Uudet tuulet

Nonnih, nyt laitan ns. vettä myllyyn ja järkkäilen tässä asioitani. Olen päättänyt tehdä vähän isompia muutoksia elämässäni. Yksi niistä taitaa olla autosta luopuminen. Siihen vaikuttaa tietysti taloudelliset syyt, mutta myös kesän aikana olen tullut siihen tulokseen, että pyörä on ihan helvetin hyvä kulkuneuvo. Okei, työmatkat vähän vaikeutuu, mutta jos säitä pitelee, voin ihan hyvin fillaroida töihin ja takaisin. Siinä tulee semmonen lähemmäs nelkytä kilsaa sitten pyöräilyä päivää kohden ;) Tekee ihan hyvää. No katsotaan miten tämä irti autosta prokkis etenee. Sen lisäksi, että säästän siinä rahaa, säästän luontoa ja tietysti kohennan kuntoani, kun ei voi enää istahtaa autoon ja mennä paikasta toiseen ;) Tosin aika vähän mä muutenkaan käytän autoa mihinkään muuhun kuin töissä käyntiin. Nyt kesälläkin jos on ollut asiaa esim. stadin suuntaan, olen järjestäin mennyt sinne fillarilla, enkä suinkaan autolla. Viikonloppuna kävin pariin otteeseen Jumbossa asioilla, fillarilla.

No mutta toinen muutos. Laitoin juuri kuntosalilleni viestiä, että haluan katkaista jäsenyyteni sinne :o Ohhoh, nonnih, nyt joku tippu varmasti perseelleen, että täh?!?!?!? Toi himo jumppaaja, mitä se aikoo? No tähän on muutamakin syy. Olen tätä pidempään miettinyt. En enää juurikaan käy ryhmätunneilla, käyn vain salilla. Tuo kyseinen sali on suhteessa kalliimpi kuin se mistä tämän ”urani” aloitin, joten ajattelin olla paluumuuttaja ;) Ja ohan siinä sitten sekin pointti, etten vahingossakaan törmää ”sydänystävääni” enää tuolla, koska jostain kumman syystä, sekin on alkanut viihtymään puntilla sen jälkeen kun mä lopetin ryhmätunnit :/ Luulenpa ettei häntäkään paljon haittaisi, jos käytämme eri kuntosaleja jatkossa. Kyseinen ihminen teki niin ikävästi mulle aikoinaan (puhui paskaa selän takana julkisesti), että edelleenkin sen naaman näkeminen saa mun verenpaineen nousuun. En kaipaa lähelleni, edes näköetäisyydelle tommosia kaksinaamaisia pershäröjä ;) Eli siinäpä sitten. Ja tavallaan olen kaivannut sitä salia miltä lähdin. Se on semmonen vanhanajan sali, ei mitään turhaa prameilua. Tuo nykyinen on hieno tietysti, puitteet on komiat, mut ohan se vähän neitimäinen ehkä :D Ja tietty tässä painaa vaakakupissa myös tuo finanssipuoli. Jos voi säästää rahaa, eikä maksa ns. turhasta, niin miksi en tekisi muutosta. Sitä paitsi kaipaan niitä edellisen salin omistajiakin :)

Semmosia. Nonnih, pyykkikone pysähty, josko sitä nyt sitten lähtis vaikka fillarin selkään. Duunista laitetaan jo viestiä, että kait sä oot tulossa huomenna töihin, tuuthan… Duunikaveri on laitettu yhden toisen tohtorin pariksi, niin nyt hammaslääkärimme ilmeisesti itkee siellä verta, kun näyttää siltä, että se voi pahimmassa tapauksessa saada jonkun tumpelon tiimiinsä :D se on tottunut niin hyvään kun minä ja mun duunikaveri ollaan sen appareita ;) ei se tuu toimeen ilman meitä, hih. Semmottista. Mutta ei kait täs hittojakaan. Jos lähtis taas moikkaa Haltialan lampaita. Nyt siellä tuskin on ruuhkaakaan, niin vois vaikka vähän silitelläkin niitä karvapalleroita. Tyttö menee koulun jälkeen mummolle ja vaarille ja tuo tullessaan sieltä jauhelihaa, josta ajattelin loihtia vaikka lihapullia, nams. Kuulemisiin jälleen.