Wappupäivää!

Voi kuinka kauniilla säällä meitä on tänään siunattu. Näissä keleissä enemmän kuin mielellään ulkoiluttaa a) itseään ja b) koiriaan :D Mutta ennen päivälenkkiä käväsimme tytön kanssa siellä Wappumarkkinoilla. No, en lähde hehkuttamaan tapahtumaa. Perus tori meininki, jopa ehkä hieman suppea sellainen, mutta kaunis päivä ja torikahvilan kahvi teki tilaisuudesta ihan mielekkään.

Lounaalle eksyimme paikalliseen Chicosiin. Nyt näin meidän kesken, olisi voinut jättää väliin :/ No tytölle maistui lasten hampurilaisateria hyvin, sehän on selvä, mutta eipä siinäkään annoksessa paljon proteiineilla juhlittu :( Oman annoksen valitsin ihan sen mukaan, että katsoin siinä olevan täydet 200g kanafilettä ja sitähän oli :) Kana maistui hyvälle, siitä en valita, mutta kastike oli kylmää, uuniperunat oli jotakuinkin viileitä ja maku ei kyllä vastannut ravintolatasoa, koostumuksesta puhumattakaan. Söin vaan puolikkaan perunan. Tomaatit, jotka oli kypsennetty, oli nekin hittolainen kylmiä :o Yleensä kypsennetty tomaatti on hiton kuumaa, ei tällä kertaa. Parsat maistui kitkerälle, yksi maistui ihan ookoolta ja sen myös söin, mutta vika parsatanko jäi kyllä lautaselle. Vuohenjuusto oli ihan jees, mutta olisi senkin kypsennyksessä voinut olla vähän parantamisen varaa. Kaikenkaikkiaan hyvin mitäänsanomaton annos ollakseen kuitenkin ravintolaruokaa. Mä väitän nyt rehellisesti, että mun tekemä kotiruoka on maittavampaa. Musta jopa tuntui, että maustein oli yritetty parantaa työn jälkeä, mikä sekään ei mennyt ihan nappiin. Toisaalta mun kotiruokaa maustetaan tasan merisuolalla ja lihat tietysti sipulijauholla, pippurilla ja sen sellaisilla, joten voihan olla, että mun suu ei ole enää tottunut moisiin maustepläjäyksiin. No jatkossa tiedän, että pysyttelen ihan kotiruoissa. Oon viimeksi tainnut käydä ravintolaruokaa maistelemassa joskus viime vuoden lokakuussa… ehkä… silloin olimme intialaisessa ja joo, se ruoka oli ihan hyvää. Mun on nykyään tosi vaikeaa syödä missään muualla kuin kotona, koska mistään ei tunnu löytyvän niitä raaka-aineita siinä suhteessa mitä haluaisin syödä. Usein miten jos ulkona haluaa nautiskella ruokaa, niin ateria tursuaa hiilaria ja rasvaa :/ MUTTA HEI, JOS JOKU TIETÄÄ HYVÄN RUOKAPAIKAN mikä ei maksa maltaita ja missä bodarikin saa ravittua itsensä, niin kertokaa ihmeessä. Hyvähän se olisi pistää korvan taakse. Asiakaspalvelu sen sijaan ansaitsee ehdottomasti kehuja. Tarjoilijat olivat todella kohteliaita ja ystävällisiä :) Siitä kymmenen pistettä ropsahtaa Chicosiin :) Jei!

No kukas se siinä. Niin on lakki päässä aurinkoa ihastelemassa että :) Tytön vaatimuksesta laitoin yo-lakin päähän. Siitä saattaapi olla hetki aikaa kun se viimeksi on päässä ollutkaan :o en nyt muista koska. Hyvältähän tuo torikahvilan kahvi auringossa maistui :)
Tällaiset paistinlastat tarttui torilta mukaan. Siinä oli mun shoppingit :) Ei ollut hinnalla pilattu 2 € / lasta :) Nättejä ja kunnon kokoisia, ei mitään tikkuja.

Että tällainen lepo- / vapaapäivä tänään. Mukavissa merkeissä on päivä edennyt. Niin ja ne elokuvat. Lainasimme siis eilen likan kanssa yhteiseksi leffaksi Zambizian :) Viihdyttävä lastenpiirretty, jossa huumoria myös aikuiseen makuun :) Itselleni lainasin elokuvan 360 ja minä kyllä tykkäsin. Siinä oli yllättävän nerokas ajatus taustalla. Nimensä veroisesti juttu eteni täydet 360 astetta, eli asia johti seuraavaan jne. Leffan ajatus ja ydin mielestäni oli, miten jokainen voi vaikuttaa omilla valinnoillaan ja teoillaan elämäsä kulkuun ja suuntaan. Tykkäsin.

Nyt toivottelen mukavat Wappupäivän illat ja loistavaa loppuviikkoa muutenkin. Huomenna taas rauta kolisee ;)

4 vastausta artikkeliin ”Wappupäivää!”

  • oivottavasti ruoka ei ollu kuitde niin kallis sitte, jos oli vähän pettymys..;) No on vain edulliset paistolastat! Ja nuilehan meilä on aina käyttöä kyllä! :) TEHOJA huomisiin pumppailuihin Päivi, tsempit!!

    • No ei se nyt kalleimmasta päästä ruokaravintola kuitenkaan ole, onneksi, mutta kyllä mä väittäisin että mun aterian hinta oli hieman yläkanttiin siihen nähden mitä sain :/ Ja huomenna taas kolisee :) jeeeee!

Kommentointi on suljettu.