Tumput turvoksiin torstai!

No se ois torstaita kaikille sitten. Jestas, huomenna on taas jo perjantai. Aika menee siivillä. Dieetin kannalta hyvä, mutta monen muun asian kannalta… ei niin hyvä !!! Joooo…

Body Lehti olikin sitten julkaissut jo tulevan kevään aikataulut Kultsan kisoista. Tulevat kisat ovat tänä vuonna kaksi päiväiset, koska tiedossa on kuulema ennätysmäärä osallistujia :o Wuhuuuuu! Siis niin siistii ettei tosikaan! Fiilikset nousi kattoon pelkästään tästä ilmoituksesta ;)

Aamupa polkastiin tänään käyntiin crossing tunnilla :) Juu kyllä, nokka kohti Foreveriä heti aamusta ;) Ei pöllömpi aamun aloitus, kun vastassa oli hyväntuulinen henkilökunta. Kaikki tervehtivät niin iloisesti  ja kyseltiin kuulumiset :) Kyllä sen vaan tuntee itsessään, miten positiivinen energia tarttuu ja kohentaa kummasti mielialaa.
Meitsin menopeli :) Siitä onkin aikaa kun olen ollut crossing tunnilla. Nämä crosserit ovat kuitenkin erilaisia kuin salin puolella lämmittelyyn tarkoitetut crosserit. Helpot säädöt! Ei kun menoksi. Ja hyvinhän se sujui pitkänkin tauon jälkeen :) Mutta vaikka ei olisikaan aikaisempaa kokemusta, niin nämä basic tunnit sopivat hyvin aloittelijoillekin. Ohjaaja antaa seikkaperäiset ohjeet tunnin alussa, eikä tunnin ”vaikeusastekaan” ole ylitsepääsemätön kenellekään :) Ei kun reippaasti vaan kokeilemaan :)
No siellähän se menee :D Itse asiassa, ennenkuin menin crossing tunnille, fillaroin hetken aikaa salin puolella. Tunnin päälle vielä venyttelyjä ja suihkun kautta kotiin nauttimaan ah niin ruhtinaallista aamupalaa :)

Eilen taisin jo mainita miten palkitsevaa on kun on ollut enemmän aikaa panostaa pikku emäntäänkin. Tänään kyllä oli varsin hyvä äiti fiilis, kun tein ruoan valmiiksi ennenkuin pikkuneiti tuli kotiin :)

Pikku emännän herkkuruokaa: ÄIDIN tekemä makaronilaatikko. Minähän en tätä nyt voi syödä, mutta tiedän että se on hyvää ;) Likat kävi pyörähtää tässä meillä, laitoin emännälle välipalan ja sitten neidit katosivat taas omille teilleen :) Sain suukkoja ja halin <3

Koska pikku emäntä lähti kavereiden kanssa ulkoilee, niin mulla oli hyvää aikaa lähteä myös omille reissuilleni :) Eli ei kun nokka kohti salia jo toistamiseen tänään :) Yeppeeee! Huomenna on sitten lepopäivä, juh kyllä, mä aijon levätä :) Mutta huomenna on myös siivouspäivä, sillä mä saan vieraita illalla. Ajatelkaa, kyllä :)

TÄNÄÄN siis varsinaisen treenin teemana oli SELKÄ JA HAUIS ;) Ja tänäänkin myös restpause sarjoja. Oli aika hauskaa kun mun perään huudettiin saavuttuani salille, että Päivi, eikö me nähty jo tänään ? Juu kyllä me nähtiin, aamulla, silloin mä kävin polttaa fläsää, nyt mä vasta treenaan :D Kun tehdään, niin tehdään sitten kunnolla ;)

– kulmasoutu tangolla
– levee alatalja (restpause sarjoja myös)
– levee ylätalja
– kapee ylätalja (restpause sarjoja myös)
– pullover taljassa

– hk mutkatangolla
– hk hammer taljassa restpause, mutkatangolla restpause ja normi settii myös
– hk scottissa restpausea ja normi settiä

Kyllä tuli taas annettua itelleen niin jäätävää kyytiä ettei tosikaan. Nyt ei anneta periksi tuumaakaan. Toivottavasti kova duuni palkitaan vielä joskus :)

Ja sitten etsimään ja koulimaan jälleen kerran niitä syviä vatsalihaksia. Eli tänään tällä tyylillä. Erittäin tehokasta kun tasapainoilee tuossa puoli pallon päällä! Vain mielikuvitus on rajana millä kaikin keinoin syviä vatsoja voi treenata. Ja vaihtelu virkistää. Koskaan ei pidä kangistua kaavoihinsa, varsinkin jos haluaa kehittyä!

Eli mitäs tässä sitten muuta kuin että hyvä treeni, aina parempi mieli. Niinhän se vaan menee!

Ei muuta kuin valmistautukaa viikonvaihteeseen. Ottakaa rennosti, mutta älkää unohtako liikunnan terapeuttisia vaikutuksia. Silloinkin kun väsyttää ja tuntuu, ettei kiinnosta mikään, kannattaa vaan lähteä ja huomata miten ihana olo sen jälkeen onkaan :) Karistakaa murheenne jumppasalin lattialle tai vaikka lenkkipolulle. Se kannattaa!  HEI NY!

Sponsored by Forever Varisto