Viikonlopusta :)

Muutamia kuvia tämän viikonlopun ajalta. Eilisen iltalenkin yhteydessä tuli räpsittyä kuvaa meidän lammelta. Se on niin nätti… Kovasti oli sammakoita liikenteessä :O meidän whippet neiti oli enemmän kuin innoissaan niistä. Saipa yhden suuhunkin, mutta taisi olla aika pahanmakuinen, kun maiskutteli ja ravisteli päätään aika pitkään. Taisi sammakko parka pelastua :) onneksi.

Sitten on tältä päivältä kuvaa lammelta. Sen ympäristö on vaan niin ihanaa. Siinä ihan mieli lepää kun siellä hissuksiin mennä tepastelee koirien kanssa ja / tai sitten vähän reippaamminkin lenkillä :)

Koirilla on myös kuuma näillä helteillä. Kuvissa esiintyy myös anopin vanhempi rotikka neiti. Kuva tältä päivältä ulkotarhasta. Neidillä oli vähän hot. Silti frisbee jaksoi kiinnostaa kun puolisko heitteli sitä sille :)

Sitten on meidän iso herra. Huomatkaa miten hän sinnittelee näillä helteillä. Hänellä on ihan oma tuuletin. Herra parkkeeraa itsensä aina tuulettimen eteen ja siinä hän sitten viihtyy. Ei kyllä käy kateeksi näitä karvaturreja. Itelläänkin on niin hiki, että välillä hirvittää koirien puolesta.

Tämmöisiä räpsäyksiä tällä kertaa :) Mukava viikonloppu. Laatuaikaa on vietetty oikein urakalla :) Jes!