03072010 lauantai

Nonnih, tulihan oltua töissäkin tänään. Oli kyllä niiiiiiin löysä lauantaivuoro, et terve. Mut no… sopi mulle, ei haitannut vaikka ei joutunutkaan juoksemaan kieli vyön alla ja tekemään kolmea asiaa samaa aikaan…niinkuin viimeksi :D Huoh.

Kotiin tultua tein ruokaa, tyttö tuli kotiin ja paistoin hänellekin vielä kalapuikkoja. Mummi kertoi että tytölle oli maistunut vähän huonosti ruoka tänään. Voi olla, että vesirokolla on jotain tekemistä asian kanssa. Vaikka muuten likka on ihan reipas ja hyvävointinen, niin eipä ole enää epäilystäkään, etteikö hän sairastaisi tällä hetkellä vesirokkoa. Sellaisia rakkuloita on ilmestynyt pitkin pienen kroppaa :( voi toista. No mutta kalapuikot sentään maistuivat ja iltapalaksi leipä ja viilis :) Hyvä niin. Me söimme jauhelihapihviä, salaattia ja niiden kyytipojaksi paistoin eilen keitettyjä uusia perunoita :) Nam!

Puoliskolla on ollut oikein laiskotus päivä. No ei kait tuo ihme, kun on eilen illalla istunut iltaa kaverinsa kanssa. Olin aika yllättynyt, iloisesti kylläkin, että hän oli tullut luokseni jo ennenkuin saavuin töistä kotiin ja vienyt koirat. Juh, voin kertoa, että en olisi ollut kovin iloinen, jos hän vielä iltapäivästä olisi maannut kotonaan krapuloissaan. Joo, olisi tullut sanomista, myönnetään. Ok… No hänellä on synttärit huomenna, joten…ehkä tämä nyt hyväksytään tällä kertaa, kuhan ei tule tavaksi ;)

Itse pötköttelin sohvalla kun tuli sellainen tunne, että ei helvetti, en mä voi vaan maata tässä… ja töllöttää telkkua. Tuli kauhea vimma siis liikkua ja päätinkin lähteä lenkille. Tyttö kävi viemässä meidän pikkukoirat ulos kävelylle, sillä aikaa minä vedin lenkkireleet niskaan ja sekoitin lenkkijuomat. Ei kun menoksi. Sää oli mitä mahtavin. Kello oli kuitenkin lähemmäs seitsemän illalla, joten ei ollut niiiiiiin paahtavan kuumaa enää. Oikein hyvä sää itse asiassa. Välillä oli pikkasen vastatuulta, mutta tuuli itsessään on ihan piristävä elementti lenkillä. Juoksin sitten 1 h 20 min. Matkaa en tarkalleen tiedä, mutta tuossa ajassa juoksen kyllä helposti yli kymmenen kilsaa ja tänään juoksin vielä suhteellisen reippaasti :) Loppuakohden vain kiristin tahtia. Irtosi hyvin. Jälkeenpäin taas niiiiiiin hyvä fiilis. Tulihan lähettyä, eikä tullut läsöiltyä tätäkään päivää, jei! Hyvä minä :) Tyttö oli puoliskon kanssa kotosalla sillä aikaa. Pikkuemäntä tuli kanssani ulos kun saavuin lenkiltä ja venyttelin vielä tuossa pihalla. Oli sen verran kuuma, että päätin jäädä venyttelemään ulos, sillä sisällä olisin varmaan hionnut kuiviin :O Pääsin sitten suoraan suihkuun ja voin kertoa, että sen jälkeen olo oli mahtava! Ajattelin, että voisin huomennakin vetästä lenkin, sillä meidän salilla ei mene mitään tuntia hyvään aikaan huomenna… ja ei juuri nyt huvittaisi mennä puntillekaan…jos on kaunis sää niin haluaisin nauttia siitä :) Puntille ehdin ensi vkolla vallan mainiosti ja hyvähän on välillä pitää pientä taukoakin. Saapi lihakset vähän levätä ;) jei.

Kaikinpuolin hyvä fiilis. Juostessa muuten kun tuli vastaan jengiä pienessä lauantai meiningissä siiderit kädessä ja tupakka toisessa kädessä… aika turskiakin mimmiä näkyi katukuvassa, oli mahti fiilis vain juosta ohi :) Ei niinkuin niin yhtään tehnyt mieli olla niiden housuissa, rehellisesti, ei yhtään. Vaikka onkin Tuska tänä vkonloppuna ja se olisi ehkä sellainen festari johon minäkin voisin osallistua…niin silti… ei haittaa yhtään. Mieluummin hikosin lenkillä kuin sidukkaa siemaillen Kaisaniemessä :) Hyvä niin. Aika moni varmaan tänäkin viikonloppuna läsöö baarissa. Huonompi homma…juhannuksesta kulunut viikko :O

Mutta nyt, taidan alkaa valmistelemaan itseäni tirsamaahan. Nih, ihq. Varmaan tulee uni hyvin. Huomenna tiedossa ohjelmaa. Ainakin olisi tarkoitus mennä anoppilaan :) Tyttö lähtee mummin matkaan maalle, niisk, ikävä tulee sitä pientä :( mutta hänellä on kesäloma, joten onhan se hienoa, että toisella on ohjelmaa. Mummi ja mummin mies kun ovat mökilleen hankkineet jättitrampoliinin ja ison uima-altaan ( sen lisäksi, että heillä on maahan kaivettu uima-allas siellä :D), niin kyllä lapset viihtyy :) Huoh. Ihanaa, että on ihania, rakkaita, tärkeitä läheisiä :) Olen heistä hyvin kiitollinen :)

Hyvää yötä!