03052013 perjantai: oih olkapääni

Nonnih, viikko pääsi töiden osalta lopuilleen ja alkaa ansaittu viikonloppu :) Jee! No okei, huomenna olen menossa duunin järjestämään luentotilaisuuteen tohon Munkkaan, mut otan sen ihan ”loman” kannalta :) Ilmaista ruokaa ja toivottavasti hyvää seuraa :) Siellä sitten istutaan klo 11.00-15.00, mutta se ei haittaa koska mulla on huomenna viikon virallinen lepopäivä ;) Oikeastaan tämän viikon treenit on nyt vedetty läpi, mutta jos vanhat merkit paikkansa pitää, minä olen sunnuntaina tekemässä mun circuittia salilla ja saunon railakkaasti :D haha. Ei muo pidättele mikään :o mutta chillisti otan, niinkuin valkku muo komensi ;) jaksaa sitten rutistaa kun on sen aika oikeasti!

Tänään tossa tosiaan saunoessani treenin päätteeksi, mietin, että nyt mä todellakin tunnen olevani valmis nousemaan ensi keväällä lavalle :) Toivottavasti tämä fiilis kantaa sinne kevääseen asti. Tässä on vielä hyvin aikaa tahkota lihaa lisää ja muokata kroppaa, joten ei tässä mitään hätää ole :)

TÄNÄÄN SIIS OLKAPÄITÄ JA POHKEET :) Edelleen pitkillä sarjoilla mentiin, eli se 20-30 toistoo per sarja ja sarjoja 3-4 ;) Mä voin niin kertoa, että olkapäät oli kerta kaikkisen tulessa. Ihan joutu pystysoutusarjojen välissä hyppii tasajalkaa kun polte oli suorastaan sairaan kivuliaan siistiä :D ha! Se tunne kun pitää suorastaan kiemurrella siinä suloisessa lihaspoltteen tuskassa, se on vaan niin siistii :D

OLKAPÄÄJUMPPA:

-lämmittelypumpit kevyillä käsipainoilla, sivuilta ylös, punnerrus, eteen, punnerrus, sivuille ja tätä toistin aika monta kertaa ;)
-sivuviparit kp
-pystypunnerus kp
-pystysoutu tanko
-yhden käden viparit levypainoilla
-pystypunnerrus Davidissa ja Hurrissa

-pohkeet istuen (oli muuten etureidet vähän hellänä eilisestä, siihen oli kiva läväyttää painot päälle :D)

Tässä tämä HURR laite jossa tein pystypunnerruksia. Aivan jäätävä polte. Uutta rakkautta siis ilmoilla ;) Ja penkkihän tossa on mitä mukavin, suorastaan anatomisesti muotoiltu. Voisiko olla mukavampaa :D
Lopuksi tietysti kunnon venyttelyt. Varsinkin eilisestä hieman kipeytyneet ja jäykät jalat saivat erityishuomiota treenin päätteeksi :)
Ja pakolliset pukuhuonepullistelut :) Täähän on aina niin siistiä. Kerrankos on olkapäät pumpissa, niin pitäähän niitä kuvata :D
Nih, kuva puhukoot puolestaan, minä :D
Ja vielä yritys takaosastosta.

Nyt on kehon ravitsemus kesken, joten jatkan ruoan mättämistä. Ja sitä on taas paljon, nam nam nam. Meitsi alkaa kohta kattoo pikku emännän kanssa leffaa ja sit on vielä mun oma leffa odottamassa vuoroaan :) Oikein mielettömän mukavaa ja rentoa viikonloppua. Pankaa rauta kolisemaan :) Hei ny!

9 vastausta artikkeliin ”03052013 perjantai: oih olkapääni”

 • Herraisä tota kättä ja olkapäätä.. Missä noit myydään, kovin olisin ostamassa :D

  • Kiitos vaan :) se on kyllä jännä juttu, miten se omaan silmään näyttää aina vaan ”pieneltä” ja kauhia vimma on tahkota lisää lihaa :D Kovaa duuniahan tämä on, ei anneta tuumaakaan periksi ;) Kovasti treenitsemppistä sinnekin :) Kyllä se pala kasvaa ;)

 • Todellakin kevään kisoihin vain! Tsemppiä! :D

 • Mahtava kuulla, että treeni kuluki, ja alat olla kisaamisen kanssa sinut niinsanotusti! Komiat pumpit jyllää, hyvä Päivi, ei ku täyttä rähinää!!

  • Joo nyt alkaa tulemaan se fiilis, semmonen varma olo tästä tekemisestä, että totta tosiaan sinne kisoihin mennään perkules sentään :D Ja aivan mahtavana tukena on tämä meidän punttimimmien blogi / facebook yhteisö :) Tästä porukasta saa paljon intoa, fiilistä, ideoita, tsemppiä jne. :) Ja ei kun rähinä päällä mennään eteenpäin joka päivä kohti unelmaa :)

 • Kyllä Päivi juurikin näin, samanhenkisten kanssa on niin loistavvaa olla puhaltamassa yhteen hiileen, RÄYH!! :D

 • Onks toi Hurr sellainen ilmanpainelaite? :) Onks ne yleisesti ottaen miten hyviä tään kyseisen lisäksi?

  Toi siun olkapää-käsiseutu on jotain sellaista, mistä itse unelmoin! Way to go, Päivi, oot mahtava!

 • Joo hurr on just semmonen ilmanpainelaite, käsittääkseni :) Ja tuo kummasti vaihtelua treenaamiseen. Siinä se vastus kuitenkin on niin eri tuntuinen, kun normi laitteissa, jossa vastus tulee ihan raudasta :) Kyllä mä noita käytän nyt aika aktiivisesti ja kehuisin kyllä. Nimenomaan sen uuden tuntuman löytäminen tekee niistä miellyttäviä.

  Kiitos :) Kyllä olkapää-käsiseutu saa aikamoista retuutustakin, mutta toisaalta, kyllä on vielä matkaa siihen, mitä itse toivoisin sen olevan. Näinhän se menee, nälkä kasvaa syödessä :) ja sinäkin tulet sen saavuttamaan, jos kerran minäkin. Ollaan kuites aika samankokoisia naisia, tosin mä taidan painaa toistakymmentä kiloo enemmän vielä toistaiseksi ;) Eli ei muuta kuin rauta kolisemaan vaan :) jei!

Kommentointi on suljettu.