Upeeta, mahtavaa :D

Nyt on pyörälenkki tehty. Aivan loistava fiilis. Ajeltiin Pitkäjärvi ympäri, pällisteltiin paikkoja :) Aurinko paisteli koko matkan. Oikein oivasti valittu ajankohta. Puolisko on ostanut fillariinsa ajotietokoneen, josta se tarkkaili nopeutta ja matkaa ;) jei. No tulihan siinä matkaa taitettua ja aikaa meni lähemmäs toista tuntia. Koko ajan ei oltu vauhdissa, pysähdyttiin mm. sellaiseen näköalatorniin Kehän varrella. Sieltä oli kiva pälyillä Pitkäjärvelle ja siellähän taisi mennä polskia joutsen. Sen lisäksi törmäsimme kolmeen peuraan matkan varrella. Sieltä ne pellon laidalta katseli meitä ja me niitä :) Suloisia otuksia. Ihanaa, että meillä on yhteinen harrastus josta kumpikin pitää, pyöräily :) Ja nyt tietenkin myös juoksu. Puolisko väläyttikin, että kehtaisko tuon saman matkan juosta joku kerta. No todellakin!!! Nyt vois vähän venytellä…lisää sitten päivällisen venyttelytunnin.

Aijomme jälleen viettää elokuvailtaa :) kivaa. Myönnän, että olemme herkutelleet elokuvailtojen aikana, myönnän todellakin! Mutta toisaalta en pidä sitä ollenkaan pahana asiana, kun meillä ei kuitenkaan kuluteta alkoholia tms. josta saa kauheesti kaloreita. Tietysti kaikenlaisen herkuttelun voisi jättää pois kokonaan, mutta välillä on annettava itselleen mahdollisuus myös siihen :) Se tekee psyykkeelle hyvää :D kohtuudella tietysti!

Tänään kun avauduin näistä leveperäsistä naisista, niin tuolla matkalla tuli taas hyvä esimerkki vastaan. Hän oli juoksulenkillä ja siis näki, että varmasti harrastaa liikuntaa, mutta oli aivan törkeen levee lantio :O Eihän sille tietenkään mitään voi… mutta… onneksi en omaa sellaista. Ei tosiaan juoksutrikoot oikein anna oikeutta sellaisessa vartalossa. Tänään itse asiassa vetäsin jalkaani pyörälenkkiä varten ikivanhat Puman tuulihousut ja jösses ne tuntui mielettömiltä pussihousuilta :D aaaaaw, aina ne ovat isot olleet, todellakin, mutta nyt ne tuntui varsinaiselta teltalta :D mutta hyvin ne asiansa ajoivat, käänsin vähän vyötärönauhaa, ettei peffa pussittanut ihan törkeesti :D heh.

Trimmistäni tuli muuten hieno. Omistajakin oli jälleen kerran tosi tyytyväinen. Poika käyttäytyi mallikkaasti koko trimmauksen ajan. Ne tietää, ettei pokkurointi auta, että minä olen tiukka täti ;) Seuraavaa odotellessa siis.

Nyt taidan mennä katsomaan elokuvaa puoliskon kanssa. Ai juu, eilen tsiigattiin semmonen leffa kuin Kick Ass! Se oli aivan loistava, siis törkeen hyvä pitkästä aikaa, viihdyttävä. Suosittelen. Tänään lähtee Sherlock Holmes (meniköhän se tällä kertaa oikein :D). No niin, kaffia kuppiin ja soffalle. Autuasta. Tänään on tullut liikuttua lähemmäs neljä tuntia, joten ansaitsen pienen breikin, ju.