02092010 torstai; käsi- ja selkätreeni

Kuten eilen uhosin, että menen tänään salille, niin tottahan toki mä sinne myös menin :) Likka lähti taasen mukaan. Lastenhuoneessa oli askarreltu ja piirretty taas kauheesti taidetta :) Hyvä että tuo emäntä viihtyy siellä. Tekee tästä treenaamisesta huomattavasti helpompaa. Sit jos ja kun se ei joku päivä enää viihdy siellä, niin ehkä se on jo siinä vaiheessa tarpeeksi iso tyttö jäämään kotiin :)

Mut siis tänään taas vuorossa käsiä ja selkää. Sitä suht samaa, mut sentäs jotain uuttakin jälleen. Hommahan meni siis näin:

– viparit sivulle 15×3
– pystysoutu 15×3
– ylätalja TG 15×3 (jotenkin saan tän menee perille paremmin täs TG:ssä :o kuin taljassa)
– selän ojennus TG 15×3 (oli kunnon poltetta alaselässä, hyvä hyvä)
– kulmasoutu 15×3
– ojentajat taljassa (narulla) 15×3 (tää on niin hyvä!)
– hauiskääntö penkissä 15×3
– rintaprässi 15×3
– Hammerit 15×3 (huomasin, että vasurini on selkeesti oikeaa heikompi, väsy nopeemmin)
– ja kerta kiellon päälle viparit sivulle 15×1

Lämmittelyt ja jäähdyttelyt crossi 7-11min. Jes!

Kunnon löylyt ja Hera80. Ah tätä elämän ihanuutta :DDDD buoahhaa. No mutta huvinsa kullakin. Jos jotain haluaa saada aikaiseksi, sen eteen on tehtävä töitä! Eipä sitä pelkällä ajatuksen voimalla haba kasva ja läski pala ;)

Huomenna tiedossa iltavuoro. Pitänen varmaankin vapaapäivän treenaamisesta. JOS en kuitenkaan siihen kykene :D mikä ei olisi kummastus sinällään, niin menen varmaan lenkille. Puolisko nimittäin tarttee autoa aamupäivällä… ja… no … on mulla kyllä tekemistä täällä himassakin. Juh. Täytyy nyt kattoo. Mut et tällaista tänään.