VOLYYMILLA ETUREITTÄ !

Nonnih, se ois uusi kierto taas aluillaan. Nyt vedetään VOLYYMILLA. Ja kuinka ollakaan, kierto alkaa aina yhtä armollisen ankarasti etureisitreenillä, joten turhan helpolla ei meikäläistä päästetty tänäänkään :D Ja TAAS kertauksen vuoksi, mikä on volyymi? Eli silloin tehdään 15-20 sarjaa lihasryhmää kohden, eli tässä tapauksessa siis etureisiä. Sarjatauot on lyhyet, mulla 30 sekkaa. Voin kuulkaa kertoa, että se kolkyt sekkaa alkaa treenin edetessä tuntumaan tappavan lyhyeltä ajalta, siis jäätävää!!!

Etureiskat pumpissaan :)

Mä valkkasin tänään liikkeikseni volyymiin:

– reiden ojennus 5 sarjaa
– levee kyykky 5 sarjaa
– hack 5 sarjaa

Lopun viimeistelin

– bulgarialaisella kyykyllä ja
– balettikyykyllä

Luulot pois niin sanotusti ;)

Päälle päätteeksi vielä syviä vatsoja. Niin kuinka yllättävää hei :D

Ja jos joskus, niin tänään musta lähti varmasti ääntä enemmän kuin pienestä pitäjästä. Sen verran koville otti tuo treeni. Morjens! No tietäähän tehneensä. Ei tuumaakaan periksi. Suomalaisella sisulla vedetään vaikka läpi harmaan kiven! Se on vissi!

Dippadaa :)

Mulla on kyllä aikamoinen etuoikeus treenata näillä ihanilla saleilla joissa käyn. Tänään taas olin Forever Varistossa.
Siellä on muuten nyt Forever päivät ;) Kandee mennä tutustumaan. Tiedossa on myös muuta ohjelmaa tässä lähitulevaisuudessa :)

Ihana ele oli myös salin työntekijältä / pt:ltä, kun olin menossa kyykkäämään. Hän katsoi minkä levypainon valitsin ja kiikutti äkkiä tangon toiseen päähän samanmoisen :) Aivan mahtava ele! Näin palvellaan asiakkaita ;)

Yllättävän paljon oli tänäänkin heti aamupäivästä porukkaa liikenteessä. Mä ajattelin, että menen ajoissa, niin vältän ruuhkat. No enhän mä voi missään nimessä väittää, että siellä olisi ruuhkaa ollut, mutta kuten sanottua, enemmän ihmisiä kuin oletin. Selkeesti huomasi, että nyt on kiloille kyytiä prokkis alkanut monella. Niin kiivaasti sotkettiin kuntopyörillä ja crossereilla :) Hyvä hyvä!

Pullistellaan pullistellaan!

Tänään olenkin saanut monta juoksevaa asiaa hoidettua.  Hyvä minä! Varasin muun muossa ajan kisabikinien suunnitteluun Sahara Beautyyn ensi viikolle :) Jännittävää. Mulla on tarkka visio mielessäni, millaista bikiniä aletaan rakentamaan ;) Aijon pysyä tyylilleni uskollisena, se on varma. Keskustelimme tästä aiheesta valmentajani kanssa. Pahimmassa tapauksessa oma persoonallinen tyyli voi syödä sijoitusta :( mikä on tietysti sääli. Kaikki kisaajat kun eivät vain halua / voi olla barbimaisen nättejä tyttöjä. Mä en voisi kuunaan kuvitella itseäni jossain muhkeassa kiharapilvessä lavalla (ja nyt kun näin sanon, olen siellä kiharapilvessä :D)! Myös bikineissä pitää näkyä mun staili. Mihinkään söpöilyyn en aijo ryhtyä. Se ei vaan ole mun juttu. Tietysti kisa-asun ja kokonaisuuden on täytettävä sääntömääräykset, sehän on selvä. En mä niitä ala uhmaamaan ;) Onhan näitä upeita ja räväköitä kisalookkeja nähty ennenkin lavoilla :) Ei kaikkien mun mielestä pidäkään olla hottei blondei :D

Kisabiksujen lisäksi vein eteenpäin muutenkin stailauspuoltani. Otin yhteyttä mun vanhaan ystävääni Nooraan (terkut Nooralle <3) koska hän on opiskellut kauneudenhoitoalaa. (kutsutaanko sitä tuolla nimikkeellä :D, huomaatteko miten yber naisellinen mä olen :D). Noora lupasi laittaa mulle kisaräpsyttimet :) Aivan mahtavaa!!!! Niihin tulee volyymiä … niin sehän olikin päivän sana VOLYYMI!

Ja asiasta kukkaruukkuun, niinkuin mulla toisinaan on vissiin tapana hypellä. Tällainen ihanainen peltilaatikko löytyi mökiltä ja minä sain sen <3 Siitä tuli oitis mun kynäpurkki :) Ihana!

Olenkos mä maininnut muo viime aikoina / öinä vaivanneista lihaskrampeista jaloissa? No en muista, nyt mainitsen. Tosiaan, olen kärisinyt … no kärsinyt ja kärsinyt … yöllisistä lihaskrampeista. Jokunen yö sitten oli kyllä todella kivuliaat krampit :o Noooooh, minähän sitten valmentajaan yhteyttä ottamaan. Päivi täällä, hirveä hätä, kauhea hätä :D no ei vaan. Mutta siis päädyimme siihen, että ihan reippaasti tuplaan magnesium annokseni ja pidän huolta että suolaa tulee nautittua ja juotua tarpeeksi.

Tänään sitten päädyin ostamaan kivennäisvettäkin kaupasta, koska valmentajani suositteli nauttimaan myös sitä!

Kuinka ollakaan. Magnesium annoksen tuplauksen jälkeen, en herännyt viime yönä kertaakaan lihaskramppiin :) Sattumaako? No mene ja tiedä, kokeilu jatkukoot :)

Viime keväänä Kultsalta ostamani pipo löytyi pipoläjästäni. Enpä muistanutkaan kuinka siisti se olikaan. Nyt se on päässä melkein 24/7 ;) Mähän oon varsinainen pipojen suurkuluttaja :D
Myös makoisasta ruoasta on jälleen nautittu tänään isolla kädellä.

Loppuilta meneekin sitten jokseenkin pitkälti chillatessa, nyt kun päivän hommat alkaa olemaan jälleen pulkassa. Huomenna onkin sitten mun suuri päivä, haha :D Siitäpä sitten varmaan… ehkä tai sitten ei … lisää tuonnempana :)

HEI NY!