01022012 keskiviikko: selkä- ja takaolkatreeniä + haukka

Terkut jälleen tuhannen turvoksissa olleelta kuntosalilta. Hittolainen, oisko vähän nyt aika saada se laajennus valmiiksi. Mä vaan pahoin pelkään, ettei se laajennus helpota tuota painetta tuolta salilta juurikaan. Ei ne nyt NIIIIIIN isoilta näytä ne uudet tilat. Sitä paitsi toinen puoli niistä uusista tiloista on vissiin suunniteltu venyttelytilaksi tms. Grah… ois nyt vähän ehkä vähemmän kunnianhimoisen jumppasalin duunannut ja pikkasen enemmän tilaa puntin puolelle. No what ever, treenattua tuli jälleen oikein olan takaa.

Tänään tein selkätreenin, vaikka jos nyt ihan pilkkua ois n**sittu, niin ois ollut rintatreenipäivä. Mä vaan olin jotenkin suggeroinut itseni päivän mittaan siihen tilaan, että tänään on selkätreeni ja … no sitten oli pakko tehdä se. En nyt usko että siitä suurta vahinkoa on jos vaihdan päittäin selkätreenin ja rintatreenin ;) ainakin näin haluan uskoa :D Hyvä minä :)

Puolikas mave lähti ihan kivasti. Mä toivon että meidän salin uusi kyykkyhäkki tulee olemaan vähän parempi kuin tuo mikä meillä nyt on. On nimittäin mahdoton saada oikeat säädöt siihen puolimavea varten ja mitään pukkejahan meillä ei salilla tietenkään ole ;) Nii-in. Tänäänkin oli vetoremmit ihan poikaa. Kun tein vielä kulmasoudun käsipainoilla, niin siinäkin remmit toimii ihan kivasti. Painoa kuitenkin on käsipainoissa päälle kakskytäkiloa viimeisissä sarjoissa, niin kyllähän se painaa jo vähän ;)

Eilisen etureisi treenin jälkeen on tänään ollut himpun verran jalat kipeet :o ja peffa. Taisi syväkyykky mennä oikeeseen osoitteeseen :D vatsalihakset on vielä voimapyörän jäljiltä hellänä ja mietin, että mitähän hittoa mä oon tehnyt kun ojentajatkin on hellänä, kunnes ymmärsin, että sen täytyy johtua siitä voimapyöräsetistä :) Voin siis sanoa ja väittää, että koko kroppaa kivistää juuri sopivasti vähän joka puolelta ;) tietääpähän tehneensä. Ja mä niiiiin toivon, etten vain kuvittelisi, mutta mielestäni mun olkapäät on isommat :) hope so. Nooooh totuuden hetki tulee taas olemaan helmikuun puolessa välissä kun pääsen valmentajan arvostelevan silmän alle syyniin :D uuuups, eli tiukasti mennään annettujen ohjeiden mukaan, ettei vaan tule sanomista :) hih. Ja reidetkin alkaa erottuu paremmin kuin koskaan aikaisemmin, näissä ripakintuissa se on jo saavutus. Sen siitä saa kun 181 cm pitkä, niin sitä näyttää aika väkisinkin aika kukkakepiltä :D tai… toinen vaihtoehto kunnon treenaamisen jälkeen, joskus vuosien päästä, olen kunnon amazoni :D Noooh, vitsi vitsi… Jani-Petteriä lainatakseni, haittaakse?

Tässä mun päivien kohokohta, tai siis eilisen päivän kohokohta, iltapalarahka höystettynä vähän eksoottisemmilla hedelmillä, voi taivahat sentäs että olikin makoisaa. Tänään oli muuten taas joku kiikuttanut duuniin hirveen säkin irtokarkkeja, mutta hei, mä en koskenut yhteenkään ;) Jos ja kun on sovittu, että on yksi mättöpäivä viikossa,niin niillä nyt sitten mennään.

Jaahas, se ois tänään taas Jutta päivä, pakko kattoo jälleen mitä siellä tapahtuu ;)

Kuulemiin ja hei, taas toivotan tervetulleeksi uuden lukijani :)