01102010 perjantai: salitreeniä

Terveisiä kuntosalilta. Tulihan taas huhkittua ja hei, uusia painoja. Uuuu jeah. Pohjeprässiin tärräytin 70 kiloo kun tuo 65 lähti niin kevyeen. Samaten jalkaprässiin lähdin lisäilee. 99kg -> 101kg -> 109kg ja toistot sen 15 :) huh. Vatsalihakset sai myös erityistä kohtelua tänään. Tein rutitukset TG:ssä, rutistukset maaten, Hooverit ja kyllähän poltteli mukavasti. Oikein oli hyvä treeni, ei voi valittaa ja saunassakin sai rauhassa nakella löylyjä. Kyllä nyt on taas energiaa vaikka muille jakaa, joten eiköhän iltavuorokin kulje siivillä. Hope so.

Olen huomannut itsessäni, että tämä vuodenaika, vähentynyt auringonvalo, on selkeesti vaikuttanut siihen, että olen ollut aamu-unisempi. Ei siinä, ettenkö pääsisi sängystä ylös, mutta automatka töihin on tuottanut ongelmia. Melkein väkisinkin meinaa silmät painua kiinni. Hyvä? No ei todellakaan? Pitänee varmaan hankkia sellainen kirkasvalolamppu, josko siitä olisi apua. Nukkumaan menen kuitenkin ihan aikaisin yleensä aina. Tosi harvoin valvon ainakaan yhtätoista pidempään, se on ihan viimeinen takaraja. Muuten on kyllä ihan energinen olo ja treenaamisesta tunnun saavan energiaa. Ihmettelen niitä jotka masistelee himassa, kun on niin kurjaa ja on sitä ja tätä ja tuota. Mä luulen, että se on asenne kysymys. Oikeesti. Itsestäänhän se kaikki lähtee. Mmmm… ja mä tiedän mistä puhun!

Eli huomista odotellessa :) jeih. Nyt lilaa luomeen ja kohta töihin. Pikkutytöt eli Pessi ja Lyyti pääsevät mukaan. Likat on salettiin ihan sata lasissa kun mä otan ne messiin :)