Wihuu

Olipahan jännä mennä töihin, kun juuri ehkä tuntia ennen otin lääkärin määräämät Dolanit ja tuntui että ne nousi hattuun :o No ei voi minkään, onneksi iltaa kohden alkoi kirkastumaan :D

Töissä oli aika tavalla kiirettä, eli onneksi menin sinne. Duunikaverit ois ollut oikeesti aika kusessa siellä. Hyvä siis etten ruinannut itselleni saikkua, vaikka oisin sitä kyllä saanut halutessani.

Nämä olivat saapuneet. Tuolla Malmilla on joku täti, joka duunaa joka vuosi kauheen määrän tilauksesta piparkakkutaloja ja kaikenlaista mageeta piparkakkutaikinasta :) Minä tilasin häneltä nämä neljä taloa 6€ kappale, ei paha. Ne menee nyt sitten joululahjoiksi. Yksi lähtee ainakin tytön opettajalle :)

Ja hei, nyt uskallan ehkä hieman hehkuttaa, sillä käsi tuntuu paremmalta, ei ole särkenyt tänään ollenkaan. Sen sijaan oikean käden kämmenselän puolelta pikkurillin ja nimettömän välistä on lähtenyt tunto :O siis uskomatonta. Mitä tämä on? Mahtaakohan tämä olla jokin Dolanin sivuvaikutus. Pitää tutustua pakkausselosteeseen.

Nyt tekee ihan vietävästi mieli hedelmiä. Pakko katsoa josko löytyisi hedelmäsalaattitarpeita, nams. Mukavaa perjantai iltaa kaikille.

P.S peffa on jo nyt kipee Bulgarialaisen kyykyn jäljilta, aaaaw, mitähän huomenna tapahtuu… :D No salille menen oli kipee tai ei ;) Uskaltaiskohan jo penkatakkin ?