille ja sain todella hyvää palvelua. Muistin myös kiittää siitä :)

Ja koska Kampissa olin, suuntasin siitä Kampin Fressille tempasee ETUREISITREENIN – POHKEET JA COREN :) Hieman jänskätti, että mitenhän mä onnistun toteuttamaan siellä mun triplasarjasetin, mutta hyvinhän siinä kävi. Salilla oli tuohon aikaan sen verran vähän porukkaa, että laitteet olivat ihan kivasti käytettävissä.

Valmiina treenaamaan? Todellakin!

ETUREIDET – POHKEET JA CORE

– 1 jalan prässi

– hack
– prässi
– reiden ojennus
(triplasarjasetti)

– pohkeet prässissä

– vatsat vastuksella
– vatsarutistukset pallon päällä
– jalkojen nosto (syvät vatsat)

– lopuksi vielä 1 jalan kyykkyä
– sumokyykkyä hitaaaaasti
– reiden ojennusta pudotussarjoin

Fressillä on tällainen vatsarutistuslaite :) Jälleen löyty uutta tuntumaa vatsapaloihin. Niin se voi olla pienestä kiinni.

Treenin jälkeen suihkun kautta syömään. Jälleen kerran suuri kiitos Fressin iloiselle ja ystävälliselle henkilökunnalle, jotka jälleen kerran lämmittivät mun aterian. Siinähän sitä oli mukava mahansa täyttää kevätauringon paisteessa. Kyllä, aurinko paistoi ja oli hyvin keväinen tunnelma. Mä luulen, että mun untuvatakki pääsee talvivarastoon ihan näillä näppäimmin. 

No johan alkaa otsatukkakin liimaantumaan nassuun kiinni. Hiki virtasi, kuinka ollakaan :D Jalkatreeni = jäätävä hiki.

Sitten mulla olikin tällit kaverin kanssa ja siinä juoruillessa vierähtikin tovi. Reilu kaksi tuntia taidettiin istua baarissa :D Juu kyllä, baarissa. Oikein kirkasta (vettä) juotiin ja kahvia kaksin käsin. Bodyhömppää, mitäs sitä muutakaan ;)

Eipä  tässä siis tällä kertaa tämän enempiä ihmeteltävää, mutta olihan tässäkin. Uusi ruokavalio maistuu, nam nam ja eilisestä tankkausähkystä on selvitty :D

Ollan kuulolla :)

HEI NY!