04072013 torstai; jalka(tappo)treeni ja mahaaaa!

Kyllähän MINÄ nyt päivittelen siihen tahtiin, ettei tunnu muut ehtivän välissä :D No nyt kun on hyvä boogie päällä (=aikaa) niin mikä jottei sitten niin päivitelläkin. Viikko on vierähtänyt loppusuoralle. Näin se aika vaan menee lomaillessa. Ei tarttis ihan niin nopeesti mennä, mutta minkäs mahtaa kun on kivaa tekemistä!

Tänään päätin aamusta laittaa käpälät kuosiin. Mä en ole koskaan ymmärtänyt sitä, että kuntosalilla pitää olla täydessä tällingissä, mähän en siis meikkaa mennessäni salille. Jos nyt duunista suoraan menen puntille, niin okei, aamulla laitetut ripsarit löytyy sit poskilta treenin lopulla :D Eli mitä sitä suotta laittautumaan, koska se on AIVAN TURHAA! Mutta!!! Huom huom huom, kynnet voivat silti olla kondiksessa. Pieni ripaus naisellisuutta on ihan ok :) Ainakin itelläni on jokseenkin naisellinen olo punasissa kynsissäni ja nyt kun lomalla ne ovat jo ehtineet kasvamaan pituutta, niin avot :) Me like!
Aamupalaksi tuli vetästyä perinteisesti iso setti kaurapuuroa mehukeitolla ja raejuustolla. Ylläri! Ja kahvia. Vielä ehdin vetäsee välipalaa ennenkuin lähdin salille. Tuo Nutrilettin juoma oli uusi tuttavuus ja hyväähän se oli! Tosin tuon yhdistän niin laihduttamiseen, että melkein hävetti ostaa sitä kaupasta tänään lisää :D Mähän en nimittäin laihduta ;)
Uuu, mun uudet hotpantsit ;) Mitäs pidätte näistä? Nämä mallit ovat hieman säädyllisemmät kuin edelliset, näissä nimittäin on vähän enemmän lahjetta. Hyvät olivat, tänään ensi kertaa käytössä!

TÄNÄÄN oli siis JALKAPÄIVÄ ja otsikon mukaisesti tappotreeni taas jälleen. Kyllä sen tietää, aina kun on jalkatreeni niin voi varautua siihen, että se OTTAA KOVILLE, prrrrkele! Tämä päivä ei siis ollut poikkeus tässäkään suhteessa. Huhhuh sanon minä!

Meitsi meni tietysti fillarilla salille, joten siinä sai hyvät lämmöt jalkoihin. Kuitenkin pumppailin vielä prässissä ennenkuin latasin siihen treenipainot ;) Eli tänään näin:

-levee prässi 4×10
-hack 4×10-12
-bulgarialainen kyykky (tää on vaan niin paras liike) 3×10/jalka
-reiden ojennus istuen 4×10-12

-reiden koukistus istuen 4×10
-takareidet selkäpenkistä 3×15

-vatsarutistukset vastuksella 3×16
-jalkojen lähen+loiton penkissä 25,20,20
-linkkarit ja siksakit maaten 40+30 x3 koko setti Huh!

-hauispumppia aina tonne väliin ;) taljassa, ugh!

Tämän jälkeen voin sanoa että olo oli kuin ois vähän jumpannut :D Haha!

Nautiskelin vielä pihalla treenin päätteeksi palkkarin ja piti taltioida mun jalat, jotka eivät ole enää kuin kalkkilaivan kapteenilla. Ratkaisin tämän ongelman itseruskettavalla joka TOIMII mielestäni erittäin hyvin. Eilen levittelin muutamaan otteeseen ja tänään olen jo selkeesti ruskettunut. Kun tuo auringonotto ei oikein oo mun juttu, niin tää on :)
Tällä kamalla olen saanut itseeni väriä :)  Hieman tuosta jää sellainen nihkee fiilis iholle heti levittämisen jälkeen, mutta niinhän näillä voiteilla on tapana tehdä :o Mutta musta tässä on kuitenkin hinta/laatusuhde kohillaan, sillä tämä maksoi alle kybän ja selkeä muutos iholla on tapahtunut luvatussa ajassa :) Minä voin suositella. Vielä on kokeilematta sprayt, olen miettinyt josko sellaista hankkisi, jos sitten välttyisi siltä ”nihkeeltä” ihotuntumalta minkä itseruskettavat voiteet lähes poikkeuksetta aiheuttavat. 
Ja TAAS minä menin tänne ;) Ei pöllömpi  tapa korjata energiavajetta. Eihän tuo nyt ihan shittiä ole, mutta en mä nyt ihan allekirjoita sen ravintoarvoja :D No joo, okei, jos jättäis kaikki kastikkeet vekka ja ottais vaikka tuplalihoilla niin ehkä siinä sitten ois partikkelit paikallaan. Eipä siinä kyllä kasviksiakaan ole kovin paljon, mutta näillä mentiin nyt kuitenkin. Mähän syön sen 15 senttisen, en todellakaan saisi ahdattua itseeni sitä 30 senttistä, tai no ehkä saisin, mut haluanko pyöriä kädet ja jalat taskussa kotiin? No en! :D

