Tooooorstai

Nonnih, nyt on Helsingistä kotiuduttu :) Olihan jännä lähteä esittelemään itseään sinne. Ei jännitä enää ja itse asiassa jännitys karisi heti siinä vaiheessa kun tapasin Sallan. Niin, elikäs mitäs tässä nyt asiaa sen enempää pihtailemaan, kävin tapaamassa tänään Kaurasen Sallaa ja joo, kyllä tästä aletaan tehtailemaan meikäläisestä kisalavoille soveltuvaa yksilöä. Oma ajatukseni siitä, että vuosi olisi 2013 meni yksiin Sallankin ajatuksen kanssa :) Eli ei muo nyt ihan kelvottomana yksilönä potkittu ovesta pihalle, vaan sain jopa kehuja selästäni :D jee, jotain hyvää mussakin ;) Nyt vaan lisää tätä massaa tähän kroppaan…siis lihasmassaa. Kiitosta sain myös siitä, että olen tällaiseen off kauteen verraten hyvässä kunnossa. Ei siis liikaa läskiä missään ja kuulema vatsalihaksetkin (ylhäältä :D) näkyvät kivasti. Mulla on kuulema hyvä fysiikka, sen puolesta ei mitään ongelmaa. Jos jokin on ongelma, niin mun pituus. Mulla on kuulema siinä määrin pitkät raajat, niinkuin onkin, että saan tehdä töitä, että saan lihasmassaa siinä määrin paljon, että se näkyy :o No näin olen itsekin järkeillyt, että kun jakaa saman määrän lihasta pitkään väliin, tai lyhyeen väliin, niin kyllähän se lyhyemmässä välissä näyttää ”isommalta”. Jos haaveilisin kehonrakentajan urasta, joutuisin tekemään toooooooodella paljon töitä. Mutta jos nyt kuitenkin pysytään ihan tässä fitness sektorilla vielä :) Pähkinänkuoressa, kaikenkaikkiaan tämä tapaaminen vastasi hyvin sitä mitä odotinkin. Oli mukava kuulla rehellistä palautetta omasta kunnosta ja samalla kuulla etten ole toivoton tapaus ;) Oli myös mukava saada positiivistakin palautetta ja ennenkaikkea hyvältä tuntui se, että omat ajatukset osuivat niin yksiin Sallan kanssa. Allekirjoitin hänen näkemyksensä täysin mun tämänhetkisestä kunnosta. Aivan samalla tavalla olen itsekin kroppaani katsellut, että nyt sitä lihaa lisää käsivarsiin ja reisiin ;) Eli hiiohoi, täältä sitä tullaan sali ja kova treeni. Mutta sitä ennen…sohva kutsuu :D tänä iltana… Huomenna jälleen jumppailemaan. Aijuh, ja niin sainhan minä kommenttia ruokavaliostanikin. Proteiinia lisää. Tämä ei tullut yllätyksenä, tiedostan sen itsekin…uuuuh. Muuten kuulema näyttää ihan hyvältä, eikä mun tarvitse vielä ainakaan alkaa liioin puntaroimaan omia sapuskamääriä, koska kunto on kuitenkin siinä määrin ok, että mun silmämääräinen mittaus on varmastikin aika jees tasolla… lukuunottamatta suklaata (tämä oli mun oma lisäys tähän väliin, Salla ei maininnut siitä mitään :D). Jepulis, mut että tällainen homma. Parin viikon kuluttua näemme todennäköisesti seuraavan kerran ja silloin treenaillaan yhdessä. Sitäpä odottelenkin sitten innoissani :)

2 vastausta artikkeliin ”Tooooorstai”

  • Loistavaa :)

    Eikös Salla itse ole melko lyhyt?

    Mä olen usein yllättynyt siitä, miten lyhyitä monet bodarit on – etenkin miehet näyttää tosi isoilta kuvissa ja sit luonnossa ovatkin mua lyhyempiä :D

  • Juh ei hän taida kovin pitkä tosiaan olla, oisko aika lailla 160cm … eli meikäläinen on kakskytäsenttiä pidempi. No ei kait se ihme sitten ole, että bodarit ovat vähän lyhyempiä kavereita, jos tuo pitää paikkansa, että siihen lyhyempään varteen on ”helpompi” (helppoahan se ei siis ole kenellekään) kasvattaa pyöreämmät lihakset :) No ei se auta kuin bodata itekin ja katsoa mihin rahkeet riittää. Koen kyllä olevani jo voittaja siinä vaiheessa jos ja kun lavalle astelen :) Tavoitteet ovat siis tässä vaiheessa siinä, että saan itseni ylipäätään siihen kuntoon, että kehtaan mennä itseäni kisoihin esittelemään :)

Kommentointi on suljettu.