04072011 maanantai; saliah!

Ai miten niin tuli hiki? No joo, kyllä ihan pikkasen laittos hien virtaa. Tänään ensimmäinen virallinen kesälomapäivä ja minä näpsäkkänä tyttönä olin jo kymmenen aikaan kuntosalilla hikoilemassa. Oih, kaksi tuntia vierähti ihan siivillä. Oli vähän sellainen sekametelisoppatreeni jälleen, innostusta olisi ollut vaikka mihin, mutta piti vähän toppuutella. Tänään tein muun muossa jotain tällaista:

-crossi 5min.
-penkkipunnerrus 30kg 3×10 (yllätyin itekin, että lähti näinkin mukavasti, vaikka on ollut vähän taukoo)
-kulmasoutu 40-45kg 3×15
-pallokyykyt (pallo seinää vasten, siihen nojaten :D) +10kg 3×20
-haukkarit mutkatanko + 10 kg 3×10
-haukkarit ristikkäistaljassa 12,5-15kg 10 hidasta 10 nopeeta, parit sarjat
-takareisi pakara taljassa 30-35kg 3×15 kumpikin jalka tietty erikseen :D
-vatsat ”linkkuveitsi” penkissä 2×20
-vaakasoutu taljassa 40kg x15 45kg x15 50kgx 10
-peck deck 30kg 2×10 (nyt alko jo vähän väsy painaa!)
-crossi 20min.

Saunaan, ah! Vitsi, taas itsensä voittanut fiilis. Onhan muuten kiva olla lomalla. Tätä joka päivä, kiitos!

Ja joo, siellä salilla oli vanhempi pariskunta (oletan että olivat pariskunta?!?!?) jotka jotenkin antoi mulle pitkää silmää???? Eikä se ollut mun mielestä sellaista ns. hyväntahtoista, vaan sellaista pällistellään nyt totakin apinaa oikein kunnolla katsetta :D Nooooooh, minähän en moisesta jaksa välittää, kukin tavallaan, jos ei ole parempaa tekemistä kuin tuijotella, niin olkoot hyvät vaan :D On sitä ennenkin törmätty supisijoihin, kuten olen täällä kertonutkin. Jotkut ihmiset vaan ilmeisesti vieroksuu ajatusta naisesta, joka haluaa käydä salilla niin että se näkyykin jossain. Ja mähän en nyt kuitenkaan ole vielä edes mitenkään hyvässä lihassa :D aika hentorunkoinen edelleen!

No what ever. Niin ja sitten vielä, haaha, tää on pakko kertoa nyt. Mä nimittäin jouduin tänään naapurin juttusille, kun olin lähdössä koirien kanssa pihalle. Nyt alkaa selkenemään mikä täällä on ongelma. Mähän olen autuaan tietämätön kaikesta, kun en jaksa olla kiinnostunut naapureideni tekemisistä. Nooooh, ollaan tässä kelattu pidempään, ekkä mikä hiton idea siinä on, kun yksi naapurin rouvista nakkelee pitkin päivää vettä parvekkeeltaan / parvekkeelleen???? Olen ajatellut, että hän jotenkin kuvittelee jäähdyttänsä asuntoaan näillä helteillä, mutta nyt selvisikin, että rouva tekee sitä sen vuoksi, kun jengi käy röökillä partseillaan. Hän on ilmoittanut kuulema heittävänsä aina vettä niskaan jos joku tulee spaddulle partsille :D Siis voi hyvänen aika tätä ihmisten älyttömyyttä. En voi muuta kuin pyöritellä taas päätäni ja vähän naurahtaa. Ja yllättäen tämä on kolmen rouvan ongelmaksi nyt kulminoitunut tässä ja nämä kaikki rouvat ovat eläkeläisiä = ei näytä olevan muuta elämää kuin tehdä tällaisesta asiasta numero. No ei jaksa vähempää kiinnostaa, kuhan ei erehdy mun päälle sitä vettä heittämään, sit voi alkaa jo kiinnostaakkin :D Näin meillä.