04112012 sunnuntai; kevytviikko alkakoot

Hola hola ! Kotona, yllätys, missä muualla mä oisin ollut viikonloppuna… kuin kotona ja salilla. Kuinka reipasta, ah niin reipasta, hyvä minä! Mä en tajua, miten voi olla tällainen EVVK fiilis, no ehkä vilkaisu ulos voi selittää sitä vähän. Siis eihän tuolla nää saatana eteensä, sumukin on niin sakee, että siihen kun lisätään vielä tuo pimeys, niin terve. Ei varmaan mikään maailman ihme, että täällä meidän pikku koto Suomessa kärsitään jossakin määrin aika paljon uupumuksesta yms. muista MT ongelmista.

 Niin mä siis vetelin tänään unta palloon aina tonne kolmeen asti iltapäivällä :o wuhuu. Onko näin tapahtunut ihan hetkeen? EI! Ehkä viimeksi on voinut näin käydä jonain törkeenä darra-aamuna, mut siitäkin on jo aikaa. No kun sit sain vihdoin ja viimein korjattua itseni tuolta bunkasta sohvan puolelle, niin pistelin sitten puurot naamaan, pakkasin salikassin ja suuntasin puntille. Niin huomasin totta tosiaan, että nythän alkoi rento viikko. Mullahan on tällä hetkellä kuusijakoinen ohjelma. Nyt kun on rentoilu viikko tiedossa, pitää yhdistellä treenejä niin, että niitä tulee neljä viikkoon. Tänään latasin yhteen sitten olkapäät ja ojentajat, sekä selkä, takaolkapäät ja haukka. Niin, no tulihan siinä sitten kulutettua aikaa salilla parisen tuntia.

En nyt kuollaksenikaan jaksa tähän kirjata kaikkea mitä tein, mutta esim. leuanvedot, joka ois ollut jo toinen massaliike tohon settiin, korvasin kulmasoudulla. Kuitenkin oli tarkoitus vetää kevyttä settiä, mikä sekin lipsui vähän käsistä välillä, niin säätelin sitten himpun omiani :)

 Kulmasoutu sujui tänään ihan älyttömän letkeesti. Tein sen tänään ekaa kertaa ikinä vastaotteella ja harmittaa etten ole tajunnut tehdä sitä näin aikaisemmin. Se on kyllä jännä, miten ihan pikku pikku jutut voi vaikuttaa niin paljon mm. tuntumaan :) Wuhuu, 50kg ei painanut tänään lainkaan, joten 50kgx15x3 vedeltiin menemään. Tämä oli tämän päivän yksi kohokohta salilla.

 Ja sitten ihan äly siisti löytö salilta. Nimittäin, en päässyt tänään tekee smithiin kapeeta penkkiä (mikä ajaa ihmiset sunnuntai illalla salille ryntäilee????), joten päädyin kokeilemaan yhtä laitetta, mitä olen tähän asti katsonut pitkin nenän varttani. Mun mielestä se on niin typerän näkönen vekotin, etten ole ollut innostunut kokeilemaan sitä. No nyt sitten tyyppasin, kun tajusin vihdoin ja viimein miten sitä tulee käyttää OIKEIN. Mä en tiiä sen vehkeen nimeä, mut siinä istutaan kyynärpäät tuettuna ja sitten vaan työnnetään painoja ikäänkuin eteenpäin. Ottaa niin helvetin hyvin ojentajiin, että tästä tuli kyl mun lempparivekotin ihan just nyt! Se on vähän kuin scottipenkki toiseen suuntaan :D

 Eilenkö se oli kun valittelin miten naru olo on. No en mä tiiä onko se fiilis vielä kaikonnut, kauhee paine tietty siitä, että tässä kropassa pitäs jo näkyä tämä armoton salitreenaaminen, eikä peilikuva tietenkään aina miellytä. Tänään oli ehkä hetkensä :o jostain kuvakulmasta saatoin jopa olla tyytyväinen näkemääni, mutta mutta… duunia duunia, lihaa lihaa… siihen on vielä matkaa, siihen kuntoon mihin haluan päästä! Pientä poseharkkaa vielä treenin päälle ja saunaan. Nyt on fiilis, et tarttis tehdä taas jotain tälle ulkomuodolle ja viittä vaille olen tarttumassa punaiseen hiusväriin joka on lojunut toiletissa jo kuukausia ;) hihii… porkkanapääksi seuraavaksi ?

Onko kauhee ihme, että fiilikset ei oo kovin korkeella kun ulkona on tällaista????