Tuksuuuuh!

Nonnih, onhan tämäkin mediapersoona sitten nähty ihan livenä. Sanokoot ihmiset mitä tahansa tästä henkilöstä, niin osaa se ainakin saada bileet kuumaksi. Vaikka itse juhlakalu näyttäytyi lavalla vain pienen tovin, sai bändi jengin ihan fiiliksiin ja pääsinhän itsekin vääntää kättä Artsin kanssa. Olisi aiheesta oiva kuvakin, mutta en viitsi sitä täällä julkaista, sillä kuvassa esiintyy muutama muukin henkilö, jotka eivät välttämättä tahdo saada lärväänsä mun blogiin :D Mutta kaikki jotka _oikeesti tuntee_ mut, niin pääsee ihastelemaan näitä vallan hienoja kuvia mun naamakirjasta :D

Ei nyt missään nimessä voi kehua Johannan laulunlahjoilla, niin oli hentonen ääni naisella, että ei kuulunut juurikaan bändin soiton yli :o Mutta koska minä, tietysti, biletin koko shown ajan eturivissä, näin ja kuulin ihan tarpeeksi :) Mutta sanottakoot nyt tämäkin, mitä sitä kukaan voi mennä arvostelemaan tätä naista suureen ääneen jonnekin lehtien mielipidesivuille, ainakaan yksikään näistä ihmisistä jotka fanittivat häntä ihan täysii paikan päällä. Haha, vähän sama kun persut jyräs vaaleissa, niin sitten valitetaan ja märistään, vaikka suurin osa antoi äänensä heille. Niin, ketkäs muutkaan pitää Johannaa julkisuuden valokeilassa, kuin me, tavalliset pulliaiset, jotka olemme oikeesti pienesti pervolla tavalla kiinnostuineita hänen elämästään ja sen käänteistä????? Kuka meistä siis kehtaa häntä sitten haukkua???? Eihän olisi Tuksua, jos ei olisi meitä ;)

No pitihän sitä nyt muutama neuvoa antava ottaa ennen keikkaa. Jos ihan totta puhutaan, niin en mä nyt sentään ihan selvinpäin olisi tuota showta mennyt tsiigaa :D Ja vielä muutama sana Artosta. Sen pienen hetken mitä äijää tavattiin ja saatiin muutama sanakin vaihtaa, niin mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa hänestä. No eihän sitä voi komeaksi kutsua hyvällä tahdollakaan, ihan tavis äijä, joita voisi tavata jokaisessa paikallisessa, mutta eipä vaikuttanut ainakaan siltä, että olisi ylpistynyt tai että Johannan tuoma julkisuus ois mitenkään kihahtanut äijän hattuun. Ihan hyvällä fiiliksellä oli kaveri mukana showssa. Että sellaiset bileet :)

Kuuma on ollut, voi jösses sentään, että onkin ollut kuuma. Nyt vois oikeestaan vetää biksut jalkaan ja lähtee fillaroimaan. Josko sitä kävis vaikka lillumassa jossain jorpakossa. Ensi viikolla voisi ottaa vähän kovemman linjan treenaamiseen jälleen, sillä OLENHAN LOMALLA!!!! Nyt on aikaa. Pikku emäntäkin ajaa nyt fillarilla, joten hän voi vaikka lähteä kanssani lenkille tai voimme yhdessä ajella pyörillä salille :) Neitiä jo kaipaillaankin siellä. Näin lastenhuoneen hoitajia tuossa taannoin, ennen juhannusta, Myyrmannissa ja he kyselivät, että missä emäntä on ollut? Kerroin, että hän viettelee kesälomaansa mummin mökillä, mutta lupasin, että nyt kun mulla loma alkaa, niin käymme taas yhdessä salilla :)

Semmosta… nonnih, nyt ulos!