Treenausta valmentajan kans

Voishan sitä sunnuntai päivän huonommissakin merkeissä viettää kuin valmentajan kanssa salilla! Aivan mahtavaa oli kyl taas, vaikka olikin epäuskoinen olo kun herätyskello herätteli muo aamusella :o yöks. Tosin olihan tyttö herättänyt jo paljon aikaisemmin ;) Sitten vaan treenikassi kasaan ja näyttäytymään Sallalle. Vähän ehkä ahdisti mennä paikalle, kun tiedän millainen ”laiskaperse” olen ollut tässä hetki sitten (nyt on palailtu taas takaisin vääntämään ;) ). Jossain tekstissäni siihen viittasinkin, että pieni burn out kävi kylässä, mutta ei siitä enempää. Ja nyt kun en päivittele tänne joka ikistä treeniä, niin se ei tarkoita sitä, ettenkö treenaisi tai liikkuisi :)

Tämä kuva on Haltialan kotieläintilalta. Tuossa menneellä viikolla käytiin sielläkin taas pällimässä elukoita. Meitsi ratsasti possulla ;) uu jee!

Hakaniemen rantaa. Hirweeen on nättinä paikat nyt kun kesä tuli, vaikka vettä sataakin :D ei haittaa.

Tänään käytiin Sallan kanssa läpi tekniikoita. Joitakin liikkeitä tsekattiin, että olinko ymmärtänyt ihan oikein uudesta ohjelmasta. Olihan muuten hemmetin hyvä että käytiin läpi, nimittäin jotain oli mennyt vähän niinkuin vituralleen meitsin tekemisissä :D Tosin, liikkeitä voi tehdä niin monella eri tavalla, että mitään vahinkoa ei voi saada aikaiseksi, jos nyt yhtään tietää mitään punttitreenistä. Mutta se kuinka erilaista tuntumaa saa ihan pienillä vivahde-eroilla on merkittävää. Tänään taas tuli sellaisia ahaa elämyksiä, että avottista. Sitten käytiin rerst pause tekniikkaa läpi. Tässäkin sanon, että hitsin hyvä että käytiin. Okei, mulla oli käsitys mitä rest pause tarkoittaa :D mutta se miten ne sarjat vedetään siinä niinkuin oikein ja tehokkaasti. No nyt tiedän :) jos vain tässä lahopäässä pysyisi nämä opit. Kunto ei nyt ole ehkä ihan paskimmasta päästä. Siihen valmentaja käski kiinnittämään huomiota, että paino ei saisi lähteä yhtään laskuun. Nii-in, mä olen edelleen sellainen kukkakeppi, I know :o Mutta haukasta sain kehuja sentän ;) Kuulema nousee niin hieno huippu siihen, että kun saadaan kokoa lisää vielä niin hyvä tulee. Ja muutenkin mun pituus ei ole huono juttu, kuhan sen massan saa tähän runkoon. Kuulema saa hienon fysiikan kun on vähän runkoa jos ja kun saa vaan kaikki kohilleen :) No niin, eli taas pientä motivation kasvattelua. Ihana nähdä Sallaa aina kun se on niin hymyileväinen ja innostunut. Tsemppaa kauheesti ja kehuu. Tekee oikein hyvää tällaiselle wannabe bodarille, jolta meinaa välillä oma usko kadota :o Salla on itsekin lähdössä vissiin taas lokakuussa kisaamaan vähän isompiin hippaloihin Madridiin, niin ihmettelen kyllä ihmisen energisyyttä, että jaksaa muitakin valmentaa kun itseensäkin pitää panostaa ja kuitenkin on ihan se ns. päiväduuni näiden kaikkien muiden lisäksi :o siinä on sisukas nainen ;) Mutta että tällaisia tällä erää. Tyttö aloitteli kesäloman ja minähän tietty itkeä pillitin kevätjuhlissa, kuinkas muutenkaan. Mä en vaan voi sille mitään. Ne lapset ja nuoret (kuudesluokkalaiset eivät kyllä enää näytä ihan lapsilta) ovat vaan niin liikuttavia. Jotenkin sitä alkaa kelaamaan, miten viattomia ne vielä on, mitä kaikkea niillä on vielä edessä. Kuinka hyväuskoisina ne menee eteenpäin elämässä, tietämättä juurikaan mitä kaikkea heidänkin elämäänsä voi vielä tulla. Sitä ei voi muuta kuin toivoa ja rukoilla näille lapsille ja nuorille kaikkea hyvää elämään. Semmosta… johan meni henkeväksikin joten aika lopettaa. Kuulemiin!