03022012 perjantai: rinta-ojentajatreeni

Terkut salilta. Se onkin hyvä tulla noin puoli kymmenen kotiin kun on aamu seitsemältä lähtenyt. No OKEI, mä olen pissattanut kolmesti koiratkin tuossa ajassa, mutta niin, aamulla lähdin, töissä meni tunti överiin, kotimatka kesti jostain syystä tunnin :o sitten koirat pihalle, salille, koirat pihalle ja soffalle. Nyt kyllä pesen pyykkiä ja yritän syödä ruokaani. Yhdistetty iltapala ja päivällinen :o Nii-in, mä en vaan ole töiden jälkeen ehtinyt syömään muuta kuin proteiinipatukan ennen treeniä, sillä … no ei ole vaan ollut nyt aikaa ja treenit veny ilta kahdeksaan, niin minkäs mä sille hittosoikoon sit mahdan. Pakkohan sitä on koirat hoitaa ja silleen… et niinku… joo, et näin… tällaista tää mun elämä on oikein hyvänä päivänä :D

Tänään taas yksi kaveri lähetteli viestiä, että tule kylään :) Minäkö? nytkö? Mä ooooon salilla…en tuu, sorry… joo… et näin… No lähde ens lauantaina ulos? No minäkö? Ulos? Lauantaina? No en lähde… oon treenaamassa, sorry :o

Tänään siis treenailin rinnan ja ojentajat. Hyvä treeni tuntus olleen tai siis oli. Penkkasin ja vähän kaikkee muutakin kivaa tuli tehtyä. En mä nyt enää tällaisen päivän jälkeen jaksa luetella mitä kaikkea tuli väännettyä mutta ohjelman mukaan mentiin. Oli taas GFG tyyppejä salilla ;) katoin vaan kun siinä pari mammaa levitteli Go Fat Go ohjelmansa lattialle ja alko tekee :) Niin, no… hyvä että tekevät. Tiedän taas yhdenkin joka on ns. siinä hommassa mukana, mutta vaivaa kotona pullaa ja vetelee niitä pitkin naamaa, et silleen se läski lähtee :D :D :D hih, no kukin tyylillään ;) mut kandeeks hei ihan oikeesti sit ees kiusata itseensä tollasilla dieteillä, jos ei vaan kykene noudattaa niitä, kerta toisensa jälkeen… :o No nää on taas niitä asioita mitä mä en oikein voi ymmärtää.

Itse sen sijaan sain jätettyä pullat ja Fasu palat syömättä tänään duunissa, vaikka kirjaston pöytä notkui niistä. Se on parempi jättää ottamatta edes sitä yhtä, eli toisin sanottuna, älä anna pikkusormeas, muuten se vie koko käden ;)

Kotimatka töistä kestikin sitten tänään tunnin :o Olin varautunut siihen, sillä jo töissä kuulin uutisista, että ihan järkyttävästi oli peltikolaria, ulosajoja ym. ongelmaa liikenteessä. Mä päätin olla menemättä kummallekaan kehälle, en kolmoselle enkä ykköselle. Tulin sitten Tammiston ja Ylästön kautta kotiin. Matka eteni hitaasti mutta varmasti :) Ja ehjänä pääsin perille, huh. Sen sijaan duunikaveri ei päässyt tänään töihin, kun joutui kolariin työmatkalla :( Onneksi kaverille ei sattunut mitään, auto oli vaan mennyt tuhannen soiroksi :( harmittaa sekin tietty kaverin puolesta, sillä hän oli kaksi viikkoa sitten ostanut tuon auton… mutta silti, parempi niin kuin että ois tullut henkilövahinkoja.

No mut on se kyllä aika käsittämätöntä miten ihmiset menee ihan sekaisin näistä keleistä. Multa meinasi tippua silmät päästä kun vihdoin ja viimein pääsin meidän Vihdintien risteykseen, niin sieltä ajeli nainen nenä kiinni tuulilasissa vastapalloon väärällä puolen tietä :o Siis eikö se uuvatti ollut muka nähnyt, että oli lähtenyt väärälle puolen jakajaa ajamaan :D :D :D eikä sitten kellot soinut siinäkään kohtaan ilmeisesti kun samalla kaistalla tulee joku vastaan :o Ei ihme että pelti kolisee, kun tollaset mummot / urpot lähtee liikenteeseen näillä säillä :( Pysyisivät kotona, käyttäisivät julkisia tai taksia…huoh!

Olihan tuolla näkyvyys aika huono, mut hei…kyllä mä sentään kaistalla pysyin ja oikeella kaistalla vielä kaiken lisäksi :D

Nyt on aika ihanaa olla tässä sohvalla. Muo ei liikuta tästä mikään enää tänään. Pyykkikoneen voin tyhjentää, mutta siinä kaikki. Huomenna tekemään … hmmm… takareisiä, muistaakseni…no oli miten oli, mut siis salille mennään huomennakin, satakoot vaikka tiskirättejä taivaalta, ihan sama, mä vaikka kävelen sinne ;)

Nyt nauttimaan perjantai illasta. Terkkui :)