04052011 keskiviikko; punttia ja aerobista

Nonnih, jos nyt joku luulee, että olen jonnekin kadonnut, niin mihinkäs minä, no en niin yhtään mihinkään. Joskus vain saattaa elämässä olla hetkiä kun ei ole juuri mitään kerrottavaa :D No mutta nyt on taas sellainen fiilis, että on jotain mitä haluankin kertoa.

Okkei, no alotellaan vaikka tämän päivän salitreenista, ugh! Tänään tuli tehtyä seuraavaa:

-kulmasoutu mutkatanko + 2x15kg 3×15
-aina kulmasoutusarjan välissä kyykkäsin neitikyykkyä :D 20kg 3×15
-reiden ojennusta. Tänään innostuin tekemään sitä vähän eri tyylillä, katotaan onko huomenna tuntemuksia
-ylätalja
-laitteen nimeä en tiedä, mutta tämä on peck deck toisinpäin :D eli selälle, uh, ihastuin tähän laitteeseen kyllä nyt ikihyviksi
-vatsarutistukset Human Sportissa
-crossi 30min.

Siinä taisi olla tämän päivän setti. Sitten saunaan ja aivan sairaan kovat löylyt. Vitsi että oli hunajainen olo taas pitkästä aikaa siellä saunan lauteilla. Se niinkuin kruunaa aina tuon salitreenin, ah! Aika voittaja olo jälleen :)

Niin, sitä vissiin HCR lähenee :D Se on kyllä hieno tapahtuma. Pitäs varmaan kokea se vielä kerran, tai sitten alan oikeesti treenaa täysmaratonia varten :) Se ois kyllä haaveenaa rykästä ihan täysmaraton, katsoo nyt. Toivottavasti osallistujat ovat treenanneet hyvin, sillä oikeesti tuosta HCR:stä voi todellakin nauttia kun on kunto kohillaan. Mun muisto tuosta juoksusta on todella hieno, aivan mahtava. Suorastaan liitelin koko matkan, eikä kertaakaan tullut sellaista oloa, että hemmetti, eikö tämä lopu koskaan :D Nyt ei kyllä pääse edes paikalle pällistelemään juoksijoita, sillä meillä on viikonloppu täyteen buukattu. On likan merkkipäivää ja sitten on sunnuntaina vielä äitienpäiväkin. Meillä on noihin liittyen ohjelmaa.

Huomenna on tytön koulukuoron esitys illalla :) Voi sentään, siellä tuo mun pieni tiitiäinen on laulamassa. Voi rakasta :) Eli seuraavaksi salille perjantaina ;)

Töissä on kiirettä niinkuin aina. Tänään taas tuntui että piti revetä joka suuntaan. Meidän tiimiltä ei hommat lopu kesken. Soittolista on koko ajan kilsan pituinen, potilaita riittää.

Semmosta siis tänne. Hitsi, miten sain energiaa tämän illan treenistä, uh, voisin siirtää vuoria :D Hyvää illanjatkoa kaikille. Moron!