02032012 perjantai: takareidet ja pohkeet

Kikkelis kokkelis kaikille blogiystävilleni :) ja ihanaa perjantaita ennen kaikkea kaikille. Tänään on ollut ihan hullun kiire päivä, ai miten niin yllätys, ainahan mulla on hemmettiläinen sentään. Sitä on kuitenkin jaksettava. Tänäänkin meni ylitöiksi ihan rutkasti, melkein puoltoista tuntia. Niin, silleen siinä helposti käy, kun on liian vähän henkilökuntaa useiden sairauslomien takia :/ grah, mutta ei auta valittaa, saan kuitenkin tehdä työtä josta diggaan yli kaiken!!!

Ja miten en voisi tykätä työstäni, kun tällaisia asiakkaita käy ;) kattokaa nyt, eihän tämä ole tietenkään jalostuksen kukkanen, mutta ei hän sille mitään mahda ja on kyllä kieltämättä aikasta ihana :)

Kropassa on mukavasti joka puolella sellainen tuntemus, että on tullut tehtyä tällä viikolla hyvää settiä salilla :) Tänään oli vuorossa takareidet:

-reiden koukistus istuen
-reiden koukistus maaten
-takareidet selkäpenkistä
-prässi
-pohkeet istuen
-pohkeet seisten (ja tuli semmonenkin pumppi pohkeisiin, et huhhuh)

Sitten yläkroppavenyttelyä ja suihkun & saunan kautta kotiin. Saunassa taas ihmeteltiin mun tatuointeja :o kuinka yllättävää että saan kuulla niistä aika usein :D Siihen on totuttu ja aina jaksan vastailla kyselijöille!

Nyt soffalla muo lämmittää tällainen, meidän pikku Rosina, mikäs tässä. Huomenna salille, siinä viikonlopun suunnitelmat. Ollaanhan kuulolla!