01082010 sunnuntai; käsi- ja selkätreeni

Hellurei ja hellät tunteet :) Kohta tämä mahtava vkonloppu on takanapäin. Vielä on sentään aikaa nauttia tästä. Sää on ihana, olo on mahtava. Mikäs siis tässä.

Tänään nukuimme puoliskon kanssa ennätyksellisen myöhään. Heräsimme vasta yhdeltätoista. Minä havahduin siihen kun puoliskon pikkuveli kömpi kotiin yöjuoksuiltaan :D jestas :O Nousin ylös ja koirat pisulle. Aurinko paisteli jo täydeltä terältä.

Sitten alkoikin tulemaan jo kiirus puntille, sillä tyttö oli tulossa kotiin kahden maissa :O No kiireen vilkkaan koirat messiin ja meille kotiin, treenikassit kasaan ja menox. Tänään oli vuorossa selkää ja käsiä. Jei! Rakastan noita treenejä. Tänään irtosi mukavasti. Jos kehitys on tätä luokkaa, saapi nostaa painoja jo ensi kerralla. Let´s see. Mutta homma meni näin:

-lämmittely crossi 7min.
-viparit sivulle 6kg x 15 x 4
-viparit eteen 6kg x 15 x 4 (ensi kerralla kokeilen nää viparit 7 kilolla kyllä!)
-ojentajat taljassa 45kg x 15 x 4
-ylätalja 50kg x 15 x 4 (pikkasen laitto puuskuttaa, mut kyllä irtosi)
-selän ojennus 40kg x 15 x 4
-kulmasoutu penkissä 15kg x 15 x 4 (katotaan saanko piankin nostettua ton 20 kiloon)
-hauiskääntö 22,5-25kg x 15 x 4 (ei ollut ollenkaan niin tahmeaa kuin viimeksi :) )
-jäähdyttely crossi 14min.

Toi on niin hyvä, et noissa meidän lämmittely / jäähdyttely laitteissa on telkkarit :) sain taas katsoa miesten maratonia samalla, eilen katselin naisten. Jei. Ja aika kuluu verkkaisesti. Treenin jälkeen pika pikaa suihkuun, Hera80 nassuun ja kotiin. Tyttö tuli heti pian kun oltiin kierretty koirien kanssa pururata :) Oli hiljasta sakkia meidän karvanaamajengi. On vissiin ollut touhukas vkonloppu takana täällä ”maalla”.

Lähdettiin sitten niiltä istuimilta takaisin anoppilaan. Tehtiin grilliruokaa: possunpihvejä, täytettyjä herkkusieniä, salaattia :) nam nam! Nyt on maaru täynnä. Me otettiin tytön kanssa päikkärit tuossa pihan riippukeinussa. Nukuttiin molemmat sikeesti :) Puolisko tuli vetää päikkärit tänne sisälle sohvalle. Nukkuu tuolla vieläkin. Kohta saapi nousta. Minä keitin kahvitkin meille :) Mennään siirtää uuteen paikkaan kataja. Ostimme sen viime vuonna anopille 50 vuotis lahjaksi. Nyt se on vähän turhan varjoisessa ja kosteassa vissiin… joten uusi paikka on katottu tästä yläpihalta, kaiketi. Se on siis vielä edessä.

Sain palautetta puoliskolta salilla. Se oli katsellut kun tein ylätaljaa ja tuli toteamaan, että kyllä huomaa, etten ole ensi kertaa salilla :) kuulema sellaista pattia nousi yläselkään kun pumppasin :D Jei! Kiva kuulla että muutkin huomaa, etten vain itse yritä pälyillä, että näkyykö ;) Sitten kun tein kulmasoutua, puolisko tuli naureskellen sanomaan siihen viereen, että hänenhän on käytävä täällä salilla ihan vain siksi, ettei jää mulle kakkoseksi ;) ja tietysti itsepuolustustarkoituksessa, sillä eihän hänestä ole mulle kohta vastusta :DDDD No ja painotetaan nyt sit tässä, että tuo oli ihan läppä. Meillä ei ole koskaan ollut mitään fyysistä yhteenottoa, ei todellakaan, eikä tule!!!! Olen hyvin väkivallan vastainen ihminen,en todellakaan ole mikään nyrkin heiluttelija, jösses.

Siitä tulikin sitten mieleeni, kun tultiin salilta kotiinpäin, niin tuossa meidän kotisuoralla katsoin auton ikkunasta, että ei voi olla totta. Aikuinen mies seisoi tiellä ja viskasi ihan raivon vallassa oman pyöränsä tienpenkkaan!?!?!?!?!? Siis apua! Ilmeisesti vaimo tuli beesissä, sillä nainen pysähtyi siihen vierelle. Ei jääty kattoo, että mitäs seuraavaksi, mutta hei pliiis, pientä itsehillintää ihmiset! Miten noloa, aikuinen mies… ja sen näki kauas! Jos se on tommonen julkisella paikalla, niin mitenhän se läski tummuu kotona, neljän seinän sisällä???? Mä en kattois tuollaista miestä päivääkään, sorry nyt vaan, mut se on asia mitä en hyväksy, jos ihmisellä ei ole minkään sortin itsehillintää. Siis minäkin tulistun ja manaan joskus todella tulisesti. Olen aika pippurinen tapaus, mut en sentään ala viskelee pyöriä ojan penkkaan tai lautasia seinään :O Joo… et näin. Tällaista siis täällä tänään. No meitä se vähän hymyilytti tietysti ja puoliskohan sai makeat naurut siitä, mutta oikeesti, ei tommonen ole mistään kotosin.

Olen ottanut täällä anoppilassa paljon ihania (mielestäni ihania) valokuvia. Mun pitää laittaa ne hetimiten tänne :) kun pääsen kotikoneelle. Joku kerta puolisko saapi tulla kameramieheksi salille, jos se suostuu… jotta saisin jotain treenikuvaa tännekin. Muita kuin noita ”naurettavia” posekuvia :DDDD Jeps, mut nyt meen herättelee tuon ukon sohvalta ja raahaan sen pihalle. Ihanaa sunnuntai iltaa kaikille.