01032011 tiistai; saliaaaaaaah

No niin tämäkin läski on herännyt talviuniltaan. Okkei okkei, olen ollut koko ajan hereillä, mutta mutta, niin selityksiä löytyy aina. Kaikkee on sattunut ja no, en ole vain ehtinyt / jaksanut kirjoitella tänne mitään. Jaa, no mä luulen, ettei kukaan ole jäänyt mistään paitsi ;) Mut nyt, täällä ollaan jälleen ja tänään oltiin salilla isolla kädellä, jeih.

Mahti fiilis. Tein vähän käsiä, lähinnä nyt sitten olkaa, ojentajaa, rintaa, sellaista settiä siis. Oli tosi jeesh. Punttitreenin päälle meni vetää pienen crossitreenin. Pitkästä pitkästä aikaa olin oikein tunnilla :o oho. Mites nyt silleen. Iski vain inspiraatio. Hauskaa oli, myönnetään. Hyvä fiilis oli mennä saunaan sen jälkeen. Huomenna uusiksi :)

Mä en tiiä mitä mun ruokahaluille on tapahtunut. Mulle maistu oikein mikään. Jotenkin mennyt nyt tosi tosi tosi yksipuoliseksi tämä syöminen :( voisin elää pelkällä tonnikalalla, mutta enhän mä oikeesti voi. Huoh, mut kun ei tee mieli, niin ei tee mieli. Okei, lauantaina muo vietiin ulos syömään ja elokuviin ja joo, ruoka ravintolassa maistui oikein hyvälle. Niin, ei kait se auta kuin palkata sisäkkö / kokki… niin tulis sitä apetta pöytään. Joku muu saisi käyttää aikaansa ja energiaansa kokkailemalla mulle ruoat. Voih kun oisikin varaa… siitä haaveillessa.

Oma peilikuva ei hirvitä tällä hetkellä. Itse asiassa aika bueno :) mutta joo, persiistä sais ottaa siivun jos toisenkin vekka… ehkä vatsastakin… hmmmm… Aina on vara parantaa. Mut ei tule yökkö refleksi kun tsiigaa peiliin, onhan sekin jo jotain ;)

Jouduin varaa itelleni lääkäriinkin ajan. Menin sitten oikein yksityiselle, naistentauteihin erikoistuneelle lääkärille. Oli pakko, nimittäin en saanut mielenrauhaa. Mun menkat (ja tämähän kiinnostaa nyt ihan kaikkia tosi tosi tosi paljon) on heittänyt viimeisen puolen vuoden aikana ihan häränpyllyä. Onneksi sain terveen paperit. Tohtori kirjoitti keltarauhashormonia mulle, mutta hei… en aijo syödä sitä. Jos on pienikin mahdollisuus että siitä turpoaa, niin nou thanks. Kyllä mä ilmankin tulen toimeen ;) Pääasia että sain kuulla kaiken olevan kunnossa ja siitä lystistä pulitin kaksi sataa euroa, OMG!!!!!

Tämmöstä siis tänne. Eli edelleen lihasta kasvatellessa. Tsemppistä myös kaikille muille hurahtaneille :)