01032012 torstai: selkä-haukkatreeni

Iltaa. Alkaa oleen vähän tylsiä nää mun päivitykset, kun ei edes kuvia heru. No ei ole mitään kuvia tullut otettua, joten nyt saatte tyytyä pelkkään tekstiin, mut jos sitä vaikka viikonloppuna saisi jotain fotojakin laitettua :)

Tänään meni jälleen duunissa ylitöiksi, voi miten yllättävää. Mitään ruokista ei tietenkään tullut taaskaan pidettyä, mä syön työn lomassa, eli kyllä mä pidän huolen ruokailuajoistani, oli kuinka kiire tahansa :) Salilta sitten suoraan kotiin ja koirien kanssa pihalle. Tyttö oli ollut kavereidensa kanssa meillä koulun jälkeen ja hienosti oli tytöt noudattaneet mun ohjeita ja olivat siivonneet jälkensä :) Siitä sitten suoraan salille. Jotenkin mulla oli sellainen muistikuva, että ois ollut takareisitreeni tänään, mutta olikin sitten selkä – haukka, mun lemppari.

-takaolat reverse deckpeck
-puolikas mave
-kulmasoutu tangolla
-ylätalja levee
-ylätalja kapee
-haukat taljassa
-haukat vinopenkistä kp
-haukat scott penkissä
-haukat tangolla
-viparit sivulle istuen (olkapäiden aktivointi, kevyttä pumppailua)
-viparit ylös asti seisten (olkapäiden aktivointi)

Mukavan pumpin sain aikaiseksi, ainakin haukkareihin :) Oli taasen ihan onnistunut treeni ja siitä tietysti hyvä mieli. Oli taas vaan semmonenkin ruuhka-aika puntilla, että melkein ahisti…ainakin pesuhuoneessa. Ikinä koskaan aikaisemmin ei ole ollut kaikki suihkutkin käytössä, niin että sai ihan venailla vuoroaan :o grah.

Simmotteista ja huomenna jälleen puntille ;)