Ja joo MYÖNNETÄÄN tein Mannissa muutakin kuin söin :o nimittäin kävin Stadiumissa TAAS :D Nyt mukaan tarttui parit treenibrat :D niitä ei voi olla liikaa. Mähän en juuri käytä rintaliivejä, siis muun laisia kuin noita urheilumalleja (eli siis käytän kyllä, en mä nyt ihan ilman mennä viuhdo tuolla, paitsi koirien kanssa iltalenkillä ;), ei mulla nimittäin ihan hirveesti ole tätä kannateltavaa enää tässä etumuksessa).  Tytölle ostin myös samanlaisen treenitopin kuin itselläni. Se sininen, joku muistaa varmaan eiliseltä ;) Ostin pienimmän mitä oli (koko 34), mutta sekin on vähän liian iso vielä neidille. Nooooh, ei se haittaa, tyttö oli onnesta soikee kun ollaan nyt samiksia :) Siinä kun kassan kundi sitä viikkaili ja totesi, että hän ei oikein ole hyvä tässä viikkauspuuhassa, totesin minä että ei se kuule haittaa. Ja se paita tulee muuten mun tyttärelle, että jos luulet mun uskovan olevani kokoa 34 niin ei pidä paikkaansa. En todellakaan luule enkä ole :D Siihen kundi ”No en mä sitä tässä epäillyt” … eipä :D :D Siis mullehan ei mene enää edes koko 38 niinkuin joskus ennen muinoin, nyt on oltava poikkeusetta kokoa 40 tai jopa 42. On vaan sen verran levinnyt tämä yläkroppa (vaikka niitä tissejä ei olekaan :D) että turha edes yrittää tunkea pienempää päälle. 

Ja perinteiseen tapaan lähdimme vielä ulkoiluttamaan kilpikonnia, vaikka aurinko vetäsi pilveen. Ei se haitannut, lämmin oli silti ja pihan lapset olivat taas ihastuksissaan konnakaveruksista.

PÄIVÄN HIGHLIGHTIT:

Ehdottomasti onnistunut hyvä jalkatreeni. Yllätyin kyllä miten rauta liikkui tänään ja sain lisätäkin oikein reippaasti reiden ojennukseen ja koukistukseen :) Good for me :)

Miellyttävä Stadiumin myyjäpoika joka kovasti kehui mun tatuointeja ja oli muutenkin oikein mukava. Sainpa taas vähän ekstra-alennustakin, mutta hän sanoi, et ollaan ihan hyss hyss … joten enhän mä tätä teille kertonut, enhän? :) No mutta tuohan on just parasta asiakaspalvelua. Noin varmistetaan että asiakas tulee uudelleenkin. Tosin mä ramppaan siellä vissiin niin usein, että alkaa olee pärstäkerroin tuttu.

Ja hyvän mielen toi myös yksi, oisko ollut joku Saunalahden tms. esittelijäpoika, joka tänään tyytyi vaan sanomaan mulle ”Moikka taas” eikä häirinnyt sen enempää koska eilenkään en ollut kiinnostunut. Minä sanoin takaisin että moi moi vaan ja vähän pisti hymyilyttään :D

Ja kirsikkana kakun päällä laatuaikaa mun oman pienen nöpini kanssa, eli tyttäreni :) Eli leffailemaan! Ollaanhan taas kuulolla. Hei ny!