03032011 torstai; rauta kolisee

Hei jeih, nythän tämä kuva oli tullut tänne ihan pikkusella viiveellä :o No mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Eli terveiset kuntosalilta :)

Tänään tuli jumppailtua olkia, ojentajia, jalkoja ja okei, myönnetään repsahdin taas tekemään hauiskääntöjä, mutta nyt keksin taas uuden laitteen. Human Sport sarjasta oikein näppärä hauiskääntölaite. Tykkäsin.

Tähän väliin. Katson Tukiaisen hää(farssi)ohjelmaa. Ei terve. Huoh. Mä en naisi tuollaista äijää mistään hinnasta!!!! Eli ei kyllä Johannallakaan kaikki ole kotona, anteeksi nyt vain Tukiainen, mutta ei hyvää päivää.

Tänään tuntui olevan salillakin tilaa. Ei tarvinnut juurikaan venailla vuoroaan laitteisiin, tosin olimme tytön kanssa jo puoli viiteen mennessä siellä. Vähän ennen seiskaa tuli sitten lähdettyä kotia kohden, joten tulihan siinä punttia kolisteltua ihan riittämiin.

Jalkaprässissä tein ihan kunnon sarjaa pitkästä aikaa. Voi huomenna olla vähän äässi kipeä :) heh. Samaten reiden ojennukset ja koukistukset ihan tunteella.

No mutta summasummarum, hyvä reissu salilla jälleen. Huomenna on tiedossa iltavuoro, joten saapi nukkua pitkään, ah. Nyt on ihan hyvä syy läsöillä aamupäivä kotosalla, kolme päivää punttia putkeen, niin yksi lepopäivä tulee ihan hyvään saumaan ;) Näin täällä siis. Ihanaa ihanaa viikonloppua kaikille!