Voihan Fitness

No niin justiinsa. Voihan Fitness sentään. Pakko maistella tuota sanaa, kun se tuntuu toisinaan herättävän niin suuria tunteita puolesta ja vastaan. Muo lähinnä huvittaa ihmisten intohimoinen suhtautuminen tähän sanaan Fitness. Kunnon kissatappelua käydään siitä mikä / kuka on fitness, kuka tai mikä ei, kuka on wannabe, kuka on pro… Kuinka sallittavaa tai naurettavaa on ottaa niitä selfie kuvia :D tai kuvata ruoka-annoksiaan :D No hei kamoooooon, kuuluu tähän juttuun. Jos jonkun tyyli tai tapa ärsyttää, vaihda niin sanotusti kanavaa ;) ja keskity omaan tekemiseesi. Tämä vaan vinkkinä niille, jotka kokevat suurta ahdistusta siitä, että jotkut tykkäävät siitä mitä tekevät :) eivätkä koe sitä ylitsepääsemättömän vaikeana tai raskaana tienä kulkea.

Onko mustakin tulossa turhamaisen fitness :D No ei takuulla, mutta nää ripsienpidennykset kyllä tekivät muhun sen verran suuren vaikutuksen, että ainakin toistaiseksi aijon pitää niitä jatkossakin. Mulla ei siis koskaan aikaisemmin ennen kisoja ole ollut tällaisia, mutta nyt kävin jo ensimmäisessä huollossakin :) Juu nää on kyl oikeesti aikasta mageet. Kohta mulla varmaan on ne silkkaritkin, vaikka olen niin kovasti huudellut, että ei ikinä :D (no okei, siihen on varmasti vielä vähän matkaa ;) ). Mutta niin naurettavalta kuin se kuulostaakin, niin tuli tuossa eilen mietittyä, kuinka edullista olisi oman fysiikan kannalta, jos olisi isommat ryntäät ja isompi beba. Sitä kautta voisi luoda illuusion kapeammasta vyötäröstä. Eikö? Mutta ehkä en ihan tuon perusteella lähde teetättää itselleni tekotissejä. Mun ois hyvä varmaan myös tykätä isommista rinnoista siinä vaiheessa :D Voipi olla että jatkossa vaan tuppaan enemmän sitä toppausta sinne liiveihin… kisoissa ;) (HUOM! Mulla ei ole mitään silikonirintoja vastaan. Ne näyttää hyvältä, mutta en koe niiden olevan mun juttu ;) ).
Maanantaina meillä oli lihashuoltopäivä :) Sitä toteutettiin yhdessä pikku neidin kanssa.

EILEN oli treenipäivä. Vuorossa oli SELKÄ – TAKAOLAT JA HAUIKSET. Päädyin tekemään TRIPASETTEJÄ sekä  SUPERSARJAA. Olin sen verran aikaisin puntilla, että oli mahdollista suorittaa triplasettejä häiritsemättä juurikaan ketään muuta. Ruuhka-aikaan on hankalaa, ehkä jopa hieman epäkohteliasta, suorittaa triplasarjoja, koska pakostikin siinä joutuu ”varaamaan” itselleen tilaa ja/ tai laitteita.

Tein selälle triplasarjaa, hauiksille supersettiä. Lopuksi pumppailin vielä takalistoa, eli hanuria. Pehva kasvuun!

Bodarin posket ovat palanneet ;)
Multa on myös kyselty mun kisabiksuista. Eli nämä komiat kuteet on tehnyt Sahara Beautyn Sanna :) Kangas on musta hologrammi.
Miten siitä tuntuukin olevan niin hitokseen pitkä aika jo? Alkaa pikkuhiljaa kisajalkaa kutkuttaa jälleen. Kyllä mä väittäisin, että ihan himpun verran ”ahdistaa” seurata vierestä, kun jotkut tiimiläiset valmistautuvat syksyn kisoihin. Voi kuulkaa… oishan se kiva … mutta jos nyt kuitenkin ottaisin iisisti. Keskityn kehitykseen ja seuraavalla kerralla isken ja lujaa :D (toivoa saattaa ;) duunia olen ainakin valmis tekemään 110 lasissa!)
Glamouria arjen keskellä. Kiitos Noora <3
Before and after. No kyllä kelpaa!

Semmoisia tällä erää. Tämä postaus onkin seissyt luonnoksena niin kauan tässä, että olen jo unohtanut mikä oli asian punainen lanka, jos sellaista ylipäätään olikaan. Mutta mennään asioissa eteenpäin ja lopetetaan tämä tällä kertaa tähän :)

HEI NY!