02102012 tiistai; selkä ja takaolat

No olihan erilainen duunipäivä tänään. Meidän tohtori (eli siis mun työpari) olikin sairaana ja voin kertoa, että hän ei ole juuri koskaan sairaana!!! Mutta tänään oli. Tosin sain jo eilen illalla häneltä viestin jossa voivotteli oloaan kuolinvuoteeltaan :D haha. No joo… meillä nyt aina on tällaista huumoria ;) No mutta, ei siinä, sain olla tänään meidän toisen ortopedin aisaparina, tosin tänään meillä oli vain pehmytosakirurgiaa. Potilaat sen sijaan oli kyllä vanhoja ja vaivaisia, että se soi mulle hieman haasteita ;) Jei, kivaa vaihtelua tuokin! Ortopedikin vaikutti olevan hyvin tyytyväinen tähän päivään, sehän se on kiva, että omaa työpanosta arvostetaan :) Happy happy!

Mutta asiaan. Töistä TIETYSTI suoraan salille ja mullahan alkoi eilen uusi ohjelma. Tänään oli selkä ja takaolat. Olen ihan liekeissä tosta uudesta ohjelmasta. Aivan äly  hyvä selkätreeni! En nyt välttistä taas muista ihan tarkkaan miten uusi ohjelma meni, mutta kutakuinkin tälleen se meni ;)

-verkka crossilla
-alatalja levee ote (yllätyin miten ”isot painot” sain tohon 35-45kg kympin toistoilla, ihan jees!)
-viparit sivulle istuen kp
-puolikas mave (tähän sain painoja peräti 65kg ja kympin toistot, jei!)
-kulmasoutu kp (20kg)
-viparit sivulle etunojassa kp
-pull over taljassa
-haukkakäännöt vinopenasta kp
-scotti 35kg kymppi sarjatx3 ja tää oli kans positiivinen yllätys
-hammerkäännöt taljassa

Siinähän se taisi olla. En nyt mene vannoo et järjestys oli toi tai että kaikki tuli mainittua, mutta eipä tuo varmaan haitanne. Treeni oli hyvä ja jäi kyllä sellainen palo päälle, että pakko päästä pian uudelleen. Jännä miten ohjelman vaihto saa taas näin paljon potkua lisää! Ei sillä, että mulla ois ollut motivaation puutetta. Lopuksi tein aika perusteelliset venytykset jaloille ja saunassakin tuli hikoiltua. Ihanaa ottaa sellaiset löylyt, että iho menee ihan kananlihalle. Sain siis olla yksin saunassa ja silloin kehtaan mättää aika isolla kädellä löylyä :) Me like!

Tässä vähän videonpätkää mavesta. Se on kuitenkin aika hiton tekninen liike, sen voi tehdä niin helposti ihan päin persettä, joten pieni kertaus ei ole koskaan pahitteeksi. Itse tein tänään puolikasta mavea, TOIVOTTAVASTI hyvällä tekniikalla. Vetoremmit ovat kyllä ihan ehdottomat tossa hommassa. Mä ainakin olen aivan lovena mun exposta ostamiini nahkaremmeihin :) Tällästä näkee oikeesti aika usein :o OMG, toivottavasti mä en tee noin… No EN tee… ei siis EI sen verran mäkin jotain jostain tiiän, mutta en mä mene kuitenkaan väittää, etteikö meikänkin tekniikassa voisi olla parantamisen varaa.

Parantamisen varasta tuli taas mieleen kun pisti taas vähän silmään kun yksi kundi teki ns. ylätaljaa laitteessa ”pienessä” takakenossa. Hirveetä repimistä, selkä köyryssä… ei vissiin mennyt ihan sinne minne piti :D En oo tommosta tyyliä ennen nähnytkään, tää oli taas ihan uutta :D :D :D waha!

Vähän harmaita hiuksia sen sijaan tänään on aiheuttanut mun pikku neiti, joka tuli ”vain” vähän yli tunnin myöhässä kotiin sovitusta ajasta. Puhelimeen ei tietenkään vastattu, koska se oli jäänyt äänettömälle. Niinpä niin… ja kelloa ei kuulema ollut löytynyt kaverin luota. Ehkä huonoin hätävale mitä vähään aikaan olen kuullut :D kello kun sattuu olemaan kännykässäkin ;) Noooooh, meillä oli sitten pieni keskustelu aiheesta ja kyllä neiti tietää tehneensä nyt vähän väärin. Mitäs mitäs, viikko kotiarestia, koulusta suoraan kotiin. Tämä päätös tehtiin yhdessä tytön isän kanssa. Huoneen perusteellinen siivous ;) Tässä tätä äitiyden ihanuutta jälleen :) Pääasia kuitenkin, että tyttö tuli ehjänä kotiin. Se huoli mikä syntyy jo siitä, että toinen on viisitoista minuuttia myöhässä saatika sitten että ollaan yli tunti myöhässä :o ei sitä voi sanoin kuvailla :/ Mielessä alkaa pyörimään ties mitä. Oi voi, sitä teini-ikää sitten odotellessa :/