Voihan lentsu!

Mistähän ihmeestä mä tän räkätaudin nyt sain???? Maanantaina luulin, että vauhdikas viikonloppu oli verottanut muo siinä määrin, että olin jotenkin voimaton koko päivän, mutta iltaa kohden olo vain heikkeni :( Ei se silti leffailtaa häirinnyt. Tänään aamulla kun sitten heräsin, niin voi hyvä tavaton mikä olo. Hyvä kun kykenin nielemään ja nokka oli ihan tukossa. Uh. Moni olisi siinä olotilassa soittanut duuniin ja ilmoittanut ettei tule, mutta mä en kerta kaikkiaan kyennyt, kehannut, luonto ei antanut myöden. Sen siitä saa, kun on hyvää pataa tohtorin kanssa, vähän liiankin kavereita, niin ei yksinkertaisesti viitsi jättää toista ”pulaan”. En suinkaan väitä olevani korvaamaton, ehen, mutta tiesin, että meillä on nihkee työntekijätilanne, joten olisi ollut ikävää ilmoittaa, etten tule. No kyllä se siitä sitten lähti, vaikka koko päivän olin vähän poissaoleva. Puhhuh.

Tämä iltakin on mennyt lievästi potiessa, mutta mulle tehtiin hyvää ruokaa, joten niinkuin sanonta kuuluu ”Hyvä ruoka, parempi mieli” toimi mullekin. Sen lisäksi niinkin tasokasta viihdettä kuin JackAss 3D. Olin kyllä positiivisesti yllättynyt siitä leffasta. Ajattelin, että tää on niin nähty ja voi hyvänen aika, mutta loppupeleissä naureskelin alusta loppuun lähes taukoamatta. Mun suosikki PartyBoy oli vaan liian pienessä roolissa :D hehe. On ne kyllä oikeesti hulluja jätkiä, ei mitään itsesuojeluvaistoa. Ihme ettei niistä kukaan ole loukkaantunut pahemmin :o Huh.

Semmonen päivä ja ilta. Säät ovat olleet sateiset, joten ei kauheasti harmita, että olen nyt lentsussa. Ei olisi ollut ehkä kiva fillaroidakaan tuolla ja ohan mulla ollut tässä muutakin ohjelmaa taas :) Hmmmm… Juhannus saattaa vierähtää suht perinteikkäästi tuolla lammen takana… ;) let´s see. Olisihan tämä jo vol3 ja koska kuulun kuitenkin perinteen aloittaneisiin, niin kaippa se on oltava paikalla :D Vakio-ohjelman lisäksi (Poolparty :D) on tiedossa ehkä jotain uuttakin. Riippuu tullaanko löytämään tarkoitukseen sopivaa vehjettä :D Siitäpä sitten varmaan lisää tuonnempana. Että tämmöistä. Kohta nukkuu ja potemaan lentsua pois. Huomenna pitäs trimmailla taas mun vakioasiakas westie. Ihana tyttöterriini :) Ihanasta tuli mieleen, kun tulin äsken kyläilemästä kotiin, niin meidän rapun edessä kyhjötti ihan pieni rusakon poikanen. Joku dorga olisi varmaan yrittänyt korjata sitä talteen, mutta tiedoksi nyt kaikille tietämättömille, jos ja kun törmäilette pupun ja linnun poikasiin, niin älkää koskeko niihin! Mäkin pienen matkan päästä ihmettelin sitä pientä karvaista ilmestystä ja kohta se jo säntäsi lähipuskaan hippulat vinkuen. Liikkis :) Nyt hyvää yötä!

Yksi vastaus artikkeliin ”Voihan lentsu!”

  • Mulla kans meinas flunssa iskeä ja kunnolla. Kurkku oli kipeenä ja välillä tuntu että koko pää on turvoksissa ku räkää nii paljo :( Mut aika hyvin tehonnu ku syöny paljo valkosipulia, c-vitamiinia, glutamiinia.. Tänää jo hyvä olo ja toivon mukaan huomenna salille!

Kommentointi on suljettu.