03122011 lauantai; kyykky

Tänään tuli nukuttua suhteellisen pitkään, ehkä jopa johtui siitä, että tuli otettua vähän Panacodia ja Dolania tohon niska-hartia-käsivaivaan :o Eihän se nyt mikään maailman ihme ole, että kolmio lääkkeet väsyttävät.

Joka tapauksessa salille tuli lähdettyä. Tänään päätin pitää yläkropan ihan levossa ja keskittyä vain jalkoihin, joten tuli kyykättyä aika tunteella :) jei. Sen jälkeen vielä reiden ojennukset, koukistukset ja loitonnukset ja vähän soutulaitetta päälle. Se mitä tapahtui sen jälkeen onkin sitten omituinen juttu.

Houkuttelin nimittäin J.Ohon venyttämään selkää puolapuille. Muistan miten näytin, että näin ja sitten pimeni :( Havahduin siihen, että käsiä kramppas ja mä vaan tuijotin, että J.Oho puhuu mulle jotain, mutta en tajunnut sanaakaan mitä se sanoi :o Pelottava kokemus. Tilanne oli ohitte varmaan sekunneissa, eikä J.Ohokaan tajunnut että jokin oli vialla ennenkuin se alkoi kummastelemaan tyhjää katsetta ja outoa käytöstä siitä johtuen. Siinä vaiheessa ajattelimme, että nyt on aika mennä suihkuun ja lähtee menee. En tiedä mikä ton aiheutti. Olenko ruoskinut itseäni nyt liikaa, vaiko nuo otetut kolmiolääkkeet, mutta miksi se kävi tuossa tilanteessa kun roikuimme puolapuilla???? Ei mitään käsitystä. Tuon jälkeen oli aika pitkään todella tyhmä olo, sellainen et joutu oikein skarppaa, et mitä missä ja milloin? Ihan outo juttu.

Lähdimme siitä kuitenkin sitten kaupoille kiertää. Budget sportista lähdin etsimään sukkia. Mä en tajua, miten voi olla niin hemmetin vaikeaa löytää tavallisia mustia sukkia??? No onneksi tuolta löytyi, sekä Puman että vissiin Niken sukkia tarttui matkaan. Sen lisäksi löysin alennuksesta tosi mageen Puman treenitopin, näkyy selkä hyvin :) Tosin vielä en oo stedannut sitä päälleni, mut uskon, et se on jees.

Budgetista sitten Toy R`usiin :) Sieltä lähdimme hakemaan pikku emännälle joululahjoja, mitä hän on toivonut.

Siinä ne nyt on sitten paketoituna :) Olihan muuten homma sekin. Sieltä sitten kotimatkalle ja mulle tuli ihan järkyttävän huono olo autossa. Uuuuh. Nyt olen kärsinyt sitten vilunväristyksistä ja huonosta olosta, mutta tämä johtunee varmasti vain siitä, että pidin taas liian pitkän tauon syömisessä. Kyllä se ois hyvä muistaa parin tunnin välein syödä tai mulle käy just tolleen. Ei oo eka kerta. No sain tortilloja syödäkseni, kiitos siitä ja nyt alkaa olo kohenee.

Sain muuten tänään kiitosta siitä, että mulla on kuulema sopusuhtaiset jalat ja hyvä peffa :) No juh, kyllähän tuo hyvältä kuullostaa. Onhan sitä jonkin verran tehty töitäkin sen eteen, vaan itse tietysti näen asian niin, että vielä on työsarkaa edessä ;) ikinä ei oo hyvä :D

Uhhuh, jos sitä ottais vähän lepoa tässä kun vihdoin ja viimein oon kotiin päässyt. Rauhallinen lauantai ilta tiedossa. Ehkä vähän leffaa tms. Let´s see. Ehkä ihan eka Glögiä, ilman mitään terästyksiä!!!! Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille :)

2 vastausta artikkeliin ”03122011 lauantai; kyykky”

  • Kuka toi J.Oho ihan tarkalleen on? Ja mistä tuo erikoinen nimi tulee? Ehkä se on kerrottu jossain blogin historiassa, mutten jaksa lueskella kaikkea ;)

  • J.Oho on mun miespuolinen ystävä jo vuosien takaa. En vaan viitsi mainita ketään muita kuin itseni nimeltä tässä blogissa. Olemme vähän niinkuin paita ja peppu :) :D

Kommentointi on suljettu.