02032011 keskiviikko: Punttia punttia

No ja nyt ärsyttää. Yritin liittää tähän tekstiin kuvan, ja eihän sitä kuvaa näy, ei kuulu… joten kohta täällä on varmaan se kuva joku kolme kertaa ainakin :o No mutta älkää siitä välittäkö. Mä en niin puhu samaa kieltä näiden tietokoneiden kanssa, en voi aina ymmärtää näitä vehkeitä, joten nyt saa olla.Tulkoon kuva jos on tullakseen… murh.

Eli salille ryntäsin tänäänkin. Suoraan duunista. Tosin koirat pisutin tietty. Tuli vähän hoppua, sillä meni duunissa tunnin verran överiin. Oli muutenkin niin kiire päivä, etten ehtinyt edes syömään :o huoh. Eli se siitä ruokiksesta sitten taas.

No mutta salille kuitenkin oli pakko päästä. Tyttö hiihti koulusta kotiin, se on niin liikuttava että. Voiko olla mitään rakkaampaa kuin tuo pikku ihminen? No ei voi!!!! Ei kerta kaikkiaan voi. Sovittiin että tavataan kotona ja lähdetään salille. Niin tehtiin.

Mä tänään pumppailin hauista ja selkää. Voin kertoa, että haukkareista lähti ihan mehut, siis kerta kaikkiaan. En tiedä vaikuttiko eilinen pumppi ja / tai se etten tänään ollut syönyt kunnolla?!?!? En tiedä, mutta sen tiedän, ettei oikein hauiskäännöt irronnut tänään niinkuin kuuluisi :o murh.

Muutenkin oltiin aika ruuhka-aikaan salilla. Tuntu et kaikki laitteet oli vähän väliä varattuna. Taljaa en saanut kokonaan itelleni ollenkaan, et oisin voinut tehdä haukkarit siinä ”ristikkäistaljassa” jos ymmärrätte mitä yritän sanoa :D No päädyin sit ihan tavis hauiskääntöihin, sekä taljassa että penkissä. Sitten vähän selkää; kulmasoutua, vaakasoutu, kulmasoutu käsipainoilla ja sitä rataa. Tulihan siinä ährättyä sitten ylätaljaakin ym. Odottelutauoilla (kun jotkut urpot jää sitomaan tyyliin kengännauhojaankin laitteisiin…istuu ja ihmettelee, kattelee maailman menoa kaikessa rauhassa, ettei vaan kukaan muu pääse välissä tekee mitään :/)tein sitten pohkeita, pakaraa ja takareittä :) Eli aika ei käynyt pitkäksi tälläkään kertaan. Puolitoista tuntia siellä vierähti taas mennen tullen.

Tytöllä oli seuraa leikkihuoneessa. Likan bestis oli tullut myös sinne :) Likan bestiksen äiti on mun hyvä hyvä hyvä ystävä :) Oikeesti aika jeesh, että on tälleen löytynyt ystäviä, jotka käy myös samalla salilla :)

Semmosta tänään siis. Niitä kuvia odotellessa, heh. Öitä